Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: И у Италији кажњавају за ношење фереџе  (Pročitano 8799 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moje zene nece skidati zavese. Pricaju samo kad im ja kazem. Zar to nije kul?

Smile Smile Smile
Јеботе Косач..........када размислим Smile ...................ухх..како би то било дооообро. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
U Tunisu odakle je ta žena, na hiljade razgolićenih žena se kupaju po plažama i sede po letnjim bašticama. Dok ih kelneri Tunižani ljubazno služe.
Sve za money drushkane Smiley
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Nije, zamisli da neka cica tako tebe zamota i tretira. Eh da, i da ima pravo da
ima vise njih tako zamotanih  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 11:53:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Чича замота Расима. Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Nemački ministar protiv zabrane feredža, žena kažnjena u Italiji zbog vela
Tanjug, Beta | 04. 05. 2010. - 16:01h | Foto: AFP | Komentara: 35

Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mazijer izjasnio se danas protiv uvođenja zabrane nošenja feredže u Nemačkoj, preneli su nemački mediji.

On je tiime reagovao na odluku Belgije, koja je kao prva evropska zemlja, zabranila ženama iz islamskog sveta da na javnim mestima budu potpuno prekrivenog lica, odnosno, da nose feredžu.

Ministar je, ukazujući da u Nemačkoj ima samo stotinak žena koje nose feredžu, rekao da smatra da jedna takva debata nije nužna.

On je upozorio da je od feredže mnogo važnije pokretanje pitanja o razlici, odnosno, granicama između islama i islamskog fundamentalizma.

O tome bi moglo biti reči na sledećoj islamskoj konferenciji, koja se, kako navode mediji, kao telo savezne vlade u Berlinu bavi pitanjem integracije oko četiri miliona muslimana, nastanjenih u Nemačkoj. Sledeći sastanak te konferencije planiran je za 17. maj.

Drugačije od ministra De Mazijera, političara Hrišćansko-demorkatske unije kancelarke Angele Merkel, reagovala je političarka iz redova liberala Silvana Koh-Merin.

''Želela bih da se u Nemačkoj, kao i u celoj Evropi, zabrani nošenje svih vrsta feredže'', rekla je ova političaraka liberala, novih koalicionih partnera Merkelove.

Kada je reč o zabrani nošenja feredže u Nemačkoj, nemački mediji navode da služba Bundestaga za naučna pitanja smatra da bi to bilo u suprotnosti sa ustavom zemlje.

Muslimanka kažnjena u Italiji za nošenje feredže

Prvi put u Italiji jedna muslimanka je kažnjena zbog nošenja feredže na javnom mestu, u severozapadnoj regiji Pijemontu gde je na vlasti Severna liga koja se zalaže za restriktivnu imigracionu politiku.

Muslimanki staroj 24 godine juče je predato rešenje o kazni od 500 evra zbog toga što je išla potpuno prekrivenog lica, rekao je agenciji Frans pres Mauro Francineli, zvaničnik gradske policije Novare, dodajući da ona ima pravo žalbe.

Muslimanka, po nacionalnosti Tunižanka, nalazila se na ulici sa suprugom ispred jedne pošte kada je patrola karabinjera tražila da se identifikuje. Suprug je odbio da kontrolu izvrše muškarci pa je pozvana druga patrola gradske policije u kojoj je bila i žena policajac.

"Gradska vlada je krajem januara usvojila propis po kom se zabranjuje nošenje burke na javnim mestima i to je urađeno u skladu sa komentarima Ministarstva unutrašnjih poslova kome smo poslali nacrt propisa", rekao je Francineli.

U dnevniku "Stampa" gradonačelnik Novare Masimo Đordano rekao je da se radi o pitanju bezbednosti i da u "jednom civilizovanom društvu ljudi ne mogu da se šetaju potpuno pokriveni".

Italjanska vlada podeljena je oko uvođenja opšte zabrane nošenja feredže i to pitanje se ne smatra prioritetnim. U italijanskom zakonu iz 1975. o zaštiti javnog reda zabranjuje se potpuno prekrivanje lica na javnim mestima, što se odnosi i na feredžu i na kacige za motore.

Severna liga je italijanskoj Skupštini podnela nacrt zakona o zabrani potpunog prekrivanja lica na javnim mestima u oktobru ali on još nije razmatran.

Belgija je, kao prva zemlja Zapada, usvojila prošlog meseca zakon koji zabranjuje nošenje burke na javnim mestima, a Francuska vlada će nacrt zakona u tom smislu predati svojoj Skupštini ovog meseca.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5

http://www.forum.hr/showthread.php?s=75ec23e1f7a0fe5c1eb5b0289e46ce10&t=149916
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Станиславе ни код замотане нећеш бити сигуран,
шта ако те користи да би јој купио нови модел фереџе са медведићи принтом?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
mislim da ta odeća ukida ljudsko pravo da normalno jedeš!!!! Smile

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

http://www.forum.hr/showthread.php?s=75ec23e1f7a0fe5c1eb5b0289e46ce10&t=149916

Nisam ni znao da ima 5 strana...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Šta je sa ženama koje se samovoljno pokrivaju, radi se velikom broju pokrivenih. Zabraniti im nošnju znači povrediti im najintimnija osećanja, jer im se zabranjuje jedna od najvažnijih stvari u veri. Kako neko nakon ovakvih zakona može očekivati lojalnost građana islamske veroispovest?
Ovo  će izazvati zatvaranje žena u kuće i sprečiti njihovu postepenu resocijalizaciju, veću izolaciju muslimana, jačanje ekstremizma i napetosti.

I šta je sa ostalim italijanima koji su maskirani. Trgovi su im puni raznih klovnova, pantomimičara, ljudi obučenih u najrazličitije kostime. Svako od njih može biti potencijalna opasnost, prerušeni kriminalac, zločinac, terorista...
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: lica burke vela

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.