Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Windows Phone 8X  (Pročitano 7702 puta)
29. Okt 2012, 19:38:10
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5

Introducing the Windows Phone 8X and 8S by HTC

Say hello to the stunning Windows Phone 8X and 8S by HTC. These smartphones are the first in a family of signature models built with the new Windows Phone 8 operating system. Both models are available in multiple colors and boast iconic design, studio-quality sound with Beats Audio™, and incredible camera capabilities. Get all the details about these phones at www.htc.com.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Windows Phone 8X and 8S by HTC Press Conference

HTC CEO Peter Chou and Microsoft CEO Steve Ballmer announced two new Windows Phone 8 devices on September 19, 2012 in New York. HTC and Microsoft engineers and designers worked closely together to deliver phones that look and feel like no others -- creating a new 'signature line' of Windows 8 phones made only by HTC.

HTC and Microsoft have one of the longest-standing partnerships in the mobile industry, and Windows Phone is an important part of the HTC heritage. For more information about the 'signature line' of Windows Phones visit www.htc.com.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
HTC Windows Phone 8X hands-on review: link
Vlad Savov sits down with the HTC Windows Phone 8X to see how it fares.

« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 19:48:41 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
HTC Windows Phone 8X Review

I've spent the last several days testing and playing with one of the first flagship Windows Phone 8 devices that will hit the market in the coming days. It's called the HTC Windows Phone 8X and, while we only had access to the international version, it will eventually land on Verizon, AT&T and T-Mobile in the United States.

Full HTC Windows Phone 8X Review Here:
http://www.technobuffalo.com/companies/htc/htc-windows-phone-8x-review/

HTC Windows Phone 8X Review

Now that Windows Phone 8 is making a big push, the Taiwan based company is banking to see its HTC 8X being the premier smartphone for the platform out of the gate. Indeed, it's treading a different path with its out-of-character design, but will it be enough to compete in the ring with some of today's heavy hitters in the business?...

For more details, check out our web site: http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Windows-Phone-8X-Review_id3168

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
HTC Windows Phone 8X review

Check out our video review of the HTC Windows Phone 8X.
See more at:
http://www.engadget.com/2012/10/29/htc-8x-review-windows-phone-8s-compact-flagship/

HTC 8X Windows Phone 8 Hands On Preview, Features Full Walk Through & Demo

For our first look review of the HTC 8X on TechRadar.com:
http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-windows-phone-8x-1098439/review

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iP5
HTC Windows Phone 8X a winner
HTC shows off how to make Windows Phone 8 cool in this flagship phone.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Moze da se naruci kod Telenora, a isporuka je pocetkom novembra:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/HTC/8X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Evo ja cu da dodam cijenu koja iznosi 550 eura. Pregledavsi prezentaciju, u svakom slucaju bolji od nokie koja kosta 600 eura. Iphone 5 ni po cemu brzi stim sto je Iphone u prednosti sa aplikacijama. Ovo je i logicno jer je osmica u razvoju.
Pri dvojbi o kupovini HTC-Nokia 920, definitivno HTC. Sto se tice HTC i Iphone 5, ako se uzme ulozeno dobijeno, opet sam za HTC. Posebno kad sam se i definitivno uvjerio u prblem opadanja boje stim sto sam sad vidio da se i definitivno lako grebe. Nemam blage veze sta je apple uprskao ali ona boja i alu. nikako se ne slazu.
I da jos nesto dodam, nedavno su se smijali tipu koji je napisao da Nokia ima bolji display od Iphone5. Evo ja cu potvrditi, Nokia ima daleko bolji display i vrlo sam iznenadjen. Ali kad sve saberem, ja ostajem pri androidu Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2012, 12:02:37 od mrakNL »
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Bas lepo sto si za ovo kratko vreme stigao da ispitas i HTC 8X i Lumiu 920 i iPhone 5.
Ne znam stvarno sta bismo radili ovde bez tvog strucnog misljenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ardzuna, ja znam da je tebi krivo kad neko nesto napise protiv Iphonea ali bi mogao i malo bolje citati. Uposte nisam nigdje napisao da sam ih "ja" ispitao. Iznosim svoje misljenje iz onoga sto sam vidio tj pogledaj malo bolje "Prezentacija"
Ja tebe razumijem da si ti zaludjen za Apple ali nekad moras realno gledati na neke stvari. Iphone je nekad dominirao ali svati da su ta vremena prosla i pomiri se sa tim cinjenicama. I jos nesto, nemoj misliti da si ti ovdje najveci strucnjak, ima jos ljudi koji znaju i koji su u vecoj mogucnosti od tebe plus pored mogucnosti sve ih to i interesuje. Ja sam tebe inace postovao ali u poslednje vrijeme me iznenadjujes. Misli sto hoces, tvoja stvar, ali ne podcjenjuj druge.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.