Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Tattoo™ powered by Android™  (Pročitano 140490 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
i ja imam besplatnih 900MB  Smile  nekad i ja potrosim samo oko 50-100MB mesecno, a 400-500MB ode na youtube, skidanje nekih melodija, pesama, surf dok putujem itd
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.396.0
mob
HTC Tattoo
Odlucih malo da vidim sta da radim sa telefonom.

Prvo sto sam turio TAG home, bas mi se svidja nesto.

Drugo skinuo sam root explorer i pomocu njega mogu sve da radim. Program se placa, ali sam ja preko veze nesto dobio free. Za vezu pisite na pm.

Sad gledam da skinem neke programe malo i stvari koje mi apsolutno ne trebaju. Bluetooth sam mislio da obrisem, footprints, obrisao bih i mail i messages, jer koristim gmail i handcent, ali ne znam da ne zeznem tu nesto...tacnije da li su potrebne te 2, za rad ove druge dve. Sklonicu mu difoltne stvari, ringtonove i sl.

Sta bi vi obrisali od nepotrebnih stvari?
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 15:02:41 od sarmanko »
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Da li se isplati uzimati ovaj telefon ako ne koristim Internet non-stop?
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.396.0
mob
HTC Tattoo
Zavisi. Ja npr. imam velike potrebe za njim. Sto zbog neta, char, browsing, sto zbog faksa, citanje office i pdf fajlova, sto zbog muzike, sjajno obavlja ulogu mp3 plejera, povremeno igranje igrica...jedna sjajna igracka, skoro pa lap top u malom.

Ako ti treba za poruke i pozive, povremeno igranje igrica i povremen odlazak na net, a ne uzimas ga uz neki paket, nema potrebe da dajes 300 evra za njega, ili koliko je vec...uz neki paket, sto da ne, kad ga upoznas zavoleces ga.
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Odlucih malo da vidim sta da radim sa telefonom.

Prvo sto sam turio TAG home, bas mi se svidja nesto.

Drugo skinuo sam root explorer i pomocu njega mogu sve da radim. Program se placa, ali sam ja preko veze nesto dobio free. Za vezu pisite na pm.

. Bluetooth sam mislio da obrisem, footprints, obrisao bih i mail i messages, jer koristim gmail i handcent, ali ne znam da ne zeznem tu nesto...tacnije da li su potrebne te 2, za rad ove druge dve. Sklonicu mu difoltne stvari, ringtonove i sl.

Sta bi vi obrisali od nepotrebnih stvari?

Obriši sve što ti ne treba (ja sam na herou obrisao stocks, footprints i još neke ne sećam se), imaš u root manageru kada brišeš i da bekapuješ na mem. karticu te aplikacije pa ako nešto ne bude radilo samo uradiš restore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.396.0
mob
HTC Tattoo
Instalirao bih neki rom sa brzim kernelom, ali sve mi nesto...te ne radi kamera, te ovo, te ono...
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Zavisi. Ja npr. imam velike potrebe za njim. Sto zbog neta, char, browsing, sto zbog faksa, citanje office i pdf fajlova, sto zbog muzike, sjajno obavlja ulogu mp3 plejera, povremeno igranje igrica...jedna sjajna igracka, skoro pa lap top u malom.

Ako ti treba za poruke i pozive, povremeno igranje igrica i povremen odlazak na net, a ne uzimas ga uz neki paket, nema potrebe da dajes 300 evra za njega, ili koliko je vec...uz neki paket, sto da ne, kad ga upoznas zavoleces ga.

Uplaćivao bi Mix ponudu u Telenoru 20MB nedeljno. Da li bi to bilo dovoljno za surf Internetom: FB, gmail, google, informacije itd.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.396.0
mob
HTC Tattoo
Uplaćivao bi Mix ponudu u Telenoru 20MB nedeljno. Da li bi to bilo dovoljno za surf Internetom: FB, gmail, google, informacije itd.

Mislim da da, ja kad ne skidam nista ne predjem 50mb mesecno, a radi mi i weather i contacts i fb i gtalk i tweeter...manje vise sve se sinhornizuje non stop, plus mondo prelistam svaki dan skoro i na fb cesto odem sa moba, chat takodje...

Samo pazi se. Ta mix ponuda koliko znam vazi za poruke i pozive u Telenor mrezi, cisto da upozorim, mada verovatno znas.
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Znači moglo bi sa 80-100MB mesčno da bude konektovan non-stop preko dana od 9h-23h npr., za vreme noći dok spavam isključio bi Internet jer mi tada neće trebati?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ljudi imam jedno pitanje, mozda je neko postavio a meni promaklo. . .  Interesuje me na koji nacin funkcionise ono sa vremenskom prognozom na pocetnom ekranu. . .  da li preko gps-a ili interneta. . .  da li to skida kredit ili ne? imam ga nekoliko dana i cini mi se da sam primetio da mi se povecava racun a da tel ne koristim uopste. . .  Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.