Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Wildfire S  (Pročitano 94423 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Wildfire S
Je l' moze da snima HD video ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple iPhone
Ne moze  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
jel ima neki program koji stabilizuje video tokom snimanja ili slikanja,bas moras da imas stravicno mirnu ruku da bi ti snimak ispao ok Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6858
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple Iphone 13
od danas sam ponosni vlasnik ovog telefona....e sad imam par pitanja......stoji mi u levom gornjem uglu malo pisamce sa malim slovom i i ne znam sta to znaci i kako da ga skinem???......kada kucam poruke ima li sanse da iskljucim ono pamcenje texta jako me usporava i nerviram me sto vibrira fon dok tipkam sms????....nemam besplatne mb pa sam hteo da pitam kako najbezbolnije da ukljucim ono za vremensku prognozu da me ne pocepa kad dobijem racun???......kako da se nakacim na svoj kucni sbb wireless ruter i koristim sbb net???........i na kraju jedno piratsko pitanje o navigaciji,gde da svucem instalaciju i mape od igo za moj telefon (naravno odgovor ocekujem u inbox pm)  hvala u napred!!!  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 17:07:18 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
od danas sam ponosni vlasnik ovog telefona....e sad imam par pitanja......stoji mi u levom gornjem uglu malo pisamce sa malim slovom i i ne znam sta to znaci i kako da ga skinem???......kada kucam poruke ima li sanse da iskljucim ono pamcenje texta jako me usporava i nerviram me sto vibrira fon dok tipkam sms????....nemam besplatne mb pa sam hteo da pitam kako najbezbolnije da ukljucim ono za vremensku prognozu da me ne pocepa kad dobijem racun???......kako da se nakacim na svoj kucni sbb wireless ruter i koristim sbb net???........i na kraju jedno piratsko pitanje o navigaciji,gde da svucem instalaciju i mape od igo za moj telefon (naravno odgovor ocekujem u inbox pm)  hvala u napred!!!  Smile

1. To malo pisamce ćeš skinuti tako što "svučeš" notifikacije (od vrha ekrana prema dole). Videćeš da li se radi o sms-u, mailu ,mms-u....etc... Zatim klikneš na tu notifikaciju i to je to. U principu, sve što ti se pojavi u levom uglu, možeš videti u notifikacijama. Da li se radi o update app ili primljenim porukama,mail-ovima,update softvera....etc.... videćeš tako što otvoriš notifikacije.

2. Za isključivanje text-a (prediction) settings=>Language & keyboard=>Touch Input=>Text input=> i tu odštikliraj sve. Izmedju ostalog ćeš odštiklirati i Vibrate when typing, čime ćeš isključiti vibriranje pri tipkanju.  Vrati se jedan korak nazad i izaberi Bilingual prediction otvoriće ti se prozor, pa tu čekiraj None . Tako si se rešio i texta i vibriranja .

3. Kada otvoriš notifikacije (objasnio sam ti u 1)  trebalo bi da imaš u desnom uglu Quick Settings odaberi ga i zatim odštikliraj Mobile Network. Tako ćeš sprečiti nepotrebno bacanje para. Ako želiš da te ne kidaju za vremensku prognozu po džepu, radi update vremena manuelno,tj. kad ti treba ili kada imaš besplatan wi-fi (kuća,kafić...etc...) Kačenje na wi-fi ću ti napisati u 4tom koraku. Ako ti ustreba neki update (vremena ili bilo čega) ili mobilni net, opet štikliraj u settings-u Mobile Network . Znači, tu ćeš paliti i gasiti po potrebi mobilni internet. Za kontrolu potrošenih mgb ,skini sa marketa free app 3G watchdog koji će ti pamtiti koliko imaš potrošenih mgb na mobilnom internetu.

4. Za kućni wi-fi (ruter) ćeš se povezati na sledeći način...
settings=>Wirless & networks=>Wi-Fi  štikliraš, zatim klikneš na Wi-Fi settings  gde će ti se ukazati sve dostupne mreže u okolini u sekciji Wi-Fi networks. Prepoznaćeš svoju (sbb) mrežu,klikni na nju. Fon će ti zatražiti lozinku (koju pretpostavljam znaš) ukucaj je i fon bi trebalo da se konektuje. Posle toga nećeš imati potrebu za kucanjem pass-a ,već će ti se fon automatski kačiti pri uključivanju wi-fi-a (sem ako u okruženju nemaš još nekog ko je free,onda će ti dati da izabereš).

5. Poslao sam ti pp. Bilo bi dobro, pre instalacije navigacije da se malo bolje upoznaš sa fonom, jer ćeš u protivnom imati gomilu pitanja.

EDIT Za sve postupke koje sam ti naveo, postoje prečice da se ne ide "peške". Otom-potom, ako te bude interesovalo, saznaćeš i sam. Za gomilu tvojih pitanja već postoji odgovor na forumu, pa ako te zanima, prelistaj...

PozzzZZZ Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 19:23:21 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6858
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple Iphone 13
hvala ti puno na savetima i uspeo sam da poiskljucujem onu vibraciju i to pisamce ali nisam uspeo da pronadjem svoj sbb net a sedim pored njega  Smile nesto kod mene ne radi kako valja,tacnije ne moze da nadje nista u blizini sto je nemoguce!!!kad udjem u Wirless & networks tu mi je sve odstriklirano pa se pitam da li tako treba da bude ili mora bar nesto da se striklira da bi fon nasao sbb????   Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
-treba dsa ti bude štiklirano samo "Wi-Fi" tj. da uključiš na on.  Kada klikneš na "Wi-Fi settings" ,štikliraj "Network notification" . Šta ti ,konkretno piše u sekciji "Wi-Fi networks" ? Vidiš li bilo kakvu dostupnu mrežu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6858
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple Iphone 13
uspeo sam,do rutera je bilo sad sam namestio.......samo ne znam preko cega sad smem da idem na net??klasicno preko browsera koji mi je ubacen u fon fabricki???to je ona ikonica sto pise INTERNET???
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 20:33:59 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
-naravno da možeš preko fabričkog browsera (to je ta ikonica). Čak mislim da je preko njega još i najbolje. Samo predhodno isključi mobilni internet !

EDIT: Mobile Network drži uvek isključen. Njega pališ samo ako ti zatreba net, a nemaš u blizini free wi-fi...
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 20:39:23 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.