Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Touch HD  (Pročitano 91744 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Ej, lagano krecem da nabavljam stvari. Lagano jer imam sada vaznije obaveze... Elem, skinuo sam image za Win95, skinuo Bochs... kontaktiracu jos osobe sa drugih foruma da mi daju prilagodjen image i bochs-ov txt konfiguracioni fajl... Treba skinuti jos par stvarcica i udubiti se u citanje... Ako uspem - pravim tutorijal  Smile Kazu ljudi da se Win95 bootuje za 2 min sto jeste prihvatljivo...

Ako ti treba image kontaktiraj na PP da ti dam link..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Riknuo mi citac kartica od MSI-a Smile
Pade mi na pamet da ne postoji mozda neka fora da Blackstone koristim kao usb hard drive  Smile Dakle,da ga koristim kao flash bez ActiveSynca instaliranog (vec cisto Plug 'n' Play, cim ga zabodem preko kabla da ga odmah koristim kao flash.)
Ako ne postoji, kupujem novi citac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
kako da ne postoji?!!!!! to je osnovna stvar kod svakog mob...i kod daleko losijih i jefitnijih telefona od HD-a...
ajde blago meni uradi sledece,start>settings>system>usb settings i u toj opciji stikliraj sta ti treba...ja sam postavio da me hd uvek pita pri svakom spajanju sa kompom da li hocu activ sync,disk drive i ima opciju da ti hd bude modem tj da se kacis na net preko mob..surfujes netom na kompu sa zakacenim mob...tako ja trenutno radim ;-0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy SII
kako da ne postoji?!!!!! to je osnovna stvar kod svakog mob...i kod daleko losijih i jefitnijih telefona od HD-a...
ajde blago meni uradi sledece,start>settings>system>usb settings i u toj opciji stikliraj sta ti treba...ja sam postavio da me hd uvek pita pri svakom spajanju sa kompom da li hocu activ sync,disk drive i ima opciju da ti hd bude modem tj da se kacis na net preko mob..surfujes netom na kompu sa zakacenim mob...tako ja trenutno radim ;-0

Miki, to radi samo kad imas instaliran Active Sync. Tako da ti teorija pada u vodu. Evo sada sam probao preko sveze Windows XP virtualne masine i nece... Trazi da instaliram drivere/active sync...
A sada pisem sa Linux-ove SuSE virtualne masine i opet nista... On ne nudi ni drivere  Smile
Dakle, moje pitanje je da li postoji neki program sa kojim bih mogao da ovaj pocket pc koristim kao flash. Cisti plug 'n' play. Da ga koristim kao flash i pod Linux-om i pod Windows-om...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Apple iPhone
Postoji ali da me ubijes, ne mogu se setim naziva.... Znace pilgrim Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy SII
WM5torage v1.9 (Freeware)

ovo sam iskopao
sada cu videti da li radi na wm 6.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Apple iPhone
E, to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy SII
Radi !!! Testirao na virtualnoj masini. Probao i copy, paste, move, delete - sve radi. Iskopao sam mod-ovanu aplikaciju da podrzi sve HTC uredjaje. Posto je originalna aplikacija free, postavicu aplikaciju u Windows Mobile programima (autor nece da se ljuti sto je app malo moddovana  Smile )

Medjutim, na Linuxovoj virtualnoj masini ne radi. sto se SuSE-a tice. Probacu sada sta kaze Ubuntu, pa ako bude promena izmenicu post. Uglavnom radi za Windows XP SP3 bez instaliranog active sync-a!!! Najopustenija kao da sam ubacio citac kartica  Smile

UPDATE:

Radi na Ubuntu-u distribuciji. Bice da je problem do SuSE virtualne masine cim radi na Ubuntu-u. Koristim mod-ovanu verziju Ubuntua, koja se zove Progex! Takodje sam sve isprobao i da otvaram fajlove, itd... Stvarno ova je aplikacija vrh vrhova!!!

Odmah je predstavljam i attachujem u odgovarajucu sekciju  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 23:49:35 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Bravo
E moj filozofe, nesto si se ti gadno istripovao. Wink Telefon (odnosno memo kartica) radi kao removable storage i bez AS-a. To sto ti trazi da instaliras drajvere samo ignorisi, zatim otvori My computer, i videces da se pojavljuje kao removable device. Ako stvarno nece, onda verovatno imas neki softverski problem, i ne bi bilo lose da probas neki drugi ROM. Btw., za Linux ne znam, ali licno sam koristio telefon kao disk drive na 10-ak masina sa XP-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
  Smile Nisam se uopste istripovao. Evo upravo upalih 2 virtualne masine Windowsa koje imam, da proverim. (ko zna mozda sam se ipak istripovao  Smile ) Izaberem Hard drive i nista  Smile Kada probam preko programa - radi...  Smile ROM je oficijalni 6.1... U My Computer nema nista na obe virtualne masine (Jedna je Black Edition SP2, a druga je Windws XP SP3)

E sad, ne znam u cemu je problem. Moguce je da je do implementacije USB porta na virtualnim masinama, ali pretpostavljam da ne, ako radi preko programa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.