Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 323491 puta)
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
A da li moze da se poveze kao naprimer transmitor da se nakaci na neku fm frenk.???Nesto bez kabla  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kupio sam HD2 u Svajcarskoj. Treba da mi stigne ove nedelje. Jezik sistema je nemacki. Ako neko zna kako se prebacuje sa jednog jezika na drugi bio bih mu zahvalan na pomoci da sve lepo objasni. Znaci nemojte da pisete imas na ovom sight-u, imas na onom sight-u, pricali smo vec, imas na xda...
Ja imam neku viziju kako bi to trebalo da se odradi: prvo da se udje bootloader i da se proveri koji je spl, zatim da se skine hspl2 i da se instalira odredjena verzija, posle toga ide rom.
Ovo je u kratkim crtama posle visednevnog citanja raznih foruma.
Trazio sam jednostavno uputstvo sta treba da se uradi, ali ga nisam nasao, ili bareme ne na jednom mestu.
Znaci neko ko je ovo radio, ili 100% zna kako se radi, a ne mrzi ga da odvoji svoje vreme, neka napise ceo postupak sta i kako. Znacice svim vlasnicima HD2, jer verovatno deo price je isti i kada se ubacuje kuvani rom.
Imam jos jedno pitanje: gde pronaci mape za igo 8.3?

Hvala
sve si fino napisao , upravo tako i odradis i to je to
sto se mapa tice torent  Smile

za sve one koji hoce da probaju android na hd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491
bukvalno sve radi Smiley

Hvala na odgovoru. U medjuvremenu sam sve odradio...i Android sam ubacio....
Mislim da mi se vise svidja Android od WM...logicniji, jednostavniji...
Ako nekome treba uputstvo(korak po korak) napisacu ovde sve.

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia e72
ako ti nije problem Smile
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Bice mi drago da prvi napisem uputstvo...kompletno...na srpskom jeziku sta i kako treba da se uradi da bi ovaj uredjaj radio kako treba i kako bi sto vise iskoristili njegov potencijal.
Konkretno u mom slucaju...promena sa nemackog jezika na engleski... ili sa bilo kog jezika na bilo koji, odnosno prelazak sa fabrickog(stock) rom-a na kuvani rom zahteva sledece pripreme. Znaci ovo vazi za sva tri nabrojana slucaja, ili bolje reci sta god da radite, radite ovako, i ne igrajte se jer mozete “brikovati” telefon.
Bitno za celu pricu...citajte sve pazljivo i polako, i nigde ne zurite.
Ovo sve sto pisem vazi za HTC HD2 koji nije sa tmobile mreze...moj tel.  je uzet u nemackoj, tako da nisam citao postove vezane za tmobile mrezu. Oni koji imaju, neka pogledaju na xdadevelopers sight-u sta se radi u toj situaciji...ne verujem da je situacija mnogo drugacija, i mislim da se sa instaliranjem HSPL 3 resava situacija, i proces flesovanja obavlja bezbolno(ovo oko HSPL cu detaljno objasniti kasnije). Znaci skinuti sa tmobile mreze...pogledajte dodatno na xdadevelopers, nisam citao i ne mogu da tvrdim sta i kako. Evo link za tmobile fles http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653614
Pre cele price napunite vaseg ljubimca, jer za svaku akciju ce vas program upozoriti da je potrebno vise od 50% napunjenosti telefona.
Dalje, registrujte se na xdadevelopers jer se tamo nalazi sve sto nam treba.
Link-majka svih linkova(manje vise).... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=713977
Dalje, bitno je da sinhronizujemo tel sa Windows-om. Ukoliko koristite Windows 7/Vistu skinite Windows mobile device center, a ako imate Windows XP , u tom slucaju Active sync. Ovi programi sluze, kao sto i sama rec kaze, za sinhronizaciju, ali u nasem slucaju su nam potrebni za instalaciju odredjenih programa na telefonu. Znaci kada povezujete tel i komp, koristite opciju na telefonu Active sync.
Ovo su neki korisni termini, i njihove razlike...tek da razlucite u glavi sta je sta, a da ne bude to tamo samo neki  SPL, HSPL, RADIO, ROM.
 Q. What is a Radio?
A: The Radio is the Firmware that works between the Operating System and the Cellular Hardware. It handles the Sound, Camera, GPS, Bluetooth, Wifi, Phone Calls, etc. The Radio must be compatable with the ROM's Operating System or you may experience problems with your sound and camera.

--------------------------

Q: What is the difference between SPL, SSPL and HardSPL?
A: SPL (secondary program loader) is part of the firmware that allows your phone to flash Roms, Radios, Splash Screens. Carrier locked so you can only use it to flash Roms from your own carrier.

SSPL (soft secondary program loader) is a temporary way to allow your phone to flash custom roms only (not radios). This doesnt give your phone the protection that HardSPL gives you.

HardSPL (as the name sugests) is installed permanently and allows you to flash anything to your phone. Its patched to protect you against bricking in the event of a bad flash and will let you get back into the bootloader to restore your system when a stock SPL wont. Always the best thing to have.

---------------------------

Q: What is the difference between ROM and RADIO?
A: The Rom is the operating system and included patches, tweaks and programs. The Radio is a seperate part of the firmware on the phone that handles all communation related matters such as signal, gps, bluetooth, camera, wifi and sound. Newer Radios to include improvements or fixes in older version, or even just to compliment an existing Rom or network so a newer Radio isnt neccessarily better. Radios also need to be matched to the correct Rom so you cant just put any Radio and Rom together.
Prvo proverite koji je SPL na vasem telefonu. To cete uraditi tako sto cete uci u bootloader(prosto receno to je ekran sa tri boje i nekim informacijama). Namerno pisem ovako, da ne bih objasnjavao sta je sta, jer to i nije toliko bitno za krajnji ishod price...kao i za ostale stvari u zivotu...bitno je da posao bude uradjen...tako i ovde. U bootloader se ulazi tako sto ugasite telefon, a zatim pritisnete i drzite volume down dugme i pritisnete i drzite dugme za paljenje/gasenje...prateci uputsvo na ekranu pojavice se trobojni ekran. Ovo mozete i da uradite tako sto ugasite tel skinete poklopac baterije, drzite volume down dugme i pritisnete reset dugme na poledjini aparata...svejedno prica je ista. Kada udjete u bootloader pogledajte koji vam je SPL...koji broj.....to zapisite na papir. Na osnovu tog broja birate koju HSPL varijantu ubacujete u telefon. Iz bootloader-a se izlazi tako sto pritisnete crveno dugme na poljedjini telefona, ispod poklopca baterije, tzv. soft reset... telefon ce da se restartuje...sva podesavanja koja ste imali ostaju ista. Iz bootloader-a mozete da izadjete i na drugi nacin...tako sto izvadite bateriju na par sekundi i vratite...naravno posle ukljucite tel...kako cete da uradite nije vazno, vazno je da vidite koji SPL imate.
Sto se tice HSPL-a postoje tri verzije softvera(HSPL, HSPL2, HSPL3). Ja bih izabrao verziju 2 ili 3; i u jednoj i u drugoj birate odgovarajucu HSPL varijantu prema svom SPL-u. Ovo sad zvuci, uuuu sta li ovaj prica, ali nije, sve je jednostavno, i kada vi budete ovo radili sve ce ici lakse. Konkretno ja sam se odlucio za verziju 2, a HSPL sam ubacio prema svom SPL. HSPL mozete da skinete sa xdadevelopers...link... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433
Proverili ste koji je SPL u pitanju, restartovali ste telefon, baterija je skoro puna/ili puna, download-ovali ste HSPL. Sada povezite telefon sa kompjuterom preko Active sync veze(birate na telefonu). Telefon je povezan sa kompjuterom. Pokrenite HSPL...pratite uputstvo na monitoru, izaberite odgovarajuci “broj”, ne brinite necete pogresiti...pratite dalje uputstvo...telefon ulazi sam u bootloader, pojavljuje se u isto vreme linija progresije instaliranja i na kompu i na telefonu...brzo ce sve biti gotovo i mozete da bacite telefon...ma nije, salim se. Telefon i komp ce vam reci da je sve proslo ok. Da bi bili sigurni da je sve proslo ok udjite u bootloader povono i uverite se sami. Evo i video linka http://www.youtube.com/watch?v=4amlg-ogrpM
Ovo je mnogo bitan deo posla koji smo uradili, jer sada je vas telefon zasticen, i ne mozemo ga “brikovati” novim modifikacijama, odnosno prateci dalje ovo uputsvo.
U zavisnosti da li zelite da ubacite fabricki(stock) rom, ili neki kuvani rom, skinite odgovarajuci. Ukoliko skidate stock rom, preporucio bih da to ne bude 3.14 zato sto sa njim ide HSPL3, odnosno sspl 3.03 i jos neke gluposti, ne znam nisam ni citao sve to zato sto je veliki problem sa ram memorijom...svega vam ostane slobodno oko 30mb!!!! Neverovatna glupost. Ja sam najpre instalirao 3.14, jer sam poverovao nekim ljudima da ima dovoljno slobodnog ram-a, medjutim brzo sam se uverio 30-ak mb, i to u stalnom padu. Mnogo sam se posle namucio da vratim na 1.66. Tako da i vama to preporucujem...skinite 1.66...naravno ako zelite stock rom. Ukoliko vise volite kuvane romove, izaberite koji hocete.
Link za stock romove http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283
Link ka kuvanim romovima http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=534
Dalje, povezite tel sa kompjuterom u Active sync modu i pokrenite taj fajl sto ste skinuli...rom sto ste skinuli...to je izvrsna datoteka. Pratite uputstvo na monitoru...vrlo je jednostavno, upozorava vas da povezete telefon sa kompjuterom, da baterija bude vise od 50% napunjenosti itd. Samo nastavite sa instalacijom i pojavice se progresivna linija instalacije rom-a i na kompu i na telefonu. Sacekajte nekih 10-ak min i GOTOVO, vas HTC HD2 je brikovan, mozete da ga bacite...ma nije, salim se...vas HD2 ima novi rom. Cestitam!!!
Najbolje je da posle instalacije novog sistema uradite Hard reset telefona. To se radi na sledeci nacin: telefon je ugasen..pritisnite i drzite u isto vreme volume up i volume down dugmad i kratko pritisnite paljenje/gasenje, nastavite da drzite volume(oba) dugmad pritisnutu dok vam ne izadje poruka koja kaze da pritisnete volume up za vracanje na fabricka podesavanja...znaci pritisnite vol up i to je to. Hard reset moze i sa ukljucenim telefonom...setings, pritisnite menu, pa all setings, pa sistem tab, pa clear storage, unesite 1234 i yes i to je to.
Evo nekih korisnih video linkova:
http://www.youtube.com/watch?v=KVoCi0qkrBg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NMpVasoIGr4
Ukoliko zelite da vratite sve na prvobitno stanje...znaci igrali ste se sa raznim kuvanim romovima, sa stock romovima; sve vam je to dosadilo i hocete pocetni rom....to cete uraditi na sledeci nacin. Ovo se odnosi i na one koji su uzeli telefon u telenoru, vipu, igrali su se sa promenom rom-a, a telefon se pokvario iz bilo kog razloga(ovde mislim na kvar slusalice, mikrofona, ovoga, onoga...sve sto vam padne na pamet, znaci na hardverski kvar), da ne bi izgubili garanciju.
Za ovaj deo posla nam je potrebna micro sd kartica. Izvadite je iz telefona i formatirajte na fat32. Moze verovatno da prodje sve ok i ako je ne vadite, nego sve to obavite dok je u fonu(ukoliko nemate citac kartica), ali cista da budete sigurni uradite ovako. Dalje, skinite vas stock rom...to mozete da uradite na zvanicnom htc sight-u, ili sa linka koji sam postavio u tekstu. Ono sto je bitno ukoliko ne mozete da skinete bas vas rom, skinite onaj koji je vezan za vase govorno podrucje...za vas aparat. Kada skinete rom...ovo je cudno...mislim meni cudno, jer nisam znao da izvrsne datoteke mogu da se otvaraju sa programom za arhiviranje...desni klik na skinuti fajl i open with winrar...ekstrahujte fajl sa ekstenzijom .nbh. Onaj pocetni deo zamenite sa LEOIMG...tako da to izgleda LEOIMG.nbh. Prebacite taj fajl na micro sd karticu(koju ste prethodno formatirali na fat32). Telefon iskljucite. Ubacite micro sd i pokrenite bootloader...pratite uputstvo na ekranu da pocnete reinstalaciju i povratak na stock rom. Ovim postupkom cete ukloniti HSPL sa telefona i vratiti SPL koji ste imali, odnosno onaj koji je ukljucen u taj .nbh fajl. Gotovo. Cestitam opet.
Mnogi “kuvari” preporucuju da se uradi vracanje stock rom-a pre ubacivanja kuvanog...kako god.
Ako zelite, iz bilo kog razloga da izbrisete HSPL, samo pokrenite HSPL na kompu i vratite vas SPL...i onda opet mozete da ubacite stock rom...ali samo vas stock rom, odnosno vaseg govornog podrucja. Kada se igrate sa uklanjanjem HSPL povedite racuna, samo polako i citajte sve na monitoru, sve sto vam program kaze.
Postoji i varijanta za flesovanje koja se zove goldcard...odnosno pravite odgovarajucu karticu i tako posao zavrsavate, ali to je varijanta koja je za izbegavanje... Samo se vi drzite onoga sto sam napisao, kao pijan plota, i sve ce biti ok.
Dodatak, navigacija...
Ovo su linkovi za Igo Primo sa nasim mapama:

Kada skinete, raspakujte u jedan folder i njega prebacite na karticu...program pokrecete preko File explorer-a tako sto kliknete na iGOP ikonicu.
E sad kada imate neki super WM rom, sve radi super....hajde da idemo korak dalje, i da iskoristimo sve mogucnosti naseg telefona....covece procesor 1Ghz. Instaliracemo Android.
U pocetku sam imao neku odbojnost ka Androidu kao sistemu, medjutim posle koriscenja par dana brzo smo se razumeli..sistem uopste nije los, naprotiv, mnogo mi je logicniji od Windows Mobile. U nekim stvarima me podseca na mac=ov sistem za iphone/ipode touch, samo sto je “raspolozeniji” za modifikaciju. Inace sam dugogodisnji korisnik Symbiana i cela ova prica mi je nova, tako da se svakog dana iznenadim sa necim novim sto otkrijem...da ne davim, idemo dalje.
Za instalaciju Androida na HD2 potrebne su nam 3 stvari: micro sd kartica(ona koju inace koristite), HSPL instaliran na vasem telefonu i Android rom. Karticu imamo, HSPL smo vec instalirali, znaci samo da skinemo i ubacimo Android...nista lakse. Skinite rom odakle hocete, ali imate sve lepo na xda sight-u...link http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735
Tu cete naci milion romova... ja trenutno koristim Mdeeyaj_FroYo_Revolution_v._1.5_S1 i mnogo sam zadovoljan...mada to se stalno update-uje tako da koji kod da izaberete ne cete pogresiti, zato sto vrlo lako mozete da ubacite sledeci, ili izbrisete ceo i koristite samo Windows Mobile.
Dakle skinete Android rom(build), raspakujete ga u folder Android i prebacite taj folder na karticu...root kartice. Preko File explorer-a telefona udjite na karticu, nadjite folder Android...ovo je bitno...prvo pokreniteCLRCAD.EXE, nece se nista desiti, ali vi kliknite vise puta, a zatim kliknite na HaRet.exe. Pokrenuce se ucitavanje...trajace nekoliko minuta(prvi put malo duze) i to je to. Imate i Android na vasem telefonu. Cestitam i po treci put. Preporucuju da se uradi ubacivanje Androida na prethodno formatirannu karticu, ali radice i ako to ne uradite. Ukoliko zelite da ubacite novi build androida, samo taj novi sto ste skinuli prekopirajte na karticu, a stari izbrisite...i tako u krug.
Link za instalaciju Android-a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380
Moguce da cete imati neki problem...npr meni se javljala greska jump to kernel...tj. stoji na toj liniji instalacije prilikom pokretanja i nece dalje. Taj problem oko pokretanja android sistema, a verujem i mnoge druge mozete resiti instaliranjem RADIO(dela glavnog softvera...ako ste pazljivo citali sta je to radio). Skinite RADIO sa xda sight-a(ala ponavljam ovo, 105-i put). Bitno je da imate CustomRUU(to je fajl preko koga cete instalirati radio, i obicno se nalazi u paketu sa potrebnim fajlom...a i stavicu link za skidanje) i taj RADIO koji skidate. Taj RADIO fajl koji ste skinuli preimenujte u RUU_Signed.nbh i stavite u isti folder sa CustomRUU. Povezite komp i tel preko Active sync(bla, bla, bla) i pokrenite CustomRUU, pratite uputstvo i to je to. Ces, ma necu vise  da vam cestitam, do sada ste vi vec majstori posla i ovo flesovanje drzite u malom prstu Znaci imate i novi RADIO...ja sam ubacio Leo_RADIO_2.15.50.14, i sve radi super. Mislim da je za android sve preko 2.08....dobro. Sad, ovde mozete da se igrate i da ubacujete razlicite RADIO verzije dok ne nadjete onu koja vam odgovara...znaci ako znamo cemu sluzi radio, znate i na sta mislim. Pre pocetka instalacije bitno je da imate ubacen HSPL(koristite verziju softvera 2 ili 3).
Link za download radia http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787
Evo jos neko uputstvo za fles HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477
To vam je to drugari. Ako imate neko dadatno pitanje rado cu odgovoriti. Pozz

[Edit by Mikele: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]

« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 22:57:11 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
maric Svaka Cast Mnogo si se Potrudio u Opisu kompletno Ubacivanje Rom i oko Romova pa do Androida ,,Zaista Svaka Cast na Trudu i nadamse da ce ovo biti od Veliku Vaznost Novajlie Vlasnike HD2..

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hvala aco_kuna druze. Mnogo je tesko naci sve na jednom mestu....znam kako je meni bilo....citam burek, mobilnisvet, benchmark, xdadevolopers, youtube....
Ovako ljudi ce imati sve na jednom mestu. Jos jednom hvala.
Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
caos svima,novi korisnik sam htc hd2 i sad mi treba navigacija a ne znam kako da je ubacim i koju da ubacim,pa vas molim za pomoc hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
caos svima,novi korisnik sam htc hd2 i sad mi treba navigacija a ne znam kako da je ubacim i koju da ubacim,pa vas molim za pomoc hvala unapred
Garmin ili IGO Primo

vise detalja potrazi po torentu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge

Evo moja tri,u stvari moj je onaj na drzacu,a ova dva "hakujem" Smile
Napali me ovde za taj Android i oce i oce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
otorinolaringolog Koi Android Rom koristis,,a takoge me interesuje koi je program koi ti pokazuje ovaj prvi sto si pokazao za WM ili Android
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.