Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 314307 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple Iphone 8+
kad ubacis u root hoce... al vazno je da si resio problem
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Али има нови  Smile

Од када сам убацио андроид неће навигацију да ми препозна?

Раније навигацију пребацим на мемориску и ту ми је очита и ради??

А сад то исто урадим али неће ?
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jebite se deco dok mozete!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC hd2
ljudi sta trebam da uradim da prebacim taj tel na android? jel sigurno to da nesjebem tel Smile
bas se nerazumem u te neke stvari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia N95 8GB
ljudi sta trebam da uradim da prebacim taj tel na android? jel sigurno to da nesjebem tel Smile
bas se nerazumem u te neke stvari Smile
to sam i ja bas sad hteo da pitam  Smile
drug mi je dao htc hd2 da ga sredim,posto mu mnogo koci... a ja nikad nisam koristio takve telefone,pa nemam pojma sta da radim  Smile
koji je rom najbolji,tj sta uopste znaci rom? xD msm znam sta je,ali sta mu dodje to kod telefona? jel se njegov win6.5 brise skroz,pa se stavlja drugi,ili kako vec? xD
cuo sam da sa androidom radi mnogo brze...jel to tacno? i koju verziju da stavim (koja je najbolja) i kako..? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple Iphone 8+
kreni polako da listas ovih 116str... ili idi na xda developers Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia N95 8GB
kreni polako da listas ovih 116str... ili idi na xda developers Smiley
krecem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung Galaxy S3
ne mogu da verujem sta radite ... dajte mi samo jedan razlog zbog cega ubacujete android u ovaj fon? kad on radi savrseno sa svojim operativnim sistemom...pa posle kukate kako vam se baterija trosi,te neradi vam ovo ili ono ... ko zeli android fon moze da kupi takav mobilni za iste pare ili jeftinije pa ima android a ovako nema smisla.. unistavate izvornu lepotu HTC hd2 i njegovu srz postojanja....  Smile 
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 13:32:19 od kultivator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple Iphone 8+
hahahahah. da li si ikada probao da promenis barem ROM ovog telefona?!

da li si ikada probao da vidis kako radi android na njemu?!

a ako si citao barem jednu stranu ove teme mogao si da vidis da se ne unistava nista, samo vuce sa kartice drugi sistem...

a ocigledno je da ne razumes uzbudjenje kad mu ubacujes nesto sto nije za njega a moze, i vidis da taj telefon moze sve...

i lepo je imati izbor... posebno kad neko dodje i kur*i se kako ima dobar fon, android ovo ono... a ti lepo upalis fon i pokazes mu moc, u WM i samo kaze loding linux Smiley

ako se nisi nikada udubio sta jos moze hd2 onda ti preporucujem da posetis ovaj forum i pogledas.. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

WM 6.5 for HD2, Android Nand for hd2, Android Sd for hd2, Windows Phone 7 for hd2, Ubuntu for hd2, MeeGo for hd2...

tako da android nije jedini OS koji moze na hd2. ja sam isprobao nekoliko Android platformi i windows phone. stvar je ciste navike sta ces koristiti.

da li imas nekih konstruktivnih pitanja?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung Galaxy S3
svaka vam cast..da citam skoro od prve stranice i mom cudu nikad kraju Smiley koristim HTC hd2 vec 8 mes. i ne bi ga menjao ni za jedan noviji a znam da moze na njemu svi ti nabrojani OS ... ali nemam potrebe za menjanjem istog jer u mom okruzenju nema jaceg mobilnog pa tako da cu jos neko vreme biti zadovoljan kako stoji po defaultu hehehehe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple Iphone 8+
pa probaj cisto da te zelja mine, ja sam neko vece iz WM prevukao u WP7 i posle 1h cackanja ubacim Android koji vuce sa "telefona" da bi sutra dan prevukao WM opet i stavio android kao drugu opciju.

po meni, ostavi ti WM ali ubaci mu kuvani rom da oslobodis ram-a, ovako imas nekih 477, sa kuvanim ima 577 ili tako nesto, ne znam na pamet, mada mislim da i sa update-om imas sad celokupnu ram memoriju.

jedino sto u kuvanom romu imas mali milion programcica koje po defaultu nemas...

po meni ovaj energy je najbolji...
evo ti link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784

upustva sta i kako imas na netu. a mogu ti i ja naci sta sam ja radio, ima negde na 45oj ili 54oj strani...

lako je, i zavrsavas za 15min celokupnu proceduru, a posle kad menjas romove, za 3-5min sve zavrsavas.

ali uradi bekap, ja odradim bekap, i posle ga samo vratis, i kao da se nista nije desilo. Smiley

mene to fascinira svaki put iz nova... pa zato pisem ovako puno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.