Product Name EchoLife HG520i Physical Address 00:24:d2:5c:68:e3 Software Release V100R001B021 SerbA Firmware Release 3.7.9.15-1.0.7.0 Batch Number UTC20P0.021.37915 Release Date 2009/03/11
Evo podataka modema kojeg su mi neki dan zamenuli telekomovci imao sam pre Huawei SmartAX MT882 odradio je svoje. Pisem vezano za IP Changer koji mi je odlicno radio u Cryptloadu koji koristim . Sta ljudi sada da ubacim i sta da radim (ne koristim JDownloader)
Aj ako mozes da mi pomognes u vezi ovoga: ova skripta i kod mene sljaka extra,ali samo kad rucno radim rekonekciju,dok se kod automatske rekonekcije(izmedju dva fajla sa rapid-a recimo) totalno pogubi tj. JDownloader uopste ne poziva ovu skriptu kolko mi se cini. . . Ima li nekih dodatnih podesavanja u cemu je fora?? Hvala unapred! Pozz!
Imam problem... Internet imam ali nikako nece da mi izbaci prozor da upisem user i pass samo izbacuje da nije uspelo da se poveze? Moze li neko da mi pomogne? Da li ako resetujem ruter ponistavam podesavanja za iptv i internet?
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 19:14:25 od nikolavlada »
Da li moze neko da mi detaljno objasni sta i kako sve treba da podesim za CryptLoad da bi mi radio? Imam modem Huawei EchoLiife HG520c.
Imao sam podesavanja na jDownloader-u koji sam pre koristio, ali on mi je odjednom prestao da radi, ne znam ni sam zbog cega. Ne reaguje ni na sta. Pa sam mislio da predjem na CryptLoad samo da mi neko objasni sta u njemu sve treba da podesim da bi mi radio za moj modem. I ako moze isto da mi neko kaze gde treba da iskopiram onu sciptu za CryptLoad i kako da namestim ip changer za moj modem?
Da li moze neko da mi detaljno objasni sta i kako sve treba da podesim za CryptLoad da bi mi radio? Imam modem Huawei EchoLiife HG520c.
Imao sam podesavanja na jDownloader-u koji sam pre koristio, ali on mi je odjednom prestao da radi, ne znam ni sam zbog cega. Ne reaguje ni na sta. Pa sam mislio da predjem na CryptLoad samo da mi neko objasni sta u njemu sve treba da podesim da bi mi radio za moj modem. I ako moze isto da mi neko kaze gde treba da iskopiram onu sciptu za CryptLoad i kako da namestim ip changer za moj modem?
Pozz
Evo ovako, prvo skini ip changer za Huawei Echolife HG520(c,e,s. . . ) sa
Kod:
http://www.sendspace.com/file/66200y
Taj folder prebaci npr u folder router tamo u cryptload-u. Zatim udjes u cryptload pa u opcije, zatiim router, stikliras ovo Start file i nadjes fajl IPchanger. bat u folderu gde si stavio ovo sto si skinuo. Dole stikliras ovo activate(reconnect). Ovo waittime after reconnect in sec stavi 20. Predlozio bih ti jos da u folderu cryptload-a pokrenes program routerclient i stikliras always allow reconnect i ovo sa desne strane autostart i start in tray oba stikliraj. . . Mislim da bi to bilo to trebalo bi da radi. . .
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 20:37:54 od akibbrs »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.