Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:56:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Hrvati puške za trku imaju...  (Pročitano 47694 puta)
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Citat
Ovo su slike sa prvog predstavljanja
....jp.....upravo tako...

Citat
HKG36
...respect...... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Јел ваља то нешто осим што је много лепа?  Smile (Г36)
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson 
Јел ваља то нешто осим што је много лепа?  Smile (Г36)

pa naravno h&k je to.......nemac ne koristi nesto sto ne valja jel......... Smile.....zakon je puska stabilna,laka koristiti je a i odrzavati....... Smile Smile
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mene samo interesuje kome HS produkt misli prodati te puške osim HV, i isplati li im se proizvoditi tako mali broj pušaka? U zemljama trećeg svijeta ne ljube baš ovakve puce koje išću redovno održavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
posle engleskog sva Bull-up oruzja su mi iskreno receno gadni (osim steyra) tolko su nezgodna za upotrebu da je to cudo neko..........boze ako nekad stavite u ruku britanski L85 znacete.........tako da ja bi vise glaso za HKG36 ili zastavinu m21(koju vise odavno koristi nasa armija u iraku,cuo sam da smo narucili jos znaci da se dobro pokazala,meni licno je ok)..........

L85 je jedna od najgorih pušaka koje neka vojska masovno koristi.

HK G36c imaju hrvatski vojnici u Afganistanu, odlična puška kao i sve HK inačice, eno čak i Norvežani idu na HK416.

No ni G36 inačice ne bi trebali povlačiti pažnje koliko SCAR koji je najnovija generacija, žao mi je što takav stroj nismo kopirali, izgleda futuristički, ali po svim stvarima koje sam vidio i čuo je odličan.
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
G36 je do jaja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
SonyEricsson 
e da kod scar je cool to sto mozete menjati cevi i prema tome i kalibar u zavisnosti od uslova u kojima se borite to je velika prednost po meni recimo na otvorenu ili u gradskim uslovima 7.62 ulazis u close quarters pucacine teras 5.56 stvarno me je to iznenadilo  uzasno je  korisno........fn herstal je isto ko i Hk firma sa tradicijom........unikatna oruzja do jaja ali i skupa reko bih ......
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5610
Јел и бајонет хрватски производ?! Слепци преузели бајонет са М70!    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Potpisan ugovor o financiranju razvoja hrvatske jurišne puške

Ministar obrane Berislav Rončević i direktor tvrtke HS Produkt d.o.o. Željko Pavlin potpisali su 19. studenoga u Karlovcu Ugovor o financiranju razvoja hrvatske jurišne puške kalibra 5,56 x 45.
Na potpisivanju Ugovora bili su i ministar gospodarstva Branko Vukelić i načelnik GS OSRH-a general zbora Josip Lucić. Ugovor je vrijedan 4,5 milijuna kn s PDV-om, a njime je predviđena proizvodnja 50 jurišnih pušaka nulte serije koje će se testirati u našim Oružanim snagama. Govoreći o važnosti ovog projekta ministar Rončević je istaknuo kako hrvatski vojnik treba biti najbolje opremljen, i to hrvatskom jurišnom puškom, a nada se kako će ona u nešto promijenjenom obliku biti i u naoružanju hrvatske policije. "Ne vidimo nijedan razlog zašto proizvođač koji je proizveo najbolji svjetski pištolj ne bi mogao proizvesti i najbolju svjetsku pušku", rekao je ministar. Najavio je i novi projekt, proizvodnju streljiva, istaknuvši kako uz hrvatski pištolj i pušku moramo imati i odgovarajuće kvalitetno streljivo proizvedeno u Hrvatskoj. O važnosti opremanja pripadnika naših Oružanih snaga novom jurišnom puškom govorio je i general Lucić. Na potpisivanju Ugovora izraženo je uvjerenje da će to zasigurno biti najbolja jurišna puška u svijetu, te da će taj izvorni hrvatski proizvod naići na zanimanje i inozemnog trćišta. Dosad je HS Produkt u razvoj jurišne puške uložio više od 100 milijuna kn. Ministar Vukelić je napomenuo kako je važnost Ugovora upravo u tome što se njime definira partnerski odnos MORH-a i HS Produkta te da je dobar primjer kako MORH pridonosi razvoju hrvatskoga gospodarstva. Uz to što je riječ o projektu koji ima iznimnu važnost za MORH, on je i od velike važnosti za razvoj gospodarstva u Karlovačkoj županiji jer će se njime stvoriti uvjeti za otvaranje 500 novih radnih mjesta.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Na Discovery kanalu  sam gledao  emisiju posvecenu pesadijskom naoruzanju. Autor je neki Amer ili  Britanac a gosti su mu bili vojni experti iz Amerike, Rusije, Vijetnama, Engleske itd. Bilo je i pravih "korisnika" naoruzanja iz ratova sirom sveta.
Na kraju je i sam americki expert rekao da " Kada bih morao da idem u rat sa sobom bih poneo americku pusku. Ali to samo zato sto sam patriota. Najbolja puska je kalashnikov"
Naravno i svi ostali su istog misljenja, a veterani su rekli da je kalas najubojitija i najpouzdanija puska svih vremena.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:56:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.