Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Magic pitanja i odgovori  (Pročitano 62747 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple iPhone
Hm.... Ja mislio da je to isto... Nisam nikad probao jer mi je Hero sa Orange mreze pa mi svakako ne bi prihvatio ali dobro...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Onda sam ih malo pofajt'o benzinom...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Magic
Hmm, ne mo'š ubediti čoveka... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple g-2 mini
nikako ne ubacujte novi oficijalni rom jer nemoze da  se rootuje
ja pogresio pa ubacio i sad cekam neko resenje a njega nema za sada
RUU_Sapphire HTC_Europe_3.05.401.3_release_signed_NoDriver

googlaj ima ga na netu i radi na vipov htc magic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple g-2 mini
Da li iko ko ima htc magic da je kupljen u vipu, ima backup-ovan softver preko nandroida, hitno potreban system.img i boot.img, ko ga ima, molim vas da se javi... hvala puno

imam ga
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Magic
Bidza, hvala puno, ali našao sam ga  Smile... koliko sam čuo, pficijalni rom se ne moze loadovati ukoliko je telefon rootovan.. ja sam vratio original fw, ali nisam ga unrootovao.. da li bi to bio problem ukoliko ikada izadje na njihovom sajtu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple g-2 mini
nije problem ubaciti oficijalni rom vec rootovati ga sto znaci da mozes posle da radis sa telefonom sta god pozelis ovako je zakljucan pa mi dodje da ga razbijem kad nemogu da kupiiiim neke aplikacije
a na xda ima brdo kuvanih romova

googlajte malo ljudi
RUU_Sapphire HTC_Europe_3.05.401.3_release_signed_NoDriver ovaj rom nemoze da se rootuje
bar ne za sada
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Magic
U cemu je problem da kupis aplikacije ako je unroot-ovan?  zar nije problem da ga ponovo rotujes kako bi stavio neki od kuvanih romova sa xda?

edit: na ceskoj verziji htc postoji rom update, postavljen 28. januara, međutim ukoliko izaberete obican medžik, ne prihvata SN, a ako izaberete vodafonov, update ne postoji.. Smiley
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 10:47:43 od petar999 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
Vodafone confirms Android 2.0 on for the HTC Magic

I know many of our followers has asked this question and have even tweeted @HTC and many carriers.  But this is the first time we have seen a response from any of them with an actual answer about Android 2.x on the HTC Magic

@Antoniodfr I will confirm that, but no exact date

We’re not sure why @Antoniodfr asked about Android 2.0 instead of 2.1, but it’s encouraging to see that both Vodafone and HTC are working on getting Android 2.x on the HTC Magic.  There’s still no word on the HTC Dream, but maybe all we have to do is ask.  If you have the time, send a quick tweet to your carrier and ask about Andorid 2.x on your Dream.  It can’t hurt. And who knows, you might actually get an answer.

Izvor

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.10p
mob
LG G2
Panda Security Finds Malware on New HTC Magic

A Panda Security employee purchased a new HTC Magic smartphone only to discover malware residing on its SD card.

The IDG News Service reports that a Panda Security employee has discovered three malware programs on a new, out-of-the-box HTC Magic phone. The malicious programs were discovered when the employee plugged the device into a Windows-based PC.

The three malware programs consisted of a client for the Mariposa botnet (now defunct), the Conficker worm, and a password stealer for Lineage, the game. All three programs resided on the phone's SD card--the Mariposa botnet client even automatically loaded when the device was connected to the PC.

Because the HTC Magic has been on the market for a year, it's unlikely that the malware programs were installed at the factory. British wireless carrier Vodafone said that this was probably an isolated incident. «We will obviously fully investigate this and make sure that any necessary changes to our security policies are put in place,» a spokesperson said.

Panda believes that the phone was purchased by someone else and was thus returned to Vodaphone already infected. More than likely the UK wireless carrier neglected to re-format the card or re-flash the phone's memory before re-boxing the device and distributing it to another customer… namely the Panda Security employee.

izvor http://www.9hardware.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.