Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I pored zabrane Vojislav Seselj se obratio narodu Srbije  (Pročitano 11075 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Leggy

Имам и ја ћирилицу  :wink:
Знаш ли зашто су Радикали добили у Војводини? Није због Томе и сл.
Због Чанка. Величај те га!
И сва та слична говна, која су вама и вама сличнима дала 1.3 милиона гласова.
Ја разумем тај народ. Веровао или не, драго ми је да сте толико добили. Мора да се види колико је лоше у Србији.
И ниси ти први Вадикал са којим причам. Мој супер ортак је Вадикал.
И то функционер. Али он реално гледа на ствари, а не демагошки...

Да управу си, када народ сагледа све наше врлине и када се томе додају мане наших противника, поготово оних који нас највише нападају онда се добије ово што смо добили јуче  Smiley .

И да, Чанку и његовим следбеницима би требало да одамо посебно признање због пропаганде коју су вршили у нашу корист  Smile . Искрено ми је жао што у парламенту нећемо имати представнике мањина и верујем да нису ушли у коалицију са тим угурсузом да бу сада имали представнике у парламенту, никоме срећу тај није донео па ни њима  :wink: .

И волео би да ми кажеш који су то моји ставово који нису у скалду са ставовима тог твог пријатеља радикала  :wink: , па да видимо ке је већи радикал од нас двојице  Smile .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
hehehehehehehehehehe zaboli radikale ona stvar i za Srbe i Srbiju,a i za narod

Posto su ovi do sada bili do jaja, zaista ne vidim sta mozemo da izgubimo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Citat: Радикал
Искрено ми је жао што у парламенту нећемо имати представнике мањина и верујем да нису ушли у коалицију са тим угурсузом да бу сада имали представнике у парламенту, никоме срећу тај није донео па ни њима  :wink: .

И волео би да ми кажеш који су то моји ставово који нису у скалду са ставовима тог твог пријатеља радикала  :wink: , па да видимо ке је већи радикал од нас двојице  Smile .

Биће мањина, из ДСа. ДС је у Новом Пазару добио 45%  

Није ми битно ко је већи Радикал  

Не разликујете се у ставовима СРСа, него по томе како он аргументује, а како ти то радиш. Нпр, ја сам дуго био за улазак Србије у ЕУ, али ме је он убедио да је то лоше.
Иако је СРС за то, али то је чиста демагогија.
То је друга тема, само наводим да је тај мој друг, мене, жутог, убедио у оно што се не слаже са мојим принципима.
Ти то никад не би успео.

Ја се слажем да је СРС поштена странка. Не верујем да су крали, не много.
Али, шта то вреди? Они не знају ништа да изведу. Шта ти вреди план, када немаш начина да га изведеш? То је онда демагогија.

СРС има дугу традицију, мислим на оне пре рара. СРС мора много тога да промени. Ја мислим да би за 2-3 године они постали много озбиљнија опција, не само јефтино решење за изгладнели народ.
Треба да се угледате на ХДЗ. То се зове трансформација!
Не верујем да то само шминка. Они никоме у Европи не сметају...

Да не гушим...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter
Citat
hehehehehehehehehehe zaboli radikale ona stvar i za Srbe i Srbiju,a i za narod

Posto su ovi do sada bili do jaja, zaista ne vidim sta mozemo da izgubimo

Izgubiti necete nista,dobicete jos par miliona Siptara  :wink: Ako vam je to cilj,izvolite  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Blago tebi..
Vremenom resice se pitanje i siptara tamo i na kosovu, nije cela makedonija nafilovana siptarima vec samo jedan deo, taj deo mozda se i odcepi, ali ono ostalo prema svim saznanjima ce se prikljuciti ovoj drzavi. Mozes ti da se smejes, ko sto se ja smejem svaki put kad cujem da ti pricas kako ja zivim i kako ja treba da zivim, ali, ja na tvom mestu ne bih se smejao kad je ovo u pitanju. Bas zato sto obe zemlje imaju isti problem

A budi sigurna da dok su radikali na vlasti, nece biti novih dolazaka siptara...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ivane,do juce si bio za Djindjica koji koliko ja znam nije bio Radikal i dizao ga u oblake Wink Nesto se brzo menja to tvoje misljenje Smile Sad si za Radikale i sad su oni dobri kao sto su ti do juce bili demokrati Wink Narod sad slepo veruje radikalima kao sto su nekad verovali Milosevicu,i sta oni kazu njima je to "svetinja" ...Necete da se ponizavate Evropi i Amerima,inatite se svima,svi ste veliki Srbi,probudi se malo i pogledaj kome je takav stav dobro doneo? Svet je rekao da ce Srbiji biti vracene sankcije ako Radikali pobede,ako to hocete vasa volja Wink Zao mi vas je jer tako razmisljate,ali sami ste krivi,niko vam pomoci ne moze ako sami sebi ne zelite da pomognete ... Svet vam nece dozvoliti da proterate Siptare o tome mozete samo sanjati,ako se usprotivite znate sta vam sledi,isto sto i 99-te... Neduzan narod ce opet ginuti zbog par usijanih glava koji hoce da naprave "veliku Srbiju" ta Srbija ce biti na sveto Nikad... sta su dobili Hrvati,Srbi i Muslimani u Bosni? izginulo je toliko ljudi za cega? Opet svi zive u istoj zemlji... Sta su dobili Arapi i Jevreji ratovanjem koji se nikad nece ni zavrsiti? Nista osim toga da neduzan narod gine sa obe strane... Povecanjem Srbije tj prosirivanjem granica bas nista necete dobiti,osim kao sto rekoh,par hiljada Siptara i siromasne Makedonije! Mnogo je vise tamo siptara nego sto ti mislis...Elem,kakvi su Makedonci Srbi kad ni Srpsku crkvu ne priznaju??? Samo mi na to pitanje odgovori...Malo vam je Srpske sirotinje treba vam i Makedonska???

Sto se tice Izraelskog problema ...hmm pa vidi jednu stvar,ova zemlja ratuje 50 i kusur godina,od svog postojanja i uprkos svemu ovde se normalno zivi i radi,Srbija nije Izrael koliko god isti problem imali,kad se Srbi u celom svetu ujedine kao sto su jedinstveni Jevreji koji ne zive u Izraelu onda mozes nesto da mi kazes,kad se ujedine Srbi koji zive u svojoj Srbiji kao sto su jedinstveni Jevreji koji zive u ovoj zemlji onda reci nesto... Srbi ni na svojim greskama ne uce a kamoli na tudjim i dogod je tako i bice nam ovako kako nam je,a bice jos gore,na zalost ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pozdrav ljudi ... nije me bilo nesto vremena u Politici jer .. eto ... nisam hteo nista da razglabam sa vama jer nisam hteo da trosim svoje vreme. Nego ... (prozvali ste me)

Citat: Радикал
Citat: Pero
Pa u proslom posto sam ti naveo primere da ne dajes konkretne odgovore a to za Hag i nije istina...

Човече, ја тебе уопште не разумем шта желиш тиме да покажеш. Онај део расправе између Пукија и мене који си цитирао не захтева никакав конкретан одговор, ништа конкретно се ту не спомиње, нити је он нешто конкретно питао нити сам ја могао нешто конкретно да му одговорим. Ако мислиш да немам право да кажем да он то жели СВИМ Србима ту апсолутно ниси у праву, ја добро знам због чега сам то рекао, да си боље читао видео би да сам у даљој расправи и цитирао део једне друге расправе где је Пуки јасно рекао шта мисли о Србима и Србији, немој ме терати да то поново овде цитирам. Што се тиче конкретних одговора на оптужбе које су на тој теми изнете против Шешеља, они су такође на тој теми, и то веома конкретни, толико конкретни да нико није ни покушао да их оповргне. За оне који желе да се увере ево те теме: http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1214

A moj stav je ???
Nemoj samo reci da sam rekao da mrzim Srbe i Jevreje (nesto se ne secam da sam njih negde spominjao).
Daj Radikal ... odmori malo.

@ Radikal:
Ти изгледа једва чекаш да СВИ Срби оду ...

@ Ja
Ne, ne cekam ja nista niti bih voleo da se ovo desava. Ali bih voleo da se malko urede red u to ko je sta radio. Znam da je bilo raznih stvari koje su i srbima radili ali ne mozemo ocekivati cudo.
Ne volim nepravdu i neistinu !!!

...

Molim lepo ... I sta onda mene napadas da sam nesto rekao kada to nisam rekao ??? Ne kontam te uospte.
A tema je bila (ako vec linkujes) konkretnije pricana :
http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1214&postdays=0&postorder=asc&start=30

... do sledeceg mog dolaska u Politiku, ostanite mi pozdravljeni.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: sanjica_021
Necete da se ponizavate Evropi i Amerima,inatite se svima,svi ste veliki Srbi,probudi se malo i pogledaj kome je takav stav dobro doneo?

Нећемо ми ни са ким да се инатимо, него да сарађујемо са свима на равноправним основама, како са западом тако и са истоком. Са друге стране, ако желиш да те други поштују мораш прво сам себе поштовати. Ево лизали смо им гузицу три године, нудили им и више него што траже, и шта нам је то донело? Што је ДОС био више снисходљив то су они постављали све веће и веће захтеве, што је и нормално, видели су да им се може.

Svet je rekao da ce Srbiji biti vracene sankcije ako Radikali pobede,ako to hocete vasa volja

А да ли би ти смела да се кладиш да је ово истина?  Smile
Свет је јасно рекао да ће прихватити вољу народа Србије. Наравно свима нам је јасно да они преферирају своје послушнике, али нису спремни да се нешто много за њих заложе, чак је мислим и сам Слоана (или можда Проди, нисам сигуран) рекао да и ако `реформске снаге` не формирају владу, да ће свет ипак наставити сарадњу са нама. Значи њихова бојазан је у том правцу да ми нећемо сарадњу са њима и ту су у заблуди, али ће та заблуда нестати чим ми ту сарадњу са наше стране подржимо (наравно ако уопште будемо у прилици). А што се тиче увођења санкција за то су јако мале шансе, и то могу евентуално да ураде само поједине државе на своју руку али то тренутно нема никакве шансе та прође у УН.

Svet vam nece dozvoliti da proterate Siptare o tome mozete samo sanjati,ako se usprotivite znate sta vam sledi,isto sto i 99-te...

Ау, па где ти живиш? Ко је уопште рекао да ми хоћемо да протерујемо некога?
И јако ми се свиђа твој начин обтаћања са `вам`  Smile . Да ти то можда нама не претиш?  

Sto se tice Izraelskog problema ...

Што се тиче израелског проблема, они су окупирали једну суверену државу, системски уништавају и убијају један народ, значи од жртве у Другом св. рату постали су исти ко они који су њих убијали. Разлика између нас и Јевреја је велика, ми бранимо своје а они отимају туђе. Е сад што они имају Амере на својој страни (мада је ту и питање ко је на чијој страни) па им се дозвољава све а нас бомбардују без разлога то је већ за другу тему.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
#Пуки
Веруј ми да мени ни на крај памети није било да те прозивам, искрено скоро сам и заборавио на тебе  :wink: ,  онај ко те је прозвао је Перо ја само образлажем свој став на његов захтев. И стварно нисам имао намеру да ово опет потежем али ево шта да радим, терате ме:

Citat: Puky
Srpska Vojvodina?! OK, ajde ima Vas, ne smem da kazem da Vas nema, ali zasto ste dosli u tolikom broju: jer gubite na svom terenu !!!
NEmam nista protiv Srbije ni protiv Srba, vec samo hocu da kazem da mi je ne dirate NIKAKO i da mi se ne kurcite previse. Pun mi je kurac skandiranja "Srbija, Srbija ... " a od Srbije sve manje i manje ostaje.

Из овога се бар јасно види твој став, чудиш се одкуд је то Војводина српска, смета ти велики број Срба, претиш им да се `не курче`, `пун ти је курац` скандирања имена државе у којој живиш. Е сад, видиш ова осећања која ти гајиш нису нешто што је пролазно и краткотрајно, и ма колико се трудио да их потиснеш, довољно је да ти једном излети и да после они који то евентуално чују или сазнају имају одређену дозу подозрења и нетрпељивости према теби.

И ево да додам линк ка том посту да не буде да ја нешто измишљам:
http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?p=8359&highlight=Vojvodina%3F%21#8359
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@Radikal prvo se zapitaj dali istok i zapad hoce da saradjuju sa vama to bi trebalo vise da te brine nego dali vi hocete da sardjujete sa njima Wink Znas ti onu "Il ce biti kako ja kazem il te nece biti" e tako je sa Amerima i Srbijom...jednom su bombardovali,zasto ne bi opet? Ko ce da ih spreci? Rusija da nece?  Smile
Sto se tice pretnje,ako ti moje postove shvatas kao pretnju onda je pretnja...
Oko Izraela dzabe da se raspravljamo,nema svrhe ama bas nikakve...ja sam pisala o slozi Jevreja i medjusobnom pomaganju a ne o tome sta oni rade ovde,ovo nije moja zemlja ni moj problem koga ce da ubijaju ni zasto ...Veliki Srbi beze od svojih zemljaka u dijaspori umesto da se sloze i pomognu jedno drugom,zato cuti molim te Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.