Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: И Шитпари имају кампање! Нез. Кос  (Pročitano 14504 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Neznam samo sta li ovaj ima u glavi. Ja zivim na Kosovu i znam sigurno da gluposti koje takvim ljudima padaju na pamet nikada ne bi mogle da prodju. Pa mi bi mozda mogli tako da se ponasamo kad bi smo bili sila kao Amerika. Pa cak ni jedna Rusija ne moza tako da se ponasa iako ima iste i jos vece probleme sa raznoraznim drzavicama u svom sastavu. Mnogo smo omanuli sa Kosovom i daj Boze da bar delic resenja Kosovskog problema bude naklonjen nama na Kosovu i Srbiji.
Ne bih da budem pogresno shvacen ali Srbija bi morala sada barem ove ljude koji su ovamo da na sve nacine zadrzi. Jer ako ja treba da strahujem za svoju porodicu i sebe a uz to i nemam od cega da zivim (jer nema posla), pa sta ce onda da me spreci da se ne pokupim i odem u ..... lepu materinu!!!Ako drzavu boli uvo pa kako onda ja da budem toliki patriota da ostanem ovamo, da mi dete sutra uci Siptarski, da budem gradjanin drugog reda itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo tako nemogu siptari da se samo sire

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Siptare treba sve zapaliti!!!!
Tesko ce mo sa njima izaci na kraj!! Gamad su to!!1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vrlo interesantan ovaj forum. Istinto sam trzeci veliku srbiju stigla na ovaj forum ali vidi vidi nigdje te velike srbije izgleda da ce vise biti nesto kao "velika siptarska republika" ili "gamadska republika" kao sto ih neki od vas ovdje nazivaju. Po toj nekoj teoriji kao sto ovaj idiot iznad mene pise izgleda da su ljudska bica=srbi a zivotinje ili gamad= po vasem "siptari" znaci mogu se poubijati. smijesno ali izgleda da ima boga blize se albanci "velikom kosovu" nego srbi "velikoj srbiji". 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Џивџизајн graphic design studio

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 321
Zastava НБГД
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5000
А јели? А шта си ти? Усташа, црногорка или балија? Који год да си не волим те и ниси добродошла, ни на форуму, ни у Србији! Тако да се носиш одавде! Косово ће бити Српско!

IP sačuvana
social share
П.У.М. Москри
fb aka funnybunny aka fannibal aka prezla!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E60
Clark: Kosovo close to independence

PRISTINA, May 26, 2006 (KosovaLive) - US General in pension Wesley Clark voiced confident that Kosovo will become independent in few months.

General Clark, who is identified with Kosovo’s freedom, is in a several day long visit to Pristina. He has lead NATO air strikes bringing Serbia’s genocide in Kosovo to an end.

“I believe that Kosovo will be welcomed in the families of the nations and that there will be many opportunities for the citizens of this country to prosper, raise big families and make their dreams true,” Clark said.

He also said that he got a feeling that there is a strong leadership in Kosovo, especially with President Sejdiu and with the General Ceku, who left his military career to help Kosovo in moving forward.
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E60
Clark: Kosovo is safely moving towards independence

PRISTINA, May 25, 2006 (KosovaLive) - US General Wesley Clark who led e NATO air strikes against Serbia in the efforts to bring the genocide in Kosovo to an end, said on Wednesday in Pristina that Kosovo will be independent and will have a bright future.

During his visit in Kosovo Clark will be awarded Hasan Pristina Prize by the Association for Return of Immigrated Albanians Home for his contribution for returning of hundreds of thousands of refugees in Kosovo.

Prime Minister Ceku said that Kosovo feels safe on its path towards independence by having the support of great men and great friends, such as General Clark.

Ceku and Clark said that they will continue their commitment, not with arms and armies as in the post, for promoting democratic values in Kosovo and wider in the region.
 Smile Smile Smile[flash=200,200]
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E60
i prevod:
Klark: Put Kosova ka nezavisnosti je siguran

PRIŠTINA, 25. maja 2006. (KosovaLive) – Američki gjeneral Vesli Klark (Wesley Clark), koji je u svojstvu Komandanta NATO-a za Evropu vodio severno’atlantsku alijansu u vazdušnim napadima protiv Srbije, kako bi se prekinuo gjenocid na Kosovu, izjavio je u sredu u Prištini da će Kosovo biti nezavisno i da ono ima svetlu budućnost.

Tokom boravka na Kosovu Klarku će biti uručena nagrada “Hasan Priština”, koju mu je dodelilo Udruženje za povratak Albanaca iseljenih sa svojih ognjišta, za doprinos koji je dao za povratak više stotina hiljada raseljenih sa Kosova.

“Budućnost je neograničena. Sve to zavisi od toga kakav pogled imate vi prema svetu. Veoma sam srećan što sam ode i zahvaljujem vam na toplom dočeku”, rekao je Klark.

Premijer Kosova Agim Čeku je rekao da se Kosovo osela sigurnom na svom putu ka nezavisnosti, kada ima podršku velikih judi i prijatelja, ako što je američki gjeneral Vesli KLark.

Čeku i Klark su obećali da će nastaviti da se bore, ali ne oružjem i vojskom kao ranije, već promovisanjem demokratskih vrednosti na Kosovu i u regionu.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ja bih samo dodao plexusu u lexus! Zakon poluge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Nego sta nego je nas...sipci ce uzmu kosovo, a onda mi ponovo gubimo zemlju nasih predaka, e pa nece tako...
Oni su Kosovo dobili doavno, samo se mi jos kao koprcamo i busamo..zalosno...tuzno i mizerno ali tako je..Njihova kampanja je radjena godinama, finansije su proticale, iskoriscavane su na pravi nacin...kasnimo nekih 26 godina sa reakcijama
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kosovu vucjak

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.