Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162779 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Bravo
Mogao sam da namestim da bude i 337 MB, ali zasad nisam. Ne dobija se to sa ROMom, vec sam ROM zauzima manje od 90 MB, pa ko hoce (i ima S-OFF), moze lagano da smanji HBOOT particiju (uslovno receno particiju, jer se HBOOT sastoji od system i cache particija), kako mu ne bi bio neiskoriscen sav taj slobodan prostor koji ostaje kad se koristi "cisti" Android. Smile Istina, ovo mi uopste nije trebalo - otkad koristim a2sd+, nikad mi nije falilo prostora na internoj memoriji. Uradio sam to samo zato sto mi se moze. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iPhone
Znaci, morao bih i S-OFF da odradim....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Bravo
Ma nije S-OFF babaroga - to sto pisu raznorazna upozorenja da Alpharev tim ne odgovara ako sjebes telefon i sl. je samo ogradjivanje za svaki slucaj. Jos nisam cuo da je neko tako "ubio" telefon. Ja ne bih mogao da koristim telefon koji nije S-OFF - puno puta mi je znacilo to sto sam "full" root. Mada, ako tebi interna memorija ne predstavlja problem, ni ne treba ti menjanje particija, a bez S-OFF si vec skoro godinu dana, pa ti ta opcija ocito ne znaci nista sama po sebi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iPhone
Predstavlja mi problem interna memorija...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Bravo
E jbg, onda bi mogao da se bacis na instalaciju ovog ROMa i izucavanje postupka za S-OFF i HBOOT reparticionisanje ( tu sam da pomognem Smile ), ali te upozoravam da gubis razne opcije HTC Sense ROMova - ovo je ogoljeni Android bez Fejsa, Tvita, Sense widgeta, 720p, kamera je bazicna itd.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 23:38:42 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iPhone
Ma znam, isprobavao sam ja CM i Oxygen nego se nisam zadrzao na tim ROMovima, uvek sam se vracao na Sense Smiley
Nista, videcu ovih dana da pogledam to za S-OFF pa te cimnem ako zapne  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Bravo
Ja sam sada po prvi put presao sa (u principu) stock Sense ROMa na neki "pravi" skuvani, i to tako sto sam gledao ne koje su najcitanije teme na Desire forumu (kada su GB ROMovi u pitanju), nego samo gde se najmanje pominju bagovi. Tako sam preskocio i CM (to su i zvanicno test ROMovi) i Oxygen (koji nesto mnogo brlja u poslednje vreme - puno bagova). Slicno vazi i za GingerVillain. Jedino na Redux temi nije bilo mnogo zalbi, vise su ljudi cestitali koliko dobro ROM radi. Istina, ima po neki "bagic", tipa automatic backlight se nekad istripuje (pojaca osvetljenje do kraja), ali to stvarno nije strasno. Trenutno cak ni ne mogu da se setim jos nekog baga - stvarno dobro radi. Baterija i brzina razbijaju. Vecina stvari koje su mi u startu smetale sam resio - tipa ne postoji kod "cistog" Androida po defaultu precica ka 3G only, ali izvukao sam je. I slicno.

Btw., kako si uspeo da popunis internu, kad ja uvek imam vise programa od tebe? Smile Velike igrice?

Jos jedna stvar - najbitnije je da tutorijale pratis u potpunosti, a nista nije vaznije od provere MD5SUM (videces kad budes citao), sto mozes obaviti uz pomoc ovog programa.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:00:17 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Desire S
Moze li mene neko da kaze sta je to S-OFF ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Bravo
Security off - klik. Nakon sto to odradis, mozes da radis sta god hoces sa telefonom, jednom recju.

Edit - ko zeli Sense + GingerBread ROM, i to "procureli" oficijelni, valjalo bi da saceka. Ovo se veceras pojavilo: link.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:35:14 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iPhone
Btw., kako si uspeo da popunis internu, kad ja uvek imam vise programa od tebe? Smile Velike igrice?

Iskreno, ne znam sta je u pitanju. Skoro sam npr. otkrio da mi Contacts Strorage zauzimao oko 14-15MB pretpostavljam zbog toga sto sam linkovao dosta kontakata sa FB profilima. Bilo je i povecih igrica, ali i to sam obrisao. Sad je ok, ostao sam na nekih 50tak MB ali tek kad sam sve to pobrisao, sredio.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.