Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 314690 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
A šta mu se desilo? Smiley
pregazio ga kamion
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
@boban1994
Sto se ljutis kada ti ljudi kazu da nisi u pravu, jer kao sto vidis i sam ne znas kako da podesis telefon da gasi  aplikacije na X a da ne pricamo o drugim naprednijim opcijama koje pruzi WM.
Ja ako ne bih se snasao kako da ubacim telefon u potpisu na forumu, prvo bih sa zapitao o mojoj strucnosti sa "novim" tehonlogijama Smile

Sto se tice olovke na HD2 nije potrebna jer ima ogroman ekran i sve je veliko, mada Sense 2.5 je sve sredio, cak i selektovanje teksta u SMS-u napravljeno je da se koristi prstima.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 10:37:35 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Sto se tice olovke na HD2 nije potrebna

Koji je onda razlog za, naknadnu, proizvodnju specijalne olovke?? Specijalne u smislu da se može koristiti sa kapacitivnim ekranima, pošto standardne očigledno ne funkcionišu.  Smile

Pitam iz razloga što sam pročitao na par mjesta da, na HD2 modelu, mnoge operacije nije ugodno raditi prstima i da je upotreba stajlusa dobrodošla.  Smile

@vicika i @otorinolaringolog bi bili najkompetentniji da malo prodube tu temu i demistifikuju stvari. Dakle, da li je neke stvari na HD2 uređaju ugodnije raditi sa stajlusom ili je OS koji se u njega ugrađuje apsolutno i bezkompromisno "fingerfriendly"?? 'Fala vi unaprijed na odgovoru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Citat
Sto se tice olovke na HD2 nije potrebna

Koji je onda razlog za, naknadnu, proizvodnju specijalne olovke?? Specijalne u smislu da se može koristiti sa kapacitivnim ekranima, pošto standardne očigledno ne funkcionišu.  Smile

Oni kazu da te olovke su namenjene onima kojima treba da rade nesto bas precizno na telefonu, a nisu smisljene za HD2 vec za iPhone, ali posto sada i HD2 ima kapacitivni ekran onda su i za njega.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 11:19:03 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Isti je to đavo. Nisam mislio na olovke koje su rađene za iPhone, što se da primijetiti i sa @otorinolaringolog-ove slike, nego na HTC olovku za kapacitivne ekrane, koja uskoro treba da se pojavi. (ako se već nije pojavila) Pošto je HD2 jedini HTC WM telefon danas, sa kapacitivnim ekranom, nije teško zaključiti da je baš njemu i namijenjena.   Smile

Lično nemam ništa protiv upotrebe olovke za neke "preciznije" stvari ali malo mi dođe nezgodno da je nosim na privjesku sa ključevima, umjesto da ima svoje ležište u aparatu.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 11:28:01 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Ne znam, na netu sam procitao da na kraju  te HTC olovke ce biti u stvari ove Dagi olovke sto je postavio otorinolaringolog u ovom threadu, a te olovke postoje odavno i reklamiraju ih za iPhone, Android, a sada i za HD2:
LINK
Videcemo kad se budu pojavile.
A HTC ne pravi samo jednog telefona sa kapacitivnim ekranom vec pored HD2 imas dosta android telefona sa tim ekranom.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 12:16:13 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Može biti, može biti. Ima dosta raznih informacija u vezi te HTC olovke i nije baš najjasnije o čemu se zapravo radi. Smile
Vidjećemo, kakva su iskustva članova koji posjeduju ovaj aparat i koji su ga čačkali i gdje treba i ne treba.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
@oto čestitke na telefonu i napiši neke prve utiske

za ostale,što se tiče olovke ja sam rekao da nema potrebe za njom,ja najbolji primer vidim u igrici "tiki towers" koju sam ja na hd-u igrao sa olovkom jer mi je bilo jako teško samo sa prstima,skoro nemoguće,a ovde je igram normalno (nailazim na male probleme jedino kad treba da brišem one stubiće jer nevidiš gde pritiskaš jer je sve jako sitno)

ps.ako budem imao vremena ovih dana da uploadujem video sa tom igrom i sa npr. nekom astrawere aplikacijom gde se šifra unosi preko njihove sitne tastature pa će te videti da je i to moguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Bravo
Naravno da nije potrebno kod ovog telefona koristiti olovku. Nije WM za svakog, pogotovu za nekog kome je iShit 'svemirac'....
Nemoj se raspravljati sa decom od 15 godina. Dok god je maloletan iPhone je za njega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
@vicika hvala na odgovoru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.