Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Wildfire S  (Pročitano 94211 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja sam to ovako uadio.
Instalirao sam data2sd iz recoverya i dobio sam to da mi se ext2 spojila u internu i sada mi interna iznosi 472 MB.
Nisam bio pre toga obrisao link2sd i sada kada ulazim u link2sd pise mi ovako

Ta druga slika je kada kliknem na U REDU.

Ali bez obzira na to sve dobro fercera, bar zasad. Link2sd mi treba radi prebacivanja aplikacija sa telefona na karticu i obratno i nisam nasao ni jedan takav program da mi odgovara kao link2sd.

Sta kazes na ovu brljotinu i sta mi je dalje raditi ili da ovako ostavim?  Smile

Sto se tice klase kartice stvarno ne pise na njoj nista osim velicine. Imam jednu od 8 GB i na njoj u krugu pise 4, ovde nema nista. To sam valjda dobio uz telefon kada sam kupio.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2013, 09:02:08 od sois »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
Zasto bi prebacivao na karticu ako si vec prosirio internu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa i to sto kazes. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ne znam da li se to i vama desava da kada skidate nesto sa marketa i kad pocne instalaciju izbaci da je paketna datoteka nevazeca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
Probaj clear data/cache play store-a..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Pozdrav svima! Treba mi mala pomoć.  .  .  pokušao sam da rutujem htc wfs, uspeo sam da otključam bootloader,  kopirao sam pg76img na karticu i kad upalim telefon i on treba da učita to, izbaci mi no image or wrong image  :(  pa bih bio zahvalan na nekom korisnom savetu kako da odradim root.  Ili bar da mi neko objasni gde sam pogrešio
« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 14:20:26 od JedanSasa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Samsung S8 Plus
Pozdrav svima! Treba mi mala pomoć.  .  .  pokušao sam da rutujem htc wfs, uspeo sam da otključam bootloader,  kopirao sam pg76img na karticu i kad upalim telefon i on treba da učita to, izbaci mi no image or wrong image  Smile  pa bih bio zahvalan na nekom korisnom savetu kako da odradim root.  Ili bar da mi neko objasni gde sam pogrešio

Jesi li uradio sve korake?

Citat
-kopirajte fajl PG76IMG.zip na SD karticu
-iskljucite fastboot na telefonu / Settings > Power > Disable Fastboot)
-ugasite telefon i izvadite bateriju a zatim vratite bateriju i upalite telefon drzeci istovremeno power i volime - tastere
-ne pritiskajte nista, sistem ce pretraziti fajlove i pitace vas da li zelite da instalirate(update), potvrdite i sacekajte da se zavrsi instalacija
-pritisnite power i da biste restartovali telefon
-uspesno ste instalirali prilagodjeni:"recovery"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6858
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Apple Iphone 13
ajde jedno pitanje u vezi aplikacije youtube......dakle trebalo bi da se ponasa isto kao i na kompu zar ne??......ja se ulogujem sa tim nalogom i hocu da pustim neki spot a on mi izbaci da za tu vrstu gledanja moram imati 18 godina i nece da pusti klip!!! zar nije dovoljno samo da se ulogujem kao na kompu ili ovde ima jos neka fora???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Citat

Citat
-kopirajte fajl PG76IMG. zip na SD karticu
-ugasite telefon i izvadite bateriju a zatim vratite bateriju i upalite telefon drzeci istovremeno power i volime - tastere
-ne pritiskajte nista, sistem ce pretraziti fajlove i pitace vas da li zelite da instalirate(update), potvrdite i sacekajte da se zavrsi instalacija

Druze uradio sam sve kako tu pise.  E sad, kad upalim telefon drzeci istovremeno power i volime - tastere, sistem pretrazuje fajlove i to se, na trenutke, vidi na ekranu ( vidi se kako ih izlistava).  Vidi se taj fajl koji sam kopirao, on bude u zagradi, a ispod njega piše no image or wrong image.  To se vidi samo dok izlistava fajlove sto traje mozda sekundu i onda mi vrati na onaj normalni ekran gde u vrhu pise da je bootload otkljucan.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12

Citat
-kopirajte fajl PG76IMG.zip na SD karticu
Citat
Uspeo sam nekako da završim sve  Smile Mada ni sam ne znam kako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.