Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Wildfire S  (Pročitano 94667 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
GoxyMaster,svaka ti cast za ovo uputstvo,ali izgleda mnogo komplikovano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC Wildfire S
Zapravo, vrlo je jednostavno.
Ako hoces da iskoristis sve potencijale telefona, just do it. Smiley

Btw, evo ja sam flesovao ovaj Data2SD, i sad je sve u perfektnom stanju. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC Wildfire S
Jel posle rutovanja mora da se instalira neki custom rom, posto meni jedino treba da bih prosirio internu memoriju, ali da ostalo sve zadrzim htc-ovo zbog njihovih update (za sense i android)? Ili kad bih imao bar samo superuser prostup da mogu u celosti da koristim link2sd
« Poslednja izmena: 01. Feb 2012, 13:10:23 od srdjan.cupac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nisu mi jasne neke stvari pa bih molio za pojasnjenje.

Sto se tice otkljucavanja bootloadera,ne znam gde se nalazi taj htcdev i sa kojim programo uraditi backup?

Meni je telefon vec rootovan,to sam u uradio pre skoro mesec dana pa mi sad nije jasno da li otkljucavanje bootloadera ide pre rootovanja ili moze i posle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC Wildfire S
@srdjan.cupac, ne moras da flesujes ROM ako rutujes telefon.
Takodje, onog trenutka kad ga rutujes, OTA updates ti vise nece funkcionisati.
Dakle, i ako HTC izbaci neki apdejt, ti neces moci da ga koristis ako je fon rutovan.
Btw, nemoj se dzabe zamlacivati glupostima, HTC je izbacio jedan apdejt za WF S, i to je to.
Oficijalnih apdejtova vise nece biti, i tacka.

@sois, htcdev.com
Kako si rutovao telefon ?
Prvo ide otkljucavanje, onda rutovanje.
Za backup - Titanium backup, imas na marketu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Evo po ovom uputstvu sam rootovao telefon

Citat
ODKLJUCAVANJE TELEFONA :

Za sada ova metoda odkljucavanja radi na:

Stock European ROM-ovima
Bell Canada ROM-ovima
Asian ROM-ovima
T-Mobile ROM-ovima

1. Posto ste ustanovili da vam je telefon S-OFF i da moze da se odkljuca skinite fajl koji se zove PG76IMG.zip sa ove adrese http://www.megaupload.com/?d=1S7KKKK6 .

Takodje, skinite fajl koji se zove root.zip sa ove adrese http://www.megaupload.com/?d=71PTICQG

2. Povezite telefon na vas racunar (usb storage mode) i prekopirajte na vasu memorisku karticu fajl pod imenom pg76img.zip u root vase kartice(direktno na karticu bez foldera) i posle kopiranja raskacite telefon od racunara.

3. Iskljucite fast boot opciju kao kod provere S-ON-a (udjete u Settings pa Power pa fastboot off )

4. Ugasite vas telefon i udjite u bootloader drzeci obostrano taster za VOLUME DOWN i dugme za ukljucivanje mobilnog telefona(kao za proveru s-on-off)

5. Kada ste usli u bootloader nemojte nista pritiskati,system ce nesto skenirati i prijaviti da je nasao update,tada pritisnite dugme za VOLUME UP da bi ste dosli na ok i pritisnite dugme za power da bi ste

poceli flash proces. Kada telefon zavrsi flesh-ovanje tada pritisnite dugme za power da bi ste resetovali mobilni telefon.

6. Kada vam se podigne telefon, ponovo vezite telefon na usb,obrisite fajl koji smo koristili prethodno pg761mg.zip sa kartice i prekopirajte fajl root.zip direktno na karticu(bez foldera)

7. Ponovo ugasite mobilni,drzite dva tastera volume down i power i sacekajte da vam se podigne boot-loader menu.

8. Udjite u RECOVERY meni.

9. U RECOVERY meniju izaberite opciju ""install zip from sd card"( sa VOLUME UP-VOLUME DOWN strelicama i onda ptisikom na POWER DUGME) i izaberite fajl koji ste malocas prekopirali root.zip iz ponudjene liste fajlova sa vase sd kartice.

10. Izaberite stavku YES i pustite da telefon sam odradi ostatak posla dok ne vidite da pise "Install from sd card completed".

11. Izaberite stavku "go back" u meniju dok ne nadjete stavku "POWER OFF" i onda je izaberite( da bi ste ugasili telefon).

12. Ukljucite vas telefon i pustite da se podigne njegov system,CESTITAMO vas telefon je ROOT-ovan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC Wildfire S
lol
Mora da bude S-OFF za to.
Jedini nacin za s-off je XTC-Clip.
Jel ti fon GSM ili CDMA ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
pozdrav svima na forumu.    tema vam je odlicna ima dosta toga zanimljivog.   .   .   
ja vec imam otkljucan hboot i telefon mi je root-ovan, e sad posto za dan dva prodajem ovaj fon moze li mi neko pomoci kako da skinem root na fonu tj da unroot-ujem jer kupac zeli da bude fabricki tj oficijalni rom na njemu.   .   .   
hvala unapred na odgovoru.   .   .   
inace fon je kupljen u comtradu i ima softver 2.   13.   401.   2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
Zastava Sombor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Dark|Angel, pa naravno da je S-OFF jer ne bi mogao da se rootuje. Ne razumem zasto pitas jel GSM ili CDMA?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
ili jednostavnije, koji rom da ucitam da bih vratio sve na originalno stanje, video sam linkove za shiped room ali ne znam koji da skinem, pa ako moze pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.