Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Wildfire S  (Pročitano 94501 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8 Plus
jel postoji neka sansa da prebacim u fon neke xxx klipove ali da ih zakljucam da ne moze niko da ih vidi ili tako neka fora???

Gallery Lock, Smart Gallery(Gallery Lock+), iLock Pro -- File Lock, PhotoLocker-Privacy Gallery 3D, King Kong Lock...itd., sve free  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6859
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple Iphone 13
hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6859
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple Iphone 13
e ljudi imam problem sa ovim telefonom a cuo sam da svi htc zezaju malo sa kacenjem na wirelessu......danas sam sedeo u kaficu i hvatam pun signal,pasword prihvacen ali nece da otvori nista......to mi se desilo pre mesec dana u delta city-ju......restartovao sam fon ali opet nista......drugi ljudi se kace oko mene i onda mi jedan decko rekao sto je konobar da je cuo da se svi sa htc fonovima zale i da se to i njemu desava jer i on poseduje isti.....   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8 Plus
e ljudi imam problem sa ovim telefonom a cuo sam da svi htc zezaju malo sa kacenjem na wirelessu......danas sam sedeo u kaficu i hvatam pun signal,pasword prihvacen ali nece da otvori nista......to mi se desilo pre mesec dana u delta city-ju......restartovao sam fon ali opet nista......drugi ljudi se kace oko mene i onda mi jedan decko rekao sto je konobar da je cuo da se svi sa htc fonovima zale i da se to i njemu desava jer i on poseduje isti.....   Smile Smile Smile

Kazi tom konobaru da ne jede g...  Smile Ja sam par puta koristio wirelles tamo i radi odlicno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Da li ti misliš da bi HTC prodavao toliko telefona da ne mogu da se kače na WiFi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6859
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple Iphone 13
ne ne ne nisam mislio da ne mogu svuda da se nakacim ali na nekim mestima sve imam i signal pun i pasword prihvacen ali jednostavno nece da otvori stranicu......on poceo covek da mi objasnjava nesto oko hot spota da ne valja a ja pojma nemam ni sta mi je rekao pa je pomenuo da njihov ruter salje neki los paket za htc.....totalni sam laik pa reko ajde da pitam sta on prica  Smile Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8 Plus
ne ne ne nisam mislio da ne mogu svuda da se nakacim ali na nekim mestima sve imam i signal pun i pasword prihvacen ali jednostavno nece da otvori stranicu......on poceo covek da mi objasnjava nesto oko hot spota da ne valja a ja pojma nemam ni sta mi je rekao pa je pomenuo da njihov ruter salje neki los paket za htc.....totalni sam laik pa reko ajde da pitam sta on prica  Smile Smile

Znaci RUTER je problem a ne HTC?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
Bez brige, i on sam je laik, ne zna sta prica.To nema veze sa htc-om.I meni se desilo da se nakacim na svoj kucni wifi, pun signal, a nece nista da ucita.A burazer pored mene na lap topu koristi isti wifi normalno.
Elem, razlog je bio sto su modem i ruter bili nepravilno povezani.Negde radi, negde ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6859
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple Iphone 13
a kako se to lose povezivanje resava ako nije tajna posto i meni kuci to moze da se desi???  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC Wildfire S
Nemam pojma, ja sam imao telekomov modem bez wifi-a, i nisu hteli da mi daju novi modem sa antenicom, nego su mi rekli da je dobijanje novog modema moguće samo ako se postojeći pokvari.Onda sam ja kupio neki wifi ruter tp link, i povezao ga sa modemom.E sad, da l' oni nisu bili kompatibilni, ili ja nisam dobro povezao, nemam pojma.
Uglavnom, na kraju sam dobio wifi ruter od telekoma, pošto znam čoveka nekog koji radi tamo, pa se nisam posle ni zamarao šta, kako i zašto sa ruterom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.