Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Smart  (Pročitano 42148 puta)
Ucesnik diskusija

Life is hard, fight it !!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava U stanu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 
Smart je HTCov jeftin i elegantan telefon, koji nije smartphone i nema na sebi android....
IP sačuvana
social share
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia n96
kako se moze ubaciti nov software?Da li postoji neki rizik?
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 14:03:54 od opasan87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava U stanu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 
Jel neko imao problema sa restartovanjem tel.  Samo usled rada izbaci poruku:
oops something went wrong. Restarting !!!   

Sad sam malo proguglao ovu gresku i video siroki dijapazon problema... Interesantno je da se cesto javljaju poruke ovoga tipa na Fedori i Debianu (koji sa Brew i nemaju neke vezem jer nije Linux based  Smile ). Vrlo je moguce da programeri nisu dobro obradili izuzetke i da je ovo Exception najviseg nivoa (tj. sta god da se desi, a prethodno nije obradjeno izuzecima, vratice ovaj...).

Ostaje ti jedino da vidis gde se ta greska javlja cesce, pa da nekako posredno utvrdis sta mu smeta... Ako ne mozes, reklamiraj (verovatno je pod garancijom).

Juce sam podigao tel sa servisa... flesovali su os i sve radi ok.. bla, bla, bla.. pre 5 min. sam podesavao kontakte kad ono restart - OPET. Ima li neko predlog sta da radim pre nego sto odem do telenora i posaljem ih tamo gde ne treba ???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson w550
Pošalji ga opet na servis i traži novi telefon. Budi ljubazan.
IP sačuvana
social share
Da je kupus dobar zec bi imao 100 kila.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava U stanu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 
Iskreno posle sve zajebancije sa ovim tel, ne preporucujem ga. Drug ga je isto uzeo i ima problema (ne radi mu podestnik i ima problema sa prepoznavanjem muzike ), drugarici baterija traje jedan dan, drugom drugu ispada iz mreze cim je u manjim mestima....... ovaj tel je krs tacnije poluproizvod, tako da predlazem da ga zaobidjete u veoma sirokom luku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
Zastava Sabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Da li ovaj telefon moze da se dekodira?Koliko kosta?Da li je moguce u kucnoj radinosti dekodirati?Moze neka pomoc oko dekodiranja da ustedim xD?Mob. je iz telenora,sad bih zeleo da predjem na mts. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Zna li neko kako namestiti Telenor KLIK na ovom telefonu?Uradio sam sve kao sto je Telenor rekao,pricao sam sa operaterom i sve lepo uradio ali nece...

Da li je neko imao iskustva sa ovim?

p.s.Tarifni paket je "Lako"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
mob
HTC Смарт
Citat
Da li ovaj telefon moze da se dekodira?Koliko kosta?Da li je moguce u kucnoj radinosti dekodirati?Moze neka pomoc oko dekodiranja da ustedim xD?Mob. je iz telenora,sad bih zeleo da predjem na mts. Smile
Ima ljudi koji to rade ali moras da platis.Ja kad sam bio u telenoru pitao sam jel moze da se dekodira i kazu da se ne isplati,mada ne mislim da je to toliko skupo jer sam nasao dekodiran telefon koji je bio 2 hiljade skuplji od ovog u telenoru.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2010, 21:26:10 od Lagan0^RoLaM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung sgh e720
da li postoji neki fol preko kojeg mogu provjerit da li je neki htc telefon orginal , da negdje ukucam neki kod?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
da li postoji neki fol preko kojeg mogu provjerit da li je neki htc telefon orginal , da negdje ukucam neki kod?

Ja to ovako radim...Ukucam *#06# i onda pogledas sedmu i osmu cifru serijskog broja i onda ti moze reci gde je telefon proizveden...Evo nekih primera:

1. Ako su sedma i osma cifra 02 ili 20, to znači da je telefon proizveden u Ujedinjenim Emiratima

2. Ako su sedma i osma cifra 08 ili 80, to znači da je telefon proizveden u Nemačkoj

3. Ako su sedma i osma cifra 01 ili 10, to znači da je telefon proizveden u Finskoj

4. Ako su sedma i osma cifra 13, to znači da je telefon proizveden u Azerbejdžanu (i opasan je po zdravlje)

5. Ako su sedma i osma cifra 00, to znači da je telefon proizveden u originalnoj fabrici firme proizvođača

Za Nokiju, 01 ili 10 je isto što i 00, jer je Finska matična zemlja Nokije.

Mislim da to moze pomoci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.