Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC One X i One X+  (Pročitano 65300 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nije mi bilo zao nokije a jos ce mi manje biti zao htc kompanije. Deru i drale su i jedna i druga.
Da mi neko danas ponudi kupovinu mobilnog za preko 400 evra, bez dvoumljenja bih kupio iPhone 4 ili 4S umesto HTC one x ili samsunga S3. Jeftiniji je iPhone 4, ne koci, popularniji, ima dosta programa, nije cigla u dzepu, dobar dizajn, sta vise treba od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ima vise od toga, a to je, nemas ti balge veze. To sto si ti napisao je krajnje neozbiljno.
Od kad je to SGS ili HTC skuplji od Iphone? O kakvim ti ciglama pricas, pa ovo je trend povecanja displaya. Dalje, o kakavim ti kocenjima pricas? Pa SGS3 je bolji za bar 5 klasa od iphone4 (necu ga usporedjivati sa HTC-om jer ga ja koristim) i razvaljuje ga kao dijete zvecku. Ja vjerujem da ti nisi uopste ni vidio te telefone ili u blazem slucaju si mrzoljubac istih tih.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ima vise od toga, a to je, nemas ti balge veze. To sto si ti napisao je krajnje neozbiljno.
Od kad je to SGS ili HTC skuplji od Iphone? O kakvim ti ciglama pricas, pa ovo je trend povecanja displaya. Dalje, o kakavim ti kocenjima pricas? Pa SGS3 je bolji za bar 5 klasa od iphone4 (necu ga usporedjivati sa HTC-om jer ga ja koristim) i razvaljuje ga kao dijete zvecku. Ja vjerujem da ti nisi uopste ni vidio te telefone ili u blazem slucaju si mrzoljubac istih tih.
Bez uvrede druze, ne volim da me vredjaju. I HTC onex i sg3 se cene preko 400 evra. iphone 4 se nalazi otkljucan za 320 evra kao nov. iphone 4s je u ceni s3 i htc one x preko 400 evra To su cene koje pratim u oglasima.
Trend povecanja displeja bi trebao da me privuce? Ranije je ljude privlacio trend smanjenja displeja! Svako vreme nosi trendove i tesko je sve to pratiti. Bitno je biti zadovoljan i sto bolje finansijski proci. Lakse cu za dve godine prodati iphone 4s nego s3 ili ovaj htc onex i iphone cu prodati za mnogo vece pare. Zasto da izgubim na samsungu ili htc pare?
To da li je samsung bolji 5 klasa od iphone zavisi od korisnika. Meni je android os identičan i na s3 i na s2 i na oba telefona radi iste stvari. Zato je smešno reći da je obaj bolji jer nema u čemu da se takmiči, os ga ograničava. Taj android radi isto i u desire modelu sa 1ghz procesorom i svi programi rade bez greske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
poredis one x i iphone 4, a one x je realno bolji od iphone 5ice.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
HTC 
Meni je android os identičan i na s3 i na s2 i na oba telefona radi iste stvari. Zato je smešno reći da je obaj bolji jer nema u čemu da se takmiči, os ga ograničava. Taj android radi isto i u desire modelu sa 1ghz procesorom i svi programi rade bez greske.

Ja koliko sam gledao,isto je i sa ajfonom. U stvari nije,na IP5 je svetlija ikonica za FB nego na IP4S.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 21:56:03 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
lowdownuser, Bogdan ti je i nacrtao Smile
Mislim, komentarisati to sto si ti napiso je suvisno jer je apsolutno netacno.
Naravno, to je tvoje misljenje i necu te sprecavati u njemu ali ipak trebas otvoriti oci i malo bolje pogledati.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung S III
Imam HTC ONE X mjesec dana vec evo drugi put ga saljem na reklamaciju,od toliko telefona mene bas zapadne onaj koji ima manu,prvi put su mu zamjenili display + touch ( kad se pritisne razlijevale se boje ) pa bateriju pa foliju na bateriji,pa spuzvice nekakve,ma bruka,drugi ev put ga saljem ne radi dobro zvucnik tj slusalica kad nekog nazovete ili kad vas neko nazove,telefon je inace odlican ali et razocarao sam se u HTC servis reklamacija jedna traje i po 3 sedmice .

Lp :/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Apple iPhone 5

El ti dobro? Ni one x+ nije bolji od petice a kamoli one x.
Telefon je blago receno uzas sto je i sam htc priznao izbacivsi posle 5 meseci one x+ i samim tim se ispisao na sve kupce one x-a.
Htc je sto bi se reklo otiso u k.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple Iphone 8+
brato posle toliko zamena komponenata sto nisi trazio nov uredjaj Smiley

IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94

El ti dobro? Ni one x+ nije bolji od petice a kamoli one x.
Telefon je blago receno uzas sto je i sam htc priznao izbacivsi posle 5 meseci one x+ i samim tim se ispisao na sve kupce one x-a.
Htc je sto bi se reklo otiso u k.

Smile

Imam HTC jos od drevnog HTC Himalaye. Od tad sam imao Touch Pro 2, HD 2, Desire, Sensation i sad One X. Niti sa jednim od ovih telefona nisam imao problem. Ni jedan od njih nisam servisirao. Moj buraz ima iPhone 4s i u poredjenju sa mojom matorom Himalayom (iz 2004.) gayPhone deluje kao krljomak (pabirak). Sve se to, naravno, ogleda u nedostatku funkcionalnosti, traljavoj podrsci za sync sa racunarom, beskorisnosti bluetootha, odbijanju bahatog applea da svoj profit deli sa bilo kim, (i dalje) premalom ekranu.. Apple odavno vec gubi trku sa androidom.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2012, 12:01:22 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.