Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:03:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I muškarci su na mukama  (Pročitano 10417 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Pa ponašam se ja, ali ovaj me progoni sa peglanjem košulja, a tema je mnogo šira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ništa gore od muškarca picajzle

to je zato sto si ti picajzla Smile

Ja sam primer žene koja NIJE picajzla. Mrzim totalni red i totalnu doteranost - kod oba pola.

salim se ,ja sam to vise zakljucila po sebi jer sam shvatila da me kod nekoga nervira nesto sto posedujem
i ja u velikoj meri  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Meni samo nije jasno cemu toliko insistiranje na peglanju kosulja...

Razumem kad je neko zaposlen na nekom mestu gde mu treba cista kosulja svaki dan, ali taj neko ima i para da ako mu zena nece ili ne stize da pegla, resi to na drugi nacin... od kucne pomocnice, preko majke do servisa....

S druge strane... ne razumem zasto nekome ko npr. cese jaja citav dana treba zena sve da radi po kuci...
Pa nije peglanje atomska fizika, pa da ga samo zene mogu savladati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
S druge strane... ne razumem zasto nekome ko npr. cese jaja citav dana treba zena sve da radi po kuci...

To ni meni nije jasno, narocito zbog toga sto mi te stvari radimo bolje od zena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Meni samo nije jasno cemu toliko insistiranje na peglanju kosulja...

Razumem kad je neko zaposlen na nekom mestu gde mu treba cista kosulja svaki dan, ali taj neko ima i para da ako mu zena nece ili ne stize da pegla, resi to na drugi nacin... od kucne pomocnice, preko majke do servisa....

nije off bas je vezano za temu
ali ja ne mogu da nosim nista sto nije peglano! da li cu to sam peglati potpuno je nebitno i sto kazes nije to atomska fizika. Mogu samo carape da nosim ne peglane  Smile . Potpuno  sam nezavisan, i mogu sve raditi, od kuvanja pa sve do peglanja, a skoro sam se ozenio. Poslove ne delim na muske i zenske...
I ima mnogo vaznijih stvari od cistekose i cipela. moj moto je da ne mora osoba da mirise na skupe parfeme, vec da bude cista i ne smrdi.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2009, 19:49:41 od Sale_S »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Nemam nista protiv da musko vodi racuna o sebi, dokle god to nije neka manicna i panicna opsesivnost kao sto moze kod zena da bude..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Slazem se potpuno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
Stvar je u tome da je:

a) Autor(ka) teksta opisala stanje u GB - sto donekle objasnjava situaciju
b) Srecom pa po meni je u pitanju prica o metroseksualcima

Ja zivim sam. Omiljeni odevni predmet mi je kosulja. Ne mrzi me da ih peglam, ali ako nisu kosulje koje se nose uz odela (vec na farmerke i u nekoj lezernoj varijanti) postoji mogucnost da se i ne pegla svaki put (pogotovu zavisi od materijala i nacina izrade iste).

A ovo sto je opisano u tekstu su ciste gluposti. Jedno je voditi racuna o sebi i licnoj higijeni, a nesto sasvim drugo biti devojcica sa penisom...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 00:13:25 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Ako je neko gledao film "Americki psihopata", tu je objasnjen pojam zapadnjackog metroseksualca, samo poprilicno manijakalnog oblika  Smile
Nazalost, takvih ima i kod nas, sve vise i vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Njeeeeee, odelo cini coveka ko sto cini psa, znaci ne cini ga... To sto Paris Hilton oblaci kera znaci da se njen ker istog trena menja kao osoba... I say that's lame. Nosim odelo cisto da ne bi is'o go, tj. da se ne bih smrzo, a leti se oblacim jer kazu da je ilegalno setkanje bez odela. A nosio dzak za krompire, a nostio Armani pantalone od 20 000 kinti, mislim da je same shit potpuno, cak stavise manje cenim ljude koji svoje vreme i svoja sretstva trose na odabir armani pantalona i armani koshulja i armani patika i armani charapa... Cinjenica je da su ljudu uglavnom postali optereceni stilom oblacenja sto samo po sebi stvara gospodu kupoholicare i zrtve trenda... U senku se, naravno, bacaju prece i bitnije stvari u zivotu samo da bi covek mog'o da se obuche lepo... Ono sto su rekli "Odelo cini coveka" je potpuna megaglupost.

Sto se tice peglanja, I don't have a need to use it.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 11:58:37 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:03:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.