Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Sensation  (Pročitano 84435 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
Ericsson Galaxy Note
Utisci su da je telefon odlican! Odziv aplikacija i brzina kojom telefon otwara aplikacija je newerowatno brza,kamera sa autofokusom je odlicna,nemam nikakvih zamerki,prezadovoljan sam telefonom,pogotovo sto sam pre ovog imao c7!
Inace sto se tice news feedsa ,iskljuci swe te sto imas i idi na opciju search i tamo kucaj b92 ili blic ili bilo koji nas dnevni list i dobices ponudjene kategorije,sport,vesti,svet..odaberi sta te interesuje i cekiraj ih i uziwaj u citanju dnevnih novina! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Sony Z2

Sledeći update za HTC Sensation sa otključanim bootloader-om

HTC je u poslednje vreme bio tema razgovora kada se priča o otključanim bootloader-ima, ali se postavljalo pitanje o otključavanju bootloader-a na HTC Sensation telefonu. Po njihovim rečima apdejt za Sensation koji treba da dođe sa novom polisom bootloader-a je u fazi izrade, što opravdava HTC-ove tvrdnje o otvorenosti i slušanju svojih korisnika.

“We are currently developing new bootloader unlocked software for your phone. HTC is still committed to allowing our customers to unlock the bootloaders if they wish, however we are still implementing the policy and many updates were already finalized prior to our change in policy. We apologize for the inconvenience, but be assured that we are working on a solution for our customers and our commitment has not changed. Please stay tuned to our official channels for ongoing updates on how we will be implementing this policy. Thank you for your patience.”

Nekoliko članova sa XDA foruma je dobilo ovaj ili sličan odgovor koji objašnjava da njihova nova polisa za bootloader-e je spremna za Sensation. Apdejt je obećan, ali ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da će i stići.

Promena polise i nagoveštaji novog softvera koji će biti lakši za krekovanje su sada u ustima svih ROM developera i flashing junkie-a Smiley. Ako se ovo ostvari, HTC će definitivno dobiti dosta poena, koji su im potrebni. Pogotovo nakon poteza Samsunga da da njihov telefon CyanogenMod timu.

info

« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 15:48:08 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Ericsson Galaxy Note
ja sam juce poslao e-mail na adresu koju sam nasao na htc-ovom sajtu,ewo odgowor koji sam dobio povodom tog pitanja:

Dear Djordje Jovanovic,

Thank you for contacting HTC.

In regards to your enquiry, Thank you so much for providing feedback, we hear your concerns. We value you as a customer and our goal is to give you a great experience with your phone. Thank you for your interest, support and willingness to share your feedback. Kindly note that we are currently working on it, We currently don’t have information regarding which phones will be unlocked; kindly keep in touch with our official website and official social media outlets for announcements about which phones will be bootloader unlocked.

We currently don’t have a schedule yet on when will the phones start being bootloader unlock enabled, but stay tuned as we will let you know via through our official website and official social media outlets.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Sensation
A preko VIP-a kad se kupuje HTC Sensation, da li mozhe da se uzme bez onog postpaida. Mislim, da li mozhe da se plati puna cena za mobilni. Jer, ne prelazi mi se sa prepaida na postpaid?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Koliko znam vip više ne prodaje telefone bez ugovora.
Što se tiče bootloadera ja sam pročitao na xda da je neki lik rekao da im je došao htc predstavnik i rekao da će se otključavanje vršiti na zahtev (ne OTA) i da će se tim postupkom poništavati garancija, e sada da li je to tačno nemam pojma.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 19:47:15 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
-brate mili...  Smile   pa onda bolje da ga ne otključavaju...
   U Srbiji će prodavci jedva dočekati takvu vrstu zabave.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 21:00:30 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
-brate mili...  Smile   pa onda bolje da ga ne otključavaju...
   U Srbiji će prodavci jedva dočekati takvu vrstu zabave.
mislim da si potpuno u pravu jer kod nas se samo vreba prilika da se ojadi mušterija. a na kraju krajeva naći će se rešenje da svako ako mu je u interesu taj problem reši ovako ili onako. ljudi koji su rutovali svoje telefone ionako su odustali svesno od  garancije (garancija svakako ne vredi ništa s obzirom da je ograničena na nebitne stvari i ako ti je uvaže "popravka" traje dosta dugo da ti se telefon ogadi).
Ajde budi pametan sad !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Sensation
Koliko znam vip više ne prodaje telefone bez ugovora.
Što se tiče bootloadera ja sam pročitao na xda da je neki lik rekao da im je došao htc predstavnik i rekao da će se otključavanje vršiti na zahtev (ne OTA) i da će se tim postupkom poništavati garancija, e sada da li je to tačno nemam pojma.
E dodjavola... Hvala na odgovoru!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
na kraju se ispostavlja da se i htc počinje ponašati kao Nokia te ćemo umesto open source imati muku sa androidom kao i sa symbianom. za utehu nas koji smo "glodali" symbian godinama je što bar imamo iskustvo sa takvim stvarima.
ali ja mislim da to nema veze jar ko hoce naći će mogućnost da unapredi svoj HTC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Ericsson Galaxy Note
koristim Htc sync za sinfronizaciju,ali nece da mi sinhronizuje kontakte,a kad sinhronizujem slike,oni ih kopira na komp,i ako naprawim neke izmene u telefonu,obrisem par slika,kad ponovo sinhronizujem telefon sa kompom on izbrise te slike i iz kompa O.o

koji program koristite za sinhronizaciju?
jel moze da se namesti da swaku instaliranu aplikaciju odma instaliram na memorisku karticu ili moram swaku posebno da pomeram?

da li ovaj telefon ima prednju kameru,jer ne mogu nikako da nadjem video poziw?

i kako da spojim telefon sa laptopom,idem za vikend na kampovanje da mogu na laptopu da idem na net? treba mi to..
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 19:02:55 od komma_023 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.