Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I pored zabrane Vojislav Seselj se obratio narodu Srbije  (Pročitano 11025 puta)
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Citat: Радикал
Да ли је Шешељ оптужен за нешто што је његово лично дело, неки злочин или криминални акт који је лично он починио? Наравно да није, него се ради о оптужбама које неправедно терете његово политичко деловање које је потпуноо исправно, а посредно и читаву једну опште-српску идеју на коју апсолутно имамо право. .

Bas sam hteo da napisem nesto u tom smislu
Svaka cast Wink
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa u proslom posto sam ti naveo primere da ne dajes konkretne odgovore a to za Hag i nije istina...Inace nisam pripadnik ni simpatizer ni jedne stranke nego normalne drzave....Posto Seselj ako nije kriv nece biti optuzen...Gledaj ovako rata je bilo u bosni, u hrvatskoj ljudi su ginuli a sad neko mora biti kriv za to i znaj da za rat treba najmanje dvojica...I ne kazem ja sad da su srbi krivi nego su krivi i srbi i bosanci i hrvati...podjednako...To je citsto logicko razmisljanje, nije politicko, nacionalno ili bilo koje drugo...Pa ti sad vidi neko mora da odgovara za zlocine koji su se desili a zlocina je bilo 100%...A milosevic je tada bio predskednik drzave i vrhovni komandant oruzanih snaga pa je on imao najvecu kontrolu pa mora valjda biti i kriv...A to da je Hag stvoren protiv srba tesko...Posto gledaj ovako u svetu se na ljude ne gleda po nacionalnosti ili bilo cemu nego o parama je rec, to znas i sam...A to sto je milosevic opljackao drzavu za par milijardi dolara  na to ne gledate...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pero.. samo da ti kazem... sve u redu.. al ne se*i srece ti... zna se da se u hag ide kao u klanicu i da odatle izlaza nema, osim ako se rasformira sud [za sta postoje realne sanse].
Sa onime sa cime su oni podigli optuznice i protiv slobe i protiv seselja ne bi u normalnoj zemlji ni tuzbu mogli podici.
Ej pa sloba je oborio SVAKI iskaz svedoka [sem nekoliko koji su dosli tu da na njega svale krivicu ne bi li sami bili slobodni]... SVAKI...
Ja jedva cekam da gledam to pozoriste od suda kad se sekiju bude sudilo... pa ima da polude pored njega...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Pero
Pa u proslom posto sam ti naveo primere da ne dajes konkretne odgovore a to za Hag i nije istina...

Човече, ја тебе уопште не разумем шта желиш тиме да покажеш. Онај део расправе између Пукија и мене који си цитирао не захтева никакав конкретан одговор, ништа конкретно се ту не спомиње, нити је он нешто конкретно питао нити сам ја могао нешто конкретно да му одговорим. Ако мислиш да немам право да кажем да он то жели СВИМ Србима ту апсолутно ниси у праву, ја добро знам због чега сам то рекао, да си боље читао видео би да сам у даљој расправи и цитирао део једне друге расправе где је Пуки јасно рекао шта мисли о Србима и Србији, немој ме терати да то поново овде цитирам. Што се тиче конкретних одговора на оптужбе које су на тој теми изнете против Шешеља, они су такође на тој теми, и то веома конкретни, толико конкретни да нико није ни покушао да их оповргне. За оне који желе да се увере ево те теме: http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1214

Posto Seselj ako nije kriv nece biti optuzen...

Хаха па неверујем ни да си ти баш толико наиван Wink. Ово ти је класична ситуација `Кадија те тужи, кадија ти суди`, исти они који су директно учествовали у догађањима овде, који су заинтересована страна јер се боје да се и њихови злочини не покажу јавности, да се у историји једног дана не прича какве су неправде чинили, су главни извор финансирања тог суда. Довољно ти говори и ова последња ситуација око сведочења Веслија Кларка и ексклузивног права САД да то сведочење цензуришу.

Gledaj ovako rata je bilo u bosni, u hrvatskoj ljudi su ginuli a sad neko mora biti kriv za to i znaj da za rat treba najmanje dvojica...I ne kazem ja sad da su srbi krivi nego su krivi i srbi i bosanci i hrvati...podjednako...

Не нисмо ни приближно подједнако криви. То сам овде већ много пута доказивао. Као прво ми рат нисмо ни започели и за њега су одговорни они који су извршили насилну, оружану сецесију. Такође немам намеру да по ко зна који пут овде поново наводим све историјске и остале чињенице које Србима дају апсолутно право да не дозволе их се подели у више држава, да их неко на силу одваја од матице Србије после огромне количине крви коју су пролили да живе у истој држави са осталим сународницима. Такође немам намеру ни да ти понављам да су Срби имали потпуно оправдан страх и неповерење према онима који су у прошлом веку извршили гнусни геноцид над њима и да је норамлно да су морали да се бране да им се то не би поновило.

Pa ti sad vidi neko mora da odgovara za zlocine koji su se desili a zlocina je bilo 100%...A milosevic je tada bio predskednik drzave i vrhovni komandant oruzanih snaga pa je on imao najvecu kontrolu pa mora valjda biti i kriv...

Наша држава није била у рату са Хрватском и БиХ па то да је Милошевић крив пада у воду. Тамо смо имали грађански рат, потпуно оправдану побуну српског народа због насилне сецесије тих република, народа који је поучен лошим искуствима из прошлости морао да се брани и који је имао пуно право да не дозволи да га одвајају од матице. Што се Косова тиче ту је ситуација још очигледнија, Шиптари раде на одвајању Косова деценијама, наша војска и полиција је тамо радила искључиво оно што им је била дужност по уставу, штитила територијални интегритет и целовитост државе. Злочини као што је био Рачак су били изфабриковани и то читав свет данас зна. До почетка агресије тамо није било никаквих злочина против Албанаца, једино обрачуна са терористичким групама и то на начин као што то ради читав свет, уз максималну заштиту цивила. Одређени индивидуални злочини, али у мноооого мањој мери него што се то покушава приказати су се десили тек када је агресија почела, као последица оправданог беса и огорчења код појединих припадника војске и полиције и добар део тих испада је већ санкционисан и изгредници кажњни.

A to da je Hag stvoren protiv srba tesko...

Е сад то што ти мислиш да Хаг није усмерен против Срба нам говори о томе колико си реалан и способан да сагледаш чињенице које су више него очигледне. Што мало за промену и ти не даш неки доказ за своје тврдње него само од мене тражиш аргументе? Да ли си свестан да су 80% оптужених у Хагу Срби? Да ли си свестан суштинске разлике у оптужницама где једино нас Србе покушавају да оптуже за организовани геноцид док друге оптужују максимално за ратне злочине и злочине против човечности? Да ли си свестан да су код свих осталих оптужени војна лица, а да се када су Срби у питању суди и политичарима? Да ли си свестан да су нама четири председника српских држава оптужени а да су код осталих највиши оптужени по важности генерали? Шта ти још од аргумената треба?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
ja ni lud nebih glasao za Seselja, kazite mi sta je on uradio u zadnjih 12 godina za Srbiju??? sedeo je u senci Slobodana Milosevica i bogatio se kao i Milosevic. Ako je pravi Srbin a nije on bi se borio za dobrobit Srbije a ne za dobrobit njegove guzice. Kad sam bio mladji svidjalo mi se kako radi Seselj i naviao sa mza njega, ali posle sam shvatio da je isti kao i Milosevic, miliarder koga boli uvo sto se izbegava porez, sto se hiljada i hiljada nasih braca i sestre drogiraju, sto pusta da siptari (protiv kojih se borio) uvoze tu drugu, naftu, itd.
I ja da glasam za radikale??? pa ni da sam radikal nebih glasao za njih.
Kako to da ako bude vecina radikala nece da se menja ustav??? pa da nece da se menja da bi mogli vise da kradu.
lepo kazem ja treba srbiji jedan drzavni udar, jedan dobar i pravedan srpski vojvoda i  slikar koj ce sve sa gumicom da izbrise i sa olovkom da nacrta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
ja ni lud nebih glasao za Seselja, kazite mi sta je on uradio u zadnjih 12 godina za Srbiju??? sedeo je u senci Slobodana Milosevica i bogatio se kao i Milosevic. Ako je pravi Srbin a nije on bi se borio za dobrobit Srbije a ne za dobrobit njegove guzice. Kad sam bio mladji svidjalo mi se kako radi Seselj i naviao sa mza njega, ali posle sam shvatio da je isti kao i Milosevic, miliarder koga boli uvo sto se izbegava porez, sto se hiljada i hiljada nasih braca i sestre drogiraju, sto pusta da siptari (protiv kojih se borio) uvoze tu drugu, naftu, itd.
I ja da glasam za radikale??? pa ni da sam radikal nebih glasao za njih.
Kako to da ako bude vecina radikala nece da se menja ustav??? pa da nece da se menja da bi mogli vise da kradu.
lepo kazem ja treba srbiji jedan drzavni udar, jedan dobar i pravedan srpski vojvoda i  slikar koj ce sve sa gumicom da izbrise i sa olovkom da nacrta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Шешељ се обогатио? Где је то његово богатство?
Ајде молим те немој да причаш напамет...

Не знам колико има потребе да те исправљам јер је очигледно да не знаш о чему говориш али ајде. Као прво устав нема никакве везе са крађом, то бре свако нормалан зна, можеш га мењати колико хоћеш тиме се лоповлук неће спречити. За промену устава је потребна двотрећинска већина у парламенту и ако радикали буду имали тих 84 посланика (од укупно 250) нико без нас неће моћи да има ту већину и тако ћемо моћи директно да спречимо доношење било каквог устава којим би се Србија даље парчала и делила не неке регионе. Иначе став СРС је да није устав главни проблем у функционисању државе и да се може постојећи дорадити, такође немамо нешто много против доношења новог устава али наравно да се њиме не доводи у опасност целовитост државе.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
OK Radikal...Svako ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem.Mozes ti meni navoditi milion argumenata koji u koje niko ne moze biti 100% siguran, ali ubediti u nesto sto znam da nije istina me ne mozes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ок уреду, тражио си аргументе и добио исте а сада нити си спреман да их прихватиш, нити можеш да их оповргнеш. Из тога је очигледно да твој став није формиран на освову аргумената него нечег другог, али ајде, као што си и сам рекао, свако има право на своје мишљење.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa nije u tome stvar da ne mogu da opovrgnem nego kad bih jos nastavili ovu diskusiju to bi se produzilo u beskraj...Posto razlicito tumacimo iste argumente...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.