Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC One (HTC M7)  (Pročitano 47091 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple iP5
Prvi problemi sa kvalitetom izrade - sve one price o zero-gap dizajnu polako padaju u vodu:

U vezi sa ovim problemom postoji i tema na XDA sa dosta slika:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197732

Evo nekoliko primera:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.jpg
(25.33 KB, 1024x768)
002.jpg
(35.08 KB, 1024x768)
003.jpg
(39.97 KB, 1024x768)
004.jpg
(245.86 KB, 2686x1511)
005.jpg
(74.24 KB, 1024x768)
006.jpg
(238.14 KB, 3200x2126)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows
Browser
MSIE10.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Chrome 26.0.1410.65
mob
Apple iP5
Netherlands court gives Nokia a preliminary injunction against the HTC One

An Amsterdam district court has given a "preliminary injunction" to Nokia saying that some components on the new HTC One use technology produced by ST Microelectronics that was meant to be used exclusively for Nokia. The component in question is the dual-membrane microphone found on the just released HTC Android flagship model, which uses the same membranes as the microphone on the Nokia Lumia 720. Apparently ST Microelectronics used some patented technology and breached a non-disclosure agreement it had with Nokia to produce the microphone for the recently released HTC One.

The real dispute is between Nokia and ST Microelectronics, which produced the microphone for both Nokia and HTC although it did not have permission from the Finnish based handset maker to sell HTC the patented components. The HDR microphone on the HTC One has been marketed as a major feature on the device, but the technology does belong to Nokia and HTC's response is one of disappointment. HTC's executives "are considering whether it will have any impact on our business and we will explore alternative solutions immediately."

In the wake of the decision, Nokia has told HTC that it should compete with its own innovations and to "stop copying from Nokia." Nokia can now seek a sales ban on the HTC One in the country, another problem for the already delayed handset.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows
Browser
MSIE10.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Zar se ti bas toliko lozis ili si i ti dobio dio od love koju je dijelio Samsung Smile
Moras covjece nesto i sam pogledati a ne samo gubiti vrijeme po youtube i gledati kako ces meni kontrirati.
Nisam ja balavac koji se lozi i valja gluposti tj na pogresnoj si adresi. Vise vjerujem sebi i svojim ocima nego tudjim glupostima a i hvala Bogu u mogucnosti sam da vidim sto god pozelim.
A ti idi pa pogledaj sta je i koliko pokrao Apple od Nokie i prati rat Apple vs Samsung. HTC nema tih problema kao tvoji ljubimci koji imaju i te kakvih problema a jedna od cinjenica je i minus od 300 milijardi ...
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ne nije on dobio pare, samo ja i Mikele smo od moderatora na platnom spisku samsunga. Njega plaća CIA, da zastupa Američke interese.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2013, 11:00:54 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iP5
Zar se ti bas toliko lozis ili si i ti dobio dio od love koju je dijelio Samsung Smile
Moras covjece nesto i sam pogledati a ne samo gubiti vrijeme po youtube i gledati kako ces meni kontrirati.
Nisam ja balavac koji se lozi i valja gluposti tj na pogresnoj si adresi. Vise vjerujem sebi i svojim ocima nego tudjim glupostima a i hvala Bogu u mogucnosti sam da vidim sto god pozelim.
A ti idi pa pogledaj sta je i koliko pokrao Apple od Nokie i prati rat Apple vs Samsung. HTC nema tih problema kao tvoji ljubimci koji imaju i te kakvih problema a jedna od cinjenica je i minus od 300 milijardi ...

Ne vidim po čemu sam ti sada kontrirao - samo sam postavio vest da je sud kod vas u Holandiji ustanovio da One koristi mikrofon koji je dizajnirala Nokia pa sada Finci mogu da traže zabranu prodaje HTC-ovog telefona.

Ako već hoćeš da se ljutiš na nekoga, ljuti se na vaše pravosudje, nemoj na mene Smiley

A kao što telep reče, još uvek nisam na platnom spisku Samsunga, ali s obzirom da nisam previše gadljiv na pare, ako neko iz te kompanije čita ove strane, može slobodno da me kontaktira pa da napravimo neki dil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Što je najsmešnije @Ardzuna koristi apple, ne samsung  Smile
Čovek je moderator, prenosi vesti kao i u svakoj drugoj temi što radi.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2013, 14:17:35 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple iPhone
Ne nije on dobio pare, samo ja i Mikele smo od moderatora na platnom spisku samsunga. Njega plaća CIA, da zastupa Američke interese.

Najgore je sto me vrbuju jos neke firme pored Samsunga.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Chrome 26.0.1410.65
mob
Apple iP5
Customize BlinkFeed for HTC One
Learn how to customize (or remove) the HTC One's unique news feed screen, BlinkFeed.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.21 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.