Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Touch HD  (Pročitano 91387 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Multitouch screen nema veze sa ovim o cemu mi pricamo....
A inace, ovaj telefon to nema....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
da,dana pp sam i mislio razmenu linkova i slicno...
opsti utisak posle 8 dana koriscenja:
1.Navigacija kroz tf3d je odlicna.nema kasnjenja u odzivu menija.brz procesor,dosta roma i rama..ako se ne varam isto je i na touch dimond i toch pro modelu.
2.Displej je prica za sebe.Nesto vece i lepse za oci skoro nisam video,a da je mobilni...rezolucija od 800x480 je impresivnaaaaaaaaaaaaaaaa....uopste se ne vidi manjak boja...izdgleda da je 65000 sasvim dovoljno,jer zbog velike rezolucije displeja vise boja i ne treba,a i wm ne podrzava....
3.wm i meni i podesavanja su maltene ista kao i na kompu...pozitivno me je iznenadila cinjenica,da uopste nisam dobio konf poruke od provajdera.a nisi mi ni u prodavnici namestali.a fon sljaka i gprs i mms...u podesavanjima na par mesta pise mobtel a ne telenor,tako da je vrlo moguce da su unapred postavili podesavanja tj fabricki...kazem moguce je,ne tvrdim da jestre tako.
4.Pisanje poruke sms/mms/e-mail je sasvim solidno.kucao sam poruke i sa olovkom,rezervna se inace dobija u pakovanju ;-0,i bez nje,prstima.malo su mi veci prsti ali je i na full qverti tastaturi bez problema pisao poruke.Moze mp3 za zvuk dolazne poruke. ima opcija da se namesti zvucno obavestenja za sve,da odlazeci sms/mms,za dolazeci sms/mms,za uspostavljanje gprs,za prekid gprs,znaci za sve...
5.baterija je sasvim ocekivana.3 dana plafon mi traje.stim da mi je ovo sekundarni telefon,par poruka,koji poziv,malo gps,malo wi-fi...moze da se puni i preko usb kada je na kompu.ipak ima poveci displej a i baterija se brze prazni ako mob ima vecu rezoluciju displeja...tako sam cuo...
6.kvalitet izrade je vrh.ceo mob nigde ne skripi,nigde plastika nema lufta...sve je pod konac...stylus olovka pri ubacivanju u mob ima magnet pa zadnjih 1cm duzine olovke sama sklizne u mob...nije losa fora...
7.veoma se dobroooo cuje kada zvoni.stavljao sam ga u dzep farki,u autu,pojacana muzika na radiju,drndava ulica,i na moje prijatno iznenadjenje i cuo i osetio kako vibrira...jos jedan pluz za hd...
8.wi-fi nema potrebe da komentarisem,brza uspostava veze,bez bagova tj prekidanja u komunikaciji....
9.cujnost u slusalici prilkom razgovora je isto super...
10.gps,imam garmina,nesto sam ga na brzinu ubacio u mob i za sad samo kartu scg,posto nisam bio pri mom kompu pa da ubacim sve,je za svaku pohvalu.pronalazenje i lock satelita je 1 minut u vrh glave...kod nokije kada se prvi put traze sateliti,moras da cekas 2-15minuta...a i svaki sledeci put moras malo da pricekas...ovde ih nadje zaista,zaista brzo...
11.landscape mod radi samo za fotke,video fajlove i web browser...mada ima program gygatron koji omogacava landscape tj okretanje diplseja u odnosu kako vi okrente mob,tj,ne radi samo ulevo kada se okrene mob nego i u desno i za 180` sto je jako zanimljivo...
12.wether opcija sljaka ok i za srbiju...doduse nema svih gradova u srbiji,ali nekih 10ak ili vise ih ima tj onih malo vecih gradova.
13.u principu rade svi programi koji su pisani za wm6,6.1...nisam ih nesto puno instalirao do sada...par komada...
14. zumiranje fotografija pokretom prsta u smeru kazaljke na satu,zoomaut,u kontra smeru...pomernje zumirane fotke,zadrzi se prst na fotki tj displeju i onda se seta levo,desno,gore,dole...kao opcija pan na kompu u corelu,autocadu....
15.kamera je odlicna..zamerka jedino sto nema blic..preko dana fotografisano,fotke su mi bile i 1.5-2mb.....kamera ima opciju kada se upali,da krstic koji se vidi na displeju da ga stavite na odrdjeno mesto,koje slikate,i kamera odradi autofokus,na mestu gde je taj krstc ili da kazem nisan...zgodna stvar...
16.po meni najveca zamerka,nema programa za pisanje sms/mms preko kompa...za nokiju,samsung to ima ali htc nema.
uf...umorih se  Smile
eto dragi drugari,ukratko,sto mi pada napamet da napisem...ako nekoga nesto zanima nek pita slobodno...ako sam nesto propustio da napisem,recite...
fotki da ga vidite bice kasnije ili sutra,zavisi kada stignem...
e,da,vredi svaki dinar...verujte mi...al su ga opravili,svaka im cast  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7 Edge
Mene stvarno ta baterija zanima,od svih telefona koje sam imao, zadrzao sam se na e71 (doduse i e61i )samo zbog baterije !Dali je stvarno tih 1350 max dovoljno za tako veliki displey da bi izdrzao opciju koju sad na pr. imam na na nokiji da svakih 5 minuta azurira emailove  ??? Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 16:02:47 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
miki8184,
Za ovo pod 16 - ima takvih programa, nasao sam ali da me ubijes, sad ne mogu da se setim.....

Dali je stvarno tih 1350 max dovoljno za tako veliki displey da bi izdrzao opciju koju sad na pr. imam na na nokiji da svakih 5 minutaazurira emailove  ??? Smile

Pa moze to da radi ali je pitanje koliko dugo Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 16:03:45 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 4s
 Smile dobar text

e sad,vredi svaki dinar...druze,previse!!! je dati 800evra za neki tel,jer ako vec imas 800 dodas jos koji dinar i uzmes neki mali laptop iz samsungove ponude(a porediti laptop i telefon to je ne moguce).....(pisaolo je da je 800evra na mobilnom svetu)

mene zivo interesuje kakva mu je kastomizacija,da li ce se moci menjati teme,stavljati neki skinovi itd..bilo sta samo promeniti te fabricke pozadine,tipa crna u shrotcut meniju i ona budjava bela kad udjes u programe...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Kod WMa mozes sve da menjas, bukvalno sve sto ti padne na pamet (osim pozadine kad udjes u meni  Smile ).... Nije to Symbian Wink
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 16:11:47 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7 Edge
Smile dobar text

e sad,vredi svaki dinar...druze,previse!!! je dati 800evra za neki tel,jer ako vec imas 800 dodas jos koji dinar i uzmes neki mali laptop iz samsungove ponude(a porediti laptop i telefon to je ne moguce).....(pisaolo je da je 800evra na mobilnom svetu)

mene zivo interesuje kakva mu je kastomizacija,da li ce se moci menjati teme,stavljati neki skinovi itd..bilo sta samo promeniti te fabricke pozadine,tipa crna u shrotcut meniju i ona budjava bela kad udjes u programe...
Pa kako ne bi moglo,WM ne zaostaje nikako po tom pitanju za Symbianom, cak sta vise...
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 16:12:01 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
jedno je sigurno,ja se na simbijan vise ne vracam...a jok...n73,n82,n95n95 8gb,dzabe im i 128mb rama,opet je bilo sporo.cuo sam da i samsung ima problema,ne znam tacno u koji model su stavili simbijan,nece da prihvati za install progr i teme..ok,radi,ali jedno 90% plafon moze da se instalira....
e,nisam nikad imao,ne znam sta da ti kazem...mozes onda uzeti touch pro,ista baterija,qwerty tastatura,manji diplsej i manja rezolucija..onda ce ti i bat trajati bar 20ak% duze nego na hd.
e,mikele,mikele...ma necu te ubiti,sto ne mozes da se setis.probacu da te podmitim..npr pivom  Smile,ako se setis... ;-0
nema potrebe za laptopom,za 600-800e mozes kupiti laptop za skidanje poste,kucanje u wordu i to je to...po meni,kada nesto kupujem tako skupo,kupim skoro najskuplje ali onda ne menjam 2-3g..buraz mi je pretposle godine kupio 17`` fujitsu simens laptop,i dan danas sljaka kao blesav...bolje radi neko moj stoni komp...
moze,ima tema za menjanje.pocelo je polako da se pojavljuje na netu.koliko sam na brzinu video ima i programa sa kojima mozes ti sam da napravis..i da se pozadina vidi u svim tabovima,a ne samo na hmoe screenu...mozes da menjas izgled donjih,tab,ikonica..videcete to u mojim fotkama,kada ih postavim u toku dana ili sutra...
kad smo vec kod tih fotki,koliko je ogranicenje za postavljanje po postu?! po velicini fotke ili po broju fotki,da znam kojom rezolucijom da fotkam... Smile
cek mikele,na koju pozadinu misis kada kazes ne moze da se menja kada udjes u meni?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 4s
cool ako je tako  Smile

ma ja kazem samo da npr za nekih 900-1000evra(ne znam dal kod nas,al ovde gde sam ja) ima sad da se kupe minijaturni samsung laptopovi,znaci ne nesto puno veci i mnogo gabaritniji od ovog telefona,a ta mala cudovista su jaca od prosecnih laptopova,tako da je glupo tek porediti ih sa smartphone uredjajem..ovaj htc ovde kod mene je 520evra,po meni za start to je i ok cena..al 800 i kusur koliko vidism da kosta kod nas je apsurdno...

preciznije 831 eura i ima samo u jednoj radnji da se nadje..
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 16:34:11 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone
800e svakako ne vredi.... Ali opet, pocetna cena od 800e za ovakav model i nije losa (setite se pocetnih cena n80, n95 itd).
A sto se tice njegove baterije, nikako da naletim na neki review gde ju je neko posteno izmucio, zanima me koliko drzi Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.