Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 324042 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Pa normalno da sam podesio kako bi koristio internet ,e sad kod meni je H a kod tebi je E ali mislim da ne treba imati razliku  Smile
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.512.0
mob
Samsung S10 +
da jer mi je trenutno uhvatio GPRS al isto tako je kad imam 3G tad mi pise H kontas?
jel ti rade Led osvetljenje tipki dole i gore narandzasta kad se puni i zelena kad je pun? kod mene rade

Ala ti i ja spamujemo ovu temu hahahahah samo se mi dopisujemo hahahah...
Red bi bio da napravimo par Tutorijala da vezano sa Fleshovanje vracanje na fabricki rom ubacivanje Androida itd
sta mislis?
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 22:49:23 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.53
mob
Apple iPhone
Mogli bi da napisete tutorijal Smiley
A i da nastavite na pp recimo Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Sagem S6 & Lumia 9
da jer mi je trenutno uhvatio GPRS al isto tako je kad imam 3G tad mi pise H kontas?
jel ti rade Led osvetljenje tipki dole i gore narandzasta kad se puni i zelena kad je pun? kod mene rade
Ok kontam sa E i H ,a sto se tice baterija i tipke rade

Ala ti i ja spamujemo ovu temu hahahahah samo se mi dopisujemo hahahah...
Red bi bio da napravimo par Tutorijala da vezano sa Fleshovanje vracanje na fabricki rom ubacivanje Androida itd
sta mislis?

Ne spamujemo vec pricamo za sto ce neko sve to lagano cita i nauci oh Zveri HD2.a sto se tice tutoriala mislim da sam ja u kratkim crtama pisao sta sam radio oko instalaciju i ubacivanje Androida ,ali ako se ima volje moze i da to sredimo
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
nemojte na pp... ovako pratimo sta se vama desavalo i nemamo potrebe da pitamo... Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Moze li neko da mi preporuci program za slucaj da izgubim telefon koji sigurno radi ?

Pre mesec dana instalirao sam Remote Trackeri dok sam testirao sve je radilo ok. Danas reko ajde da probam opet

da vidim da li radi i imao sam sta da vidim. Naravno ne radi. Resih se da ga obrisem sa telefona i na 50% birsanja

eto dolazi poruka na drugi broj sa koordinatama.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 01:31:19 od worthy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.53
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
memoriska kartica ostaje i to za igo je tacno

sto se tice naknadnog instaliranja programa, neki romovi imaju mogucnost da automatski instaliraju programe (np elegancia)
potrebno je samo prije flesovanja napraviti folder i dati mu ime  "Autoinstall" zatim sve zeljene programe ubaciti u njega. prilikom prvog boota programi ce se instalirati. Isto vazi i nakon hard reseta Smile

evo gledam ovo tvoje upustvo, uzeh karticu samo za android, ovo mislis na programe koji su instalirani? jesu li to ovi aplication data ili bas program files? samo ih kopiram ili kako?!

jel mogu tako i kontakte da bekapujem?!
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 00:12:09 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.514.0
mob
Samsung S10 +
Ovaj moj post sto si citirao nema veze sa Androidom nego sa ubacivanjem novog WM ROM-a za bekapovanje kontakata kao i sms mms itd imas free program PIM Backup
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 8+
hvala. nisam ni rekao da ima veze sa androidom, ali pre toga moram da bekapujem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.