Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC One (HTC M7)  (Pročitano 46820 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.9.0
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple iP5
Here's To Change.
Let Robert Downey Jr. Explain.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung S4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
HTC One
Pre par dana sam postao vlasnik ovog telefona i moram reci da je fantastican. Pored svih njegovih karakteristika, posebno mi odgovara ono zbog cega mi je i Iphone uvek bio dolji/drazi od Samsunga - aluminijumsko kuciste. Volim kada telefon ima svoju tezinu i volim kada se u ruci oseti kvalitet. Iako nema pogovora o tome da Samsung proizvodi vrhunske telefone, meni jednostavno ni malo ne odgovara utisak da u ruci drzim plasticnu igracku.

Sto se tice samog HTC One, ne bih mnogo trosio reci. Brz, pouzdan, full HD ekran, Beats audio kida i tesko da trenutno postoji telefon sa boljom reprodukcijom zvuka, itd.

Jedino sto je malo zeznuto u pocetku za nove korisnike HTC telefona jeste privikavanje na Sense. Ali posle dan-dva se vec naviknete kao da ste oduvek koristili samo njega.

Inace:

Da sumiram utisak iz recenzije - ukoliko upgradujete vas One na Google edition gubite dve odlicne funkcije - Zoe (neverovatno dobra stvar) kao i BlinkFeed. Takodje se povecava potrosnja baterije jer je HTC sa Sense 5 optimizovan za najbolji moguci rad dok sa Google edition to nije slucaj.

Ne vidim zasto bi se iko odrekao odlicnog softvera zarad stock androida osim zbog navike... a kao sto rekoh, navikavanje na Sense traje veoma kratko.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 12:21:26 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
Coolrunner , čestitke za mashinen !!!  Smile 

Inače, ja te razumem u potpunosti , jer je i meni hardver jedna od najbitnijih stavki . Jedino čime nisam oduševljen je upravo Sense 5... medjutim, svako ima drugačije potrebe i ukus, te svakako uživaj u svom novom parčetu fenomenalnog hardvera.  Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung S4
Coolrunner, čestitke i od mene, da te posluži dugo.  Smile

I ja sam naručio ovu mašinu, dugo sam se dvoumio a tvoj post kao i mnogi drugi koje sam čitao ovih dana su samo potvrdili moju odluku. Možda zato što imam S3 otkako je izašao i ne bih prelazio na S4 jer mi se čini da ništa revolucionarno nisu napravili u odnosu na prethodnu model, a pri tome tu je i ta čuvena plastika koja predstavlja po meni jedinu manu na mom S3 a i na S4. Definitivno mi je po dizajnu HTC One favorit, to je taj premium dizajn, kvalitet kućišta i osjećaj da zaista držiš nešto vrijedno u ruci.

Bio sam, i još uvijek sam pomalo skeptik što se tiče kamere ali po svemu sudeći i ta kamera od "samo" 4 mpx pravi odlične fotografije za potrebe svakog normalnog korisnika i skoro da nema razlike u odnosu na neke jače kamere. Jedina mana je prilikom zumiranja kada fotografije postaju malo mutnije, a opet s druge strane, fotografije su čak i bolje na One nego na S4 prilikom slabijeg osvetljenja.

E sad, ono što me zanima i što bih volio da mi odgovoriš, i ti, a i svi oni koji ga imaju ili su radili s njim iz prve ruke, kao prvo, kakva su vaša iskustva što se tiče kamere i ono najbitnije, zbog čega sam i pisao ovaj post, baterija?! Inače, poznato je da je boljka HTC-a je loša baterija, zanima me kakva je kod ovog modela? Koliko drži pri normalnoj upotrebi? I da li ste možda instalirali aplikacije za štednju baterije ili neki drugi način da produžite radni vijek? Ne treba ništa revolucionarno, da traje 3-4 dana, već isključivo mislim na normalno korištenje. Može li dan bez problema?

P.S. Da li je neko od vas stavio foliju i case? (ako da, šta preporučujete)

Ono što sam vidio, Spigen mi djeluje kao najbolji izbor, provjereno kvalitetni proizvodi. Ima i paket, case (soft clear) sa folijom za 20$.

Evo folija: http://www.youtube.com/watch?v=_a15KHXJRew
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 21:31:42 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
HTC One
Ono sto mogu da ti kazem za bateriju jeste da bez problema traje dan, za razliku od npr. LG L7 kojeg sam se konacno resio a koji se nenormalno praznio vec prilikom poprilicne upotrebe telefona za prvenstvenu namenu - razgovor. Doduse, ja mnogo telefoniram sto opet ne opravdava tako losu bateriju.

Juce sam obratio paznju zbog tvog pitanja. Nocu ga punim, juce ujutru sam ga oko 8 skinuo sa punjaca i sinoc oko 2 je imao 29% baterije.

Moram da naglasim da ne koristim preterano internet osim kada nemam drugi nacin pristupa osim preko telefona. Na poslu ne palim internet osim mozda par puta po par minuta da nesto privatno pogledam, kada sam kuci stalno je na WiFi.

Sto se tice stednje, drzim ga na pover save modu a takodje sam smanjio brightness ispod pola jer nema potrebe da bude jace. Pojacam samo kada sam napolju ako je jako sunce pa se vidi slabije. Takodje, sve aplikacije koje redovno ne koristim po pravilu drzim disable-ovane da ne vuku pozadinske procese.

Za kraj, One ima dobru opciju (mozda imaju i drugi ali to ne znam, Iphone i LG to nisu imali) - kada se ne koristi WiFI ode u, da ga tako nazovem, sleep mode. Nestane ikonica, WiFi postane neaktivan i niti prima niti salje podatke. Kada posle mirovanja aktiviras telefon, na displeju nema WiFi ikonice... posle nekih pola minuta se pojavi i internet je ponovo aktivan.

Sto se tice kamere, ja sam prezadovoljan. Mada, verovatno nisam merodavan jer je meni telefon pre svega bas to - telefon. Kada znam da ce mi trebati nesto sto pravi kvalitetne fotografije na vecim razdaljinama ja ponesem foto aparat. U ostalim situacijama kamera na One radi svoj posao i vise nego odlicno.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2013, 10:20:07 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung S4
To je sve što me zanimalo. Ne bi trebalo biti problema, iako sam se bio zabrinuo, dosta se njih žalilo opet na bateriju. Vjerovatno su je pržili maksimalno pa nije ni čudo što ne izdrži. Normalno korištenje me zanimalo.
Što se tiče wifi, na mom S3 se isto isključi, tj. ide u sleep mode kada je displej ugašen. Iako čim se upali ikonica je tu, ali jednostavno tad ne troši bateriju. Ukoliko dođe email ili neko obavještenje u zavisnosti šta mi je uključeno od aplikacija (viber, whatsapp) onda signalizira. Sad kakav je to režim, ne znam, uglavnom dobro funkcioniše.  Smile

Hvala na odgovorima. Nadam se da ću biti zadovoljan izborom kao što si ti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
HTC One
Jos jedna stvar - iako sada i sami proizvodjaci naglasavaju da je baterije (za razliku od mobilnih iz davnih dana) nepotrebno formirati vec samo nastaviti sa punjenjem kada se prvi put isprazni, moj je savet da ipak ostavis iskljucen telefon na punjacu 24 sata.

Ipak litijum-jonske i litijum-polimer (kakva je u HTC) baterije funkcionisu po principu memorijskih celija. To prvo punjenje moze mnogo da utice na kasnije trajanje i uopste zivotni vek baterije. Srecom pa ima i primera koji pokazuju da punjenje od 24h ipak daje dobre rezultate. Drugar mi radi u privatnoj firmi i u zadnjih par godina su jedno tri puta menjali sluzbene telefone, istekne ugovor pa ceo sektor prilikom obnavljanja uzme nove aparate. On oduvek puni sve nove baterije 24h prvi put za razliku od kolega koji se drze uputstva da nema potrebe. Nakon par meseci se vec primeti da isto napunjene i isto opterecene baterije krace traju od ove celodnevno formirane.

Tako da nije zgoreg izdrzati dodatnih 24h bez igranja novim telefonom, u svakom slucaju ne moze da skodi.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2013, 14:38:54 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
Jos jedna stvar - iako sada i sami proizvodjaci naglasavaju da je baterije (za razliku od mobilnih iz davnih dana) nepotrebno formirati vec samo nastaviti sa punjenjem kada se prvi put isprazni, moj je savet da ipak ostavis iskljucen telefon na punjacu 24 sata.

Tih 24h apsolutno ništa ne znači  , već je dovoljno ostaviti na punjaču do 100% napunjenosti baterije. Zbog memorijiskog efekta, bilo bi dobro ne skidati fon sa punjača ispod 80% (uopšte, kroz daljnu exploataciju) ... kad god  dozvoljava situacija, dobro je ostaviti na punjaču do max napunjenosti, bez obzira na starost baterije (fona) .

« Poslednja izmena: 28. Avg 2013, 22:19:24 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Li ion baterije nemaju memorijskog efekta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.