Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC One M9  (Pročitano 15488 puta)
01. Mar 2015, 21:59:07
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
Browser
Mozilla Firefox 31.0

Super LCD3 5.0 inches 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
Corning Gorilla Glass 4
Android OS, v5.0.x (Lollipop)
Chipset   Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810
CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57
GPU Adreno 430
Memory   Card slot   microSD, up to 128 GB
32 GB, 3 GB RAM
20.7 MP, 5376 x 3752 pixels, autofocus, dual-LED (dual tone) flash
Non-removable Li-Po 2840 mAh battery
« Poslednja izmena: 01. Mar 2015, 21:59:18 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Definitivno sledeci teleon koji cu da uzmem. S obzirom da sam vise nego prezadovoljan sa HTC One a da sam planirao da ga zamenim sa M8, ovo je odlicna vest.

Preskocim M8 i uzmem M9 kojem je kamera zestoko poboljsana, sa 4MP koliko je bila i na One i na M8, na 20.7MP. Ionako je jedina slaba tacka telefona bila bas kamera.

Doduse, ono sto im zameram je sto si i na M8, a vidim da je to slucaj i sa M9, izbacili Beats Audio koji bas gruva i doprinosi veoma kvalitetnom zvuku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Погледај у оној теми нови Алкател са стерео звучницима. И само ће три пута бити јефтинији Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
HTC je masina Smiley Najlepsi izgled i najlepsi softver Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Погледај у оној теми нови Алкател са стерео звучницима. И само ће три пута бити јефтинији Smile

Ma nisu meni neophodni dobri zvucnici na telefonu vec mi je zao sto izbacise dobru opciju. I dalje mi je M9 ubedljivo prvi pik.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Tada je beats bio u vlasnistvu htc-a. Posle je dre otkupio svoj deo nazad od htc-a, i sada ih je kupila jabuka. Tako da teze da ce imati bas "tu" opciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Ne znam da li je neko slusao muziku ili film sa DTS-HD MA zvukom na telefonu sa beats audio ali kida koliko dobro zvuci.

Elem, sad sam malo citao, do sada me nije mnogo interesovalo i nadjoh zanimljive informacije. Evo recenzije sa GSM Arene:

Citat
Best audio output in business
The HTC One (M8) audio quality is by far the best we've seen a mobile device produce so far - and that's including tablets. Even its impressive predecessor pales in comparison with the latest HTC flagship, which is not only the loudest around, but also delivers perfectly clean output.

The HTC One (M8) did perfectly in the active external amplifier part of the test, posting great scores all over the field. In addition it had volume levels higher than every other mobile device on the market right now.

More impressively, there's virtually no degradation when you plug in a pair of headphones. The stereo crosstalk rises so little that it remains better than what some smartphones deliver without headphones. The rest of the readings remain perfect too, while the volume is as high as they come. What do you know - dropping the Beats logo actually led to even more spectacular performance by the HTC flagship.

And here go the results so you can see for yourselves.

http://www.gsmarena.com/htc_one_m8-review-1062p7.php

CItajuci opsirnije, vecina ljudi tvrdi da nakon sto je HTC presao sa Beats audio na BoomSound, em je zvuk bolji/lepsi, em su zvucnici oko 25% glasniji. Tako da mozda ovo i nije nedostatak.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2015, 22:13:18 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
Iman M8 i nisam se pokaja sta sam prisa na njega nakon 4 godine koristenja iPhonea. Od dizajna, kvalitete, softwera a pogotovo cijene. Mislim da necu uzimati M9 jer mi ovaj jos genijalno radi (ka nov) ali sljedeci HTC One je moj  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Apple iPhone 6S
Jel mozes malo da uporedis iPhone i M8 (ako sme to ovde)? I sa kog iPhone-a si presao na M8? Ja koristim jos od 3G modela iPhone i nesto sam razmisljao da probam M8, ali sam odustao zbog kamere. Sad opet razmisljam nesto o M9, mada nisam siguran da li bih uspeo da se presaltujem sa iOS ekosistema na android. Koristio sam jednom samsung galaxy, ali mi nikako nije android legao, tako da sam se brzo vratio na iOS. U principu od androida, jedino sto bih mozda probao je xperia Z3(4), Htc One, ili mozda OnePlus One, sto zbog kvaliteta telefona, sto zbog cele te price oko kompanije koja mi se dosta svidja.

Evo i jednog review-a, da ne bude post totalni off.

« Poslednja izmena: 03. Mar 2015, 13:26:32 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: One HTC

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.