Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 00:46:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diplomirana dama  (Pročitano 512 puta)
08. Feb 2008, 09:53:12
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Diplomirana dama

Hoćeš li da ti ja otvorim vrata ili da sama izađeš? Hoćeš li da ti pridržim kaput? Da ne pričamo više o meni, šta mi možeš reći o sebi? Za početak, da li si srećna? - ovo su samo neke od početničkih grešaka, ali ne greške početnika, već greške kojima sasvim sigurno upropaštavate početak, ali i budućnost vaših odnosa.

„Prave dame uvek daju drugu šansu.“ – tako savetuju mladim polaznicima u školi za dame - Devojka od stila. Svi oni koji su pitali zašto ne postoji škola za devojke, kao što postoji školica za Kazanove (Budi moja), evo odgovora. Dakle, ipak postoji i to već desetinama godina, verovali ili ne.

Nekada se u takozvanim građanskim školama za dame učilo šivenje, pletenje, kuvanje, a danas se uči o stilu: odevanja, negovanja lica i tela... pa onda kako da uklopite boje, koji nakit da nosite, kako da nosite šešir, kako pristojno da jedete, sve o kulturi tašni, parfema, o kreiranju ličnog imidža, kako da negujete kosu... Neki od predmeta su i ples, javni nastup, enterijer, a tu je i nezaobilazni golf vodič.

Na jednom mestu sve o tome kako da postanete dama, a sve sa ciljem da uspete da zavedete potencijalne Kazanove koji su se naoružali hladnim (verbalnim) oružjem kako bi vas osvojili. Čak i ako se dogodi da ne-daj-Bože vaše Kazanove učine grešku pa vas pitaju da li treba da vam oni otvore vrata ili pridrže kaput, vi se samo šarmantno nasmejte i dajte im drugu šansu, a ako se to ponovi, samo ih ljupko izbacite iz svog života. Tako sam ja shvatila teoriju.
Mada, kada god sam dala nekome drugu šansu ili sam se pokajala ili sam shvatila da ako prvi put nije percipirao šta je uradio, neće ni drugi put shvatiti da tako ne treba.

Kada položite sve te ispite, dobijate sertifikat - tada postajete diplomirana dama. Onda slobodno možete da se šepurite na golf terenima sa svojim sertifikatom, a potencijalne Kazanove će isprobavati najnovije tehnike pridobijanja vaše pažnje. Sa jedne strane, frajeri uče da zavode, da budu u centru pažnje, te je njihova školica usmerena samo na zavođenje. Nema ni pomena tome kako intelektualno da unaprede sebe, valjda se računa na talenat i muški instinkt.

Sa druge strane devojke višemesečno vrlo „akademski“ i temeljno uče i vežbaju svoj nastup, ali nema ni pomena o zavođenju. Škola je usmerena samo na lično unapređivanje. I kad devojke savladaju gradivo i postanu dame, uvek će pretiti opasnost od instant Kazanova, koji lepo pričaju dok ne istroše sve šablone koje su naučili. U tom slučaju, drage dame, samo dostojanstveno i graciozno odgovorite na svaki njegov predlog: Hvala, ali neki drugi put...

Ah, da, i naravno ne zaboravite šta su vas naučili, samo ljubazan osmeh...

Na dlanu
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
ej Liv Smile
koji je ovaj zenska mrzovoljna text.
A na drugom stranu ovo i to znaci, da upravo to cekate da budete pobedjeni na teren ljubavnu ratistu. Samo i to potrebno videti da vi zene u danasnjim svetu tako ste naoruzani ljubavno, da ako bodemo muskarac sa iglom potrebno da testosteron luce umesto krvi, da smemo nesto preuzeti nesigurno.
Ne bojimo mi se od zene, samo ste mocni, i kao sam tu video uopste ne secate na to da kako ste vi lomili muske srce.
I zato ipak bi bilo bolje ako dali ste vi malo sanse za muske prezivljavanju.
I ipak nije dosadno da uvek na kraju zene pobedjuju?
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 00:46:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.