Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 00:42:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DVD autoring  (Pročitano 1326 puta)
17. Jan 2010, 16:22:03
Ucesnik diskusija

drzim vodu kad majstori odu!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Postoji li program za dvd autoring koji moze sledece: da ima editor cut/merge, da vrsi rekompresiju (npr. ubacim mpeg2 od 6gb, a on napravi od toga 1dvd), da daje kvalitetan izlazni rezultat, da ima slobodu u kreiranju menija. Trenutno koristim nero vision iz paketa osmice, ali ima li nesto bolje? Probao sam dvd architect, ali izgleda da nema editor cut/merge...
moze li sve ovo sony vegas pro ili vegas movie studio? ili mora da se kombinuje sa dv architect? presao bih na ovaj prog zbog veceg broja opcija...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2010, 19:43:21 od misadjole »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ma,nisu te sitnice koje si naveo neka svemirska tehnologija.Čini mi se da veći deo toga (ako ne i sve) može da ti odradi i "narodskiji" TMPGEnc Authoring Works 4,a ako želiš i "sitnice koje život znače",onda - DVDLab Pro (http://www.mediachance.com/dvdlab/dvdlabpro.html).
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Ne razumem na sta mislis pod editor cut/merge.

Sony Vegas pro je program koji sluzi iskljucivo za video editing. Dvd Architect iskljucivo za kreiranje DVD diska. To su profi programi, i u njima se nije islo na "zlatnu sredinu" kako bi imali vise mogucnosti. Ako se desi da nekom klipu, koji si uveo u Architectu, zelis promeniti nesto ... iz istog mozes "pozvati" Vegas, odraditi sta zelis, i to ce se automatski azurirati u Architectu.

Analogija za ova dva programa su Premier i Encore DVD.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 11:05:56 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa da postoji mogucnost secenja reklama, odnosno spajanja dva klipa... pa imam samo dvd architect, evo isprobacu i ceo vegas, a skidam i neke prostije programe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Čekaj,bre,čim pominješ seckanje reklama,pretpostavljam da govoriš o snimcima sa TV-kartice (dakle,klasičnom MPEG-2 fajlu).Onda to potpuno menja situaciju !
Za pomenuti posao nema bolje stvari od Canopus MPEGcraft-a (što novija to kompleksnija verzija,ali i bolji koder,zatreba li ti demultipleksing/multipleksing,ili običan MPEG-2 koder),jer on cut/merge obavlja bez rekodovanja,a ima i bazični DVD-autoring (,ili izlazni fajl ubaciš u neki od svojih omiljenih programa dotične namene).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa to Torivoje majstoreee! o tome i govorim, snimci sa tv karte (kworld 878rf-matori), prebacivanju vhs-a i ostalom pakovanju-prepakovanju. tako neki put imam vise klipova da napravim 1 dvd (znaci isecem iz njih reklame pa ih spojim) ili imam par snimaka duzih od 4,7gb pa mi treba kvalitetna kompresija na 1 dvd. a pri tome hteo sam da krajnji rezultat izgleda profesionalnije... pa isprobacu sony, tmpgenc i ovaj canopus... pa se javljam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Canopus ti je za seckanje/lepljenje neprikosnoven,a da si bio određeniji pri pitanju mogli smo i ranije da se sporazumemo (ovako,namirisah da mučiš istu muku koju mučih i ja pre par godina dok se ne sapletoh o pomenuti program).Držim ti palčeve (i istovremeno mi te je žao ,jer je pomenuta "igračka" jezivo zarazna ) - smrt reklamama !!!
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 20:41:54 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 00:42:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.