Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I mi konja za trku imamo ~ Nj.K.V Aleksandar protiv Srba 8)  (Pročitano 18678 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Onda idi i pisaj po SSSR-u jer ni njega nije oslobodio Staljin vec musava decica i njihove pijane tate  iz Sibira.

Више верујеш у француске топове, енглеску прорачунатост, јенкијевске авионе, масонске обреде...него у врлину Србског сељака.

Vrline?  Smile
Srpski domacin ( a ne seljak) je imao vrlina dok je bio postovan i od sebe i od drzave (kraljevine)  a to se nije zbilo u poslednjih 70 godina.
Seljaci su oni sto su nedavno na pomenu srpskim junacima lokali cisterne alkohola i baljezgali parole iz Kremlja.

Одскаутај до чеде, а онда можете са ''краљом'' заједно на Сибир.

Ceda i monarhizam?  Smile
K'o staljinizam i oslobadjanje Srbije  Smile

Друже, није човек,а посебно Србин гладан само 'леба.

Za klosare drugo i nije nego da gladuju i "gladuju".
Kad odluce da se operu, disciplinuju i kultivisu nece vise biti gladni ni "gladni". Ali tada nece pijani bauljati po Gazimestanu.

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Citat
Seljaci su oni sto su nedavno na pomenu srpskim junacima lokali cisterne alkohola i baljezgali parole iz Kremlja.
Ајде,ајде само напред...
Видим, смета ти и ћирилица? Можда би сви требали да говоримо француски да би нас јевропа прихватила?

Изгледа да и неколико десетина хиљада Срба преставља опасност за Службу па промовише новокомпоноване ''националисте'' у комбинацији ''монархиста'' и русофоб.  Smile

Тога код Срба није било после ''краља'' милана. Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 22:28:53 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Видим, смета ти и ћирилица? Можда би сви требали да говоримо француски да би нас јевропа прихватила?

Sto bi mi smetala cirilica? U razredu je bilo samo nas par koji smo konstatno pisali cirilicom Smiley
Ali to su neke druge price i sigurno im nece poverovati onih 20% ljudi  koji sebe pred Putinovom slikom proglasavaju "patriJotama" a sve ostale "izdajnicima".

Изгледа да и неколико десетина хиљада Срба преставља опасност за Службу па промовише нову ''националист'' комбинацију ''монархисте'' и русофоба.  Smile

Od tih "nekoliko desetina hiljada" bilo je svega par onih koji su na toj svetkovini ostavili sluzav trag.

Тога код Срба није било после ''краља'' милана. Smile Smile

Itekako je bilo. Srbija i Rusija su skoro uvek bili u dobrim odnosima ali Sovjetski Savez i komunjare su nesto drugo. To ne treba brkati bas kao ni Josipove Titoslovene sa Srbima.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Зашто смо извиждали „престолонаследника“

Пише: Иван Ивановић

Протеклих година сви ми били смо сведоци разних брљотина и баљезгарија од стране „престолонаследника„ и криминалне екипе која се налази око њега и у крунском савету, и колико год били огорчени на све његове поступке увек смо ћутали и никада јавно није д…ошло да критике поменутог.

Међутим кап је прелила чашу, када је (у даљем тексту Аца ) честитао „председнику Тадићу„ на хапшењу генерала Ратка Младића, што је сваком иоле нормалном Србину, јасно ставило до знања ко је он, и разоткрило све заблуде које је неко имао, Аца у суштини и не жели да буде монрах, јер очигледно је да је свима нама много више стало до монархије сем њега, а оно што једино Аца  жели је лепа годишња свота, како би могао да се шепури по белом двору , и буде потрчко Тадића и читаве екипе на власти.

Енглески официрчић, се усудио да удари по српском генералу, а затим по наговору „пријатеља„ из крунског савета  да дође на српски Газиместан,  и при том са жељом да одржи полуписмени говор, наравно, то се није догодило јер је при самом почетку говора најпре од активиста СНП НАШИ, а затим и од доброг  дела окупљених добио салве звиждука и скандирања подрше генералу Ратку Младићу, зацрвенео у лицу, видно изнервиран викао је „нематеее поштовањее„.

Е па драги мој „престолонаследниче„ поштовање је исказано, само не теби, већ истинском српском јунаку Генералу Ратку Младићу, и као Шумадинац, рођен на пар минута од Марићевића јаруге где је започео Устанак, могу ти само рећи да је све нас срамота што си толики изрод, који не зна да се поштовање стиче међу народом, а не додворавањем политичарима и западним амбасадорима, бар ти који си потомак Вожда Карађорђа то треба да знаш.

Међутим, пошто ти је увек била преча лична корист и удобност ти тога ниси свестан, и самим тим постао си одрод, и од своје породице и сопственог народа, и зато те и не поштујемо, српском народу треба истински монарх, а не полтрон власти и улизица страниха амбасадора.   Оно чиме се поносим је окупљени број младих Срба, којима је дозлогрдило да их варају, мажу и лажу политичари и људи попут тебе, и који су спремни да кажу истину у лице било коме, па макар то био престолонаследник, и то су људи који ће увек имати моје поштовање,  и надам се да ће неко од њих који су те извиждали  бити наш нови вођа и монарх какав ти ниси успео да будеш никада, а о којем читав српски народ сања.

Иван Ивановић, председник СНП Наши

Здравствует Сталин и сербской революции !
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 23:02:41 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Kao sto rekoh, nista drugo ne moze da se ocekuje od ljudi koji stave sajkacu na glavu a onda horski zavape:
"Putine, rasiri nam butine"
 Smile

Zato vam zelim srecan put i lep provod u prdekani i ilegali.
Ali, budite ponosni sto cete najzad na licnom iskustvu osetiti zivot idola - ilegalaca KPJ ..a ko zna, mozda i zavladate Srbijom ako ovim putem ponovo prodje Crvena Armija  ( ukoliko ne izgine pri prelasku ulice)  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
''Наши'' нису моји, а друго ми нисмо у илегали, треће Русија се пита чак и у оваквој Тадићевој Србији.
А онда можеш мислити како ће тек бити по нашем, када дођу ови европејци у овчијем крзну или тек моји.
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
треће Русија се пита чак и у оваквој Тадићевој Србији.

Da li je tebi normalno da se strana zemlja pita u Srbiji?
Pitam, kao fol ne znam da radikali  prizeljkuju status ruske gubernije.  Smile
Toliko o patriJotizmu...

Jedno je kad slusas nekog jer trenutno moras a drugo kad se dobrovoljno stavljas u polozaj slugenjare i to prema trash silici koja ne sme da promoli nos van svoje granice.

U cemu je onda razlika izmedju toliko prozivanih Hrvata i nokomponovanih "patriJota" ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Citat
Itekako je bilo. Srbija i Rusija su skoro uvek bili u dobrim odnosima ali Sovjetski Savez i komunjare su nesto drugo.
Џаба ти је ово.
''краљ'' се одрекао престола, позвао припаднике ЈВуО приђу јна (до тада титокомунистичка екипа није бројала више од пар стотина чланова), одлуку о будућности поверио слободној вољи народа на демонократском референдуму (једна од старих варки, да народ све зна најбоље) и ту је крај.

О томе како је живео у време Јасеновца,Пребиловца,Глине,Зиданог моста... са ким је све живео, како се опходио са браћом, како се његови наследници међусобно опходе...не вреди писати неком ко је све то могао да прочита,али више верује вуку,самарџићу,гишки и сличним агентима Службе.

Ја желим да причам како је ''престолонаследник'' коначно и јавно показао као свиња!!!

Што није скочио да се обрачуна са ''изгредницима''? Smile

Прпа бато, зна од да може бити краљичин официр, али то не вреди много у блиском контакту са пар Срба годишта његових синова.

Citat
Od tih "nekoliko desetina hiljada" bilo je svega par onih koji su na toj svetkovini ostavili sluzav trag.
Напредујемо, у златним временима Срба, ту би радио метак и готово.

----------------
Citat

Пише: Иван Ивановић

Протеклих година сви ми били смо сведоци разних брљотина и баљезгарија од стране „престолонаследника„ и криминалне екипе која се налази око њега и у крунском савету, и колико год били огорчени на све његове поступке увек смо ћутали и никада јавно није д…ошло да критике поменутог.

Међутим кап је прелила чашу, када је (у даљем тексту Аца ) честитао „председнику Тадићу„ на хапшењу генерала Ратка Младића, што је сваком иоле нормалном Србину, јасно ставило до знања ко је он, и разоткрило све заблуде које је неко имао, Аца у суштини и не жели да буде монрах, јер очигледно је да је свима нама много више стало до монархије сем њега, а оно што једино Аца  жели је лепа годишња свота, како би могао да се шепури по белом двору , и буде потрчко Тадића и читаве екипе на власти.

Енглески официрчић, се усудио да удари по српском генералу, а затим по наговору „пријатеља„ из крунског савета  да дође на српски Газиместан,  и при том са жељом да одржи полуписмени говор, наравно, то се није догодило јер је при самом почетку говора најпре од активиста СНП НАШИ, а затим и од доброг  дела окупљених добио салве звиждука и скандирања подрше генералу Ратку Младићу, зацрвенео у лицу, видно изнервиран викао је „нематеее поштовањее„.

Е па драги мој „престолонаследниче„ поштовање је исказано, само не теби, већ истинском српском јунаку Генералу Ратку Младићу, и као Шумадинац, рођен на пар минута од Марићевића јаруге где је започео Устанак, могу ти само рећи да је све нас срамота што си толики изрод, који не зна да се поштовање стиче међу народом, а не додворавањем политичарима и западним амбасадорима, бар ти који си потомак Вожда Карађорђа то треба да знаш.

Међутим, пошто ти је увек била преча лична корист и удобност ти тога ниси свестан, и самим тим постао си одрод, и од своје породице и сопственог народа, и зато те и не поштујемо, српском народу треба истински монарх, а не полтрон власти и улизица страниха амбасадора.   Оно чиме се поносим је окупљени број младих Срба, којима је дозлогрдило да их варају, мажу и лажу политичари и људи попут тебе, и који су спремни да кажу истину у лице било коме, па макар то био престолонаследник, и то су људи који ће увек имати моје поштовање,  и надам се да ће неко од њих који су те извиждали  бити наш нови вођа и монарх какав ти ниси успео да будеш никада, а о којем читав српски народ сања.

Још да овако суди ватиканским поповима рекао бих му: алал-вера!
Citat
''Наши'' нису моји, а друго ми нисмо у илегали, треће Русија се пита чак и у оваквој Тадићевој Србији.
Кажем ја, до данас не примећен феномен: монархиста и русофоб! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Ја желим да причам како је ''престолонаследник'' коначно и јавно показао као свиња!!!

Што није скочио да се обрачуна са ''изгредницима''? Smile

Прпа бато, зна од да може бити краљичин официр, али то не вреди много у блиском контакту са пар Срба годишта његових синова.

Smile

Ne volim da vredjam ali  ovde druge nema.
Covece, ti si debil i drago mi je da su "patriJote" takav sljam i dno da je to cak i u ovakvoj "Srbiji" garancija da nikada nece doci na vlast.

Nema vise sta da se prica na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Разлика је у величини Србије. Наше главни идеолошки циљ није Русија, него Велика Србија, тако да је Русија само инструмент притиска који користимо, као што ви имате Брисел и Вашингтон.
Све је подређено дакле идеологији ВС. Слоба је покушао да то оствари кроз заједницу звану Југославија, што такође није била лоша замисао, али западу се ни то није свидело.

А Русија није страна земља, то је Мotherland и сасвим је небитно која идеологија је тамо актуелна, ми смо уз сваку. Човек је човек, може да изда, али наша идеологија је вечна.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.