I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
resio sam problem... hvala korisniku "ThePhilosopher"
evo resenja kod koga ne radi combofix itd...
Instructions:
NOTE -> Before performing the instructions insert you pen drives or memory card if they are also infected.
Kill the process wscript.exe in the task manager.
sledeci korak:
open command prompt & type: (to je MS DOS) cd\ press enter cd windows/system32 press enter attrib imgkulot.* -s -h -r -a press enter attrib autorun.inf -s -h -r -a press enter del imgkulot.* press enter del autorun.inf press enter
for the individual drives. go to the root drive. d: <---example only cd/ press enter attrib imgkulot.* -s -h -r -a press enter attrib autorun.inf -s -h -r -a press enter del imgkulot.* press enter del autorun.inf press enter
Elem, koristio je onu skriptu iz moga posta koju je obrisao Filip93 :-$ ... (anti-IMGkulot.zip) Ovo gore su instrukcije. Radi svima koji su imali problem sa tim virusom. (Secam se da me je, pored Filipa, prozivao jednom i Belgrade i Anea ali sta da se radi... Opet je moje resenje upalilo. Mene interesuje samo kada coveku proradi kompjuter. )
Elem, koristio je onu skriptu iz moga posta koju je obrisao Filip93 :-$ ... (anti-IMGkulot.zip) Ovo gore su instrukcije. Radi svima koji su imali problem sa tim virusom. (Secam se da me je, pored Filipa, prozivao jednom i Belgrade i Anea ali sta da se radi... Opet je moje resenje upalilo. Mene interesuje samo kada coveku proradi kompjuter. )
Uvek tu da pomognem ljudima :flower:
mislim da nisi razumeo sustinu al dobro :chuckel:
Znas li kolko dnevno izadje razno raznih modifikacija malware-a :chuckel: Ta skripta je obican batch fajl..koji ne funkcionise kao combofix i sl programi...nismo mi vidoviti pa da znamo da ce bas ta skripta da odradi posao :flower: ..sta ako na primer nije odradila.. onda bi neko drugi dosao sa nekom drugom skriptom pa treci pa cetvrti :chuckel: pa ako sam ja poceo slucaj kako sad da povatam konce i sta dalje da radim sa slucajem :chuckel:
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
"nismo mi vidoviti pa da znamo da ce bas ta skripta da odradi posao"
Nisam ni ja vidovit. :chuckel: Baratam sa kompovima (programiram) jos od Commodore-a. Valjda se moze cuti i moje misljenje...
(da ne bude zabune: ne bih svakakve skripte preporucivao, nit sam neki veliki ljubitelj/zagovornik toga. Samo one za koje sam video da imaju "prodju". Ovo je, inace, prva skripta koju sam preporucio).
Sto se mog iskustva tice, obicno BitDefender zavrsi sve uz moju manju intervenciju na licu mesta. Pozzz :flower:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.