Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 324096 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Nexus
ljudi zna neko gde mogu da nadjem punjac za kola za hd2  ? i gde mogu da nadjem duzi kabl za povezivanje sa kompom ( koji ujedino korsitim kao punjac, kada ga utaknem u bazu koja ide u struju) ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung S10 +
@v3k4

Android ti nece nista promjeniti vezano za WM, ako mjenjas WM rom odna uradi bekap

@Paralelni Svet

ja sam koristio samsungov auto punjac on je na 850 mA i punio je
a sad mi auto cd ima USB pa ga punim preko usb-a

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
paralelni ja koristim nokijin auto punjac. a univerzalni su sad. Smiley

marko ok, a bekap programa ovo sto si rekao autoinstall sta kopiram tamo tj iz kojeg foldera? i jel samo radim copy/paste ili ?!

da nema mozda neki prog koji sve bekapuje pa se vrati sve ...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 11:57:38 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Nexus
znaci u bilo kojoj prodavnici da pitam za univerzalni auto punjac? Smile

p.s. jel ima neko mozda info gde mogu da nabavim onu futrolu koznu ? ( ovo sam pitao 1000 puta al odkud znam mozda neko ima nesto novo ) Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
mislis orginal sto si dobio i verovatno izgubio?!

vidi u nekom servisu, oni tako raspare te komponente pa prodaju odvojeno po 5x vecoj ceni Smile

IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Nexus
Da ... izgubio sam jer sam som... napio se i to je to .. Smiley e sad, znaci da zovem servise i da pitam .. Smiley ima sideju koji ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung S10 +
Mislim da me nisi shvatio, to vezano za autoinstall, rade samo neki kuvani romovi np Elegancia , to nije bekap nego pokrece automatsku instalaciju programa koji se nalaze u tom folderu. Znaci cab datoteku kopiras u taj folder i nakon ubacivanja roma ili hard reseta on nanova instalira sve sto se nalazi u tom folderu.
Nesto slicno mozda i bolje ima Energy rom

evo sta pise na XDA o tome :
The XDA_UC cooked in my ROMs is modified from the stock XDA_UC made by Noonski. Great addon, by the way... Noonski did a great job with this !
The version in my ROMs is trimmed down to fit the needs of my ROM series.
Some of the extra features are:

It will copy shortcuts (.lnk files) found in \XDA_UC\Start Menu\ to the device's start menu folder (\windows\Start Menu) in the hierarchy that it finds on the storage card. For example: Let's say you have a navigation package on the storage card, like Navigon. If you make a shortcut to the navigon.exe file as Navigon.lnk and copy it to \XDA_UC\Start Menu\GPS\ as "Navigon.lnk" then on a fresh ROM install it will copy any shortcuts it finds there to the same location on the device, so it'll end up in \Windows\Start Menu\GPS\. This works for other folders on the Start Menu as well. Just put the shortcuts in \xda_uc\Start Menu\ in the folders you will like the shortcuts to appear to, on the device.
It will copy a custom splash screen from \Storage Card\XDA_UC\welcomehead.192.png to \windows automatically and overwrite the one in the ROM.
It will copy a custom Sense background found in \Storage Card\XDA_UC\sense\wallpaper_sense.png to the device and set that wallpaper as default in Sense. So rename your wallpaper as "wallpaper_sense.png" and drop it in \Storage Card\XDA_UC\sense\ and on the next ROM flash that wallpaper will become your wallpaper in Sense.

Other than that XDA_UC works as designed by Noonski and it will do the following things:

It will automatically import your PPCbackup (*.pib) file found in \Storage Card\XDA_UC\
It will silently install CAB files found in \Storage Card\XDA_UC\
It will install special CAB files that require user input (such as Agreements or any type of prompt) found in \Storage Card\XDA_UC\SD
It will silently import REG files found in \Storage Card\XDA_UC\
It will silently install REG files found in \Storage Card\XDA_UC\Exporter, as exported by my own Settings Exporter, ONLY if the "automatic" file is also present in that folder (and it most cases it should be, enable that option in the Settings Export application's menu)
It will silently import XML files found in \Storage Card\XDA_UC\
It will silently import CER files (usually Exchange certificates) found in \Storage Card\XDA_UC\
It will silently run custom MSCR files found in \Storage Card\XDA_UC\

That's it, but don't forget to checkout the Addons folder and look in the XDA_UC section for tips and tutorials on how to export your email/wifi settings and various little .reg and tweaks you can add to your XDA_UC collection.

As always don't forget to check what installs automatically before reporting a problem with the ROM. Most of the time, if you notice you have a problem that nobody else is experience is because one of the cabs you dropped in the XDA_UC folder is installing automatically while you don't even think about it.

program koji np bekapuje sve je SPB Backup http://spb.com/pocketpc-software/backup/
al moze da napravi problem kod razlicitih romova jer bekapuje i sistemske fajlove.

JA u principu neznam sta ti ustvari hoces.

Ako hoces da instaliras novi rom i radio onda koristi pim backup da sacuvas imenik sms poruke . ubaci rom i ponovo instaliras sve programe.

Ako hoces samo da ubacis Android i treba da bekapujes memorisku. onda pokupi sve fajlove sa memoriske kartice na pc  formatiraj je, napravi Android folder pokreni boot iz WM. kad se pokrene Android i instalira sve potrebno ugasis tel. i pokrenes WM i vratis sve fajlove sto si ih kopirao sa PC-a na Memorisku karticu.
nadam se da ti je sad malo jasnije  Smile

@paralelni
Necugaj vise Smiley ima i srece u nesreci zamisli da si dao ovakav oglas ;
prodajem futrolu za htc HD2 orginal ( telefon izgubio na cugi ) Smile

PS: ovu sliku je napravio HD2 sa Androida Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 12:46:03 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S2
ljudi zna neko gde mogu da nadjem punjac za kola za hd2  ? i gde mogu da nadjem duzi kabl za povezivanje sa kompom ( koji ujedino korsitim kao punjac, kada ga utaknem u bazu koja ide u struju) ?

Punjac i kabl imas u svezamob. Tamo imas maltene svu dodatnu opremu za HD2. Jedino nikako ne mogu da nadjem futrolu kao sto je ova na slici jer mislim da je originalna bezveze.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

fut1_2big.jpg
(49.05 KB, 870x389)
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 12:46:17 od Joey Tribbiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
marko, mislio sam ako budem morao da instaliram rom ako ne bude primio android na ovaj Smiley inace znam kako da odradim ovo za android, skapirao sam ono malo sto sam pregledao slike Smiley mrzelo me iskreno da citam jer nisam imao vremena Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Nexus
Lik mi je rekao da ne moze u tu futrolu da stane hd2 ... to je problem ... sad cu da pogledam za punjac i za kabl Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.