Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162756 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
HTC Desire + Nok.E61
Da, ponudio je i meni sad update na sl. verziju 2.1 softwera.
Inace, neko spomenu slusalice i kvalitet zvuka... ja sam audiofil i zaista nemam primedbi na slusalice koje idu uz njega!
Zvuk je zaista odlican, po meni nista ne zaostaje za Appleom.
Cak je jacina zvuka po meni mozda i preglasna ako je mp3 klip dobar a zvuk pusten na najjace!
Meni baterija drzi dan jedva, mada radim kuci pa je tel. stalno na WiFi konektovan. Mislim da bi klasicnim koriscenjem bez data saobracaja mogla da drzi i dva dana.
Za dvadesetak dana sam potrosio oko gigabajt preko wi-fi, ali sam skidao sve i svasta, gledao youtube, slusao streaming radio...
Meni su boje na ekranu savrsene, obzirom da se radi o telefonu. Ima gotovo iste boje nego moj h-ips profi monitor, dok je kontrast definitovno bolji kod Desirea! Uglavnom, prvi telefon kojim sam zaista pozeleo da zamenim moju good old Nokiju E61, mada ona ostaje kao drugi telefon.

Jos samo na touch tastaturu da se naviknem!
Odoh sad da azuriram software...

Edit:
Odradih update, sve ko podmazano... cudo je ovaj Android zaista...
Meni jedino fali neki software koji ima na iPhone-u a nema ovde, ali ipak je Android u povoju.
Flash radi savrseno, browser je brzi neuporedivo nego onaj na HD2, poredili drugar i ja, otvorena platforma, cudo ce da napravi.
I veoma bitno, barem meni, posto cesto pratim blogove raznih proizvodjaca i saradnika, you tube  klipovi se mogu gledati i iz browsera. tada je interfejs malo drugaciji, a telefon "pokupi" sadrzaj klipa i razvuce ga preko celog ekrana.
Znaci, kao kada se u Windowsu pusti klip u full screen! I to radi jako dobro!
Mozda je klip ponekad malo fluidniji kada se pusta iz You tube aplikacije, ali to je zato jer ona uvek bira manju rezoluciju, tj. optimizovano za mobilne uredjaje, pa klip ponekad bude losijeg kvaliteta nego kada je embedovan u browser.
Meni ekran ima malo kolor shift na roze, ali to je bas jako, jako malo i to samo ko ima oko za to i kalibrisan profi monitor sa IPS panelom, pa da uporedi!!!

Sad gledam sta je update doneo...

Citat
UPDATE:
It seems that the update is only available for the EU unbranded roms.

Changes reported:
- Updates bootloader to 0.80
- New radio image
- New youtube app with HQ option (1.6.20E).
- Fixed htc's weather widget (integrated into clock&weather widget) not knowing where you are (1.15.xxx just said the name of the country in some countries).
- SMS issue (from non-numerical senders) is resolved.
- fixed random contact showing when receiving operator SMS.
- fixes the voicemail bug for the French carrier SFR (short voicemail number used to call 911/emergency).
- Messages app now shows a count on the number of messages in the SMS inbox.
- calendar/contacts bug - unable to store contact's birthday - has been fixed.
- Long click on the menu button when in home screen now doesnt pop up the keyboard, like it uselessly did before.
- SMS reader does not show the little smiley androids any more - just the mere types.
- Exchange Company Address Book is now properly working. Was unable to use before the update.
- They have disabled the snooze function on the Optical trackpad for calendar events. This means that it is now possible to have the phone in your pocket without accidentally snoozing the alarms.

Known issues:
- OTA update on debranded/rooted roms resolves in wifi not working - debranded may be specific for orange.
- Doesnt fully charge for the first couple of times, probably a calibiration thing, it's ok after 3-5 charges.

Eto, par mojih utisaka, mozda malo nabacano, ali za sada, nemam vise nista preterano pametno da napisem na temu Desire-a Smiley
Uglavnom, ja sam oboren s' nogu ovom spravicom! Delimicno mozda i zbog toga sto sam se vec prilicno navikao na E61, a delimicno sto je mozda Desire trenutno i najbolji telefon na svetu Smiley
Da, i Motonav radi super, ja barem ne vidim neku razliku kada je Garmin u pitanju. GPS radi savrseno, moj eksterni Nokija GPS, placen ~120 eura je smesan za ovo cudo koje nadje fix za desetak sekundi!
I kada se na to sve dodaju nasi programi iz VIP izazova, poput BeoDroid-a recimo, utisak je nemerljiv u odnosu na konkurentske platforme!
Eto... Ako neko ima neko pitanje... slobodno...

p.s.
jedino mi se malo ne dopada termin za ovaj novi update... sto su ga sada pred Froyo 2.2 izbacivali, sem ako ne misle da puste Froyo sa Sense tek negde u septembru, kada lokalizuju Sense, mada mislim da oni to rade uporedo... Google salje HTC-u kao br. 1 partneru stalno beta verzije i ovi prilagodjavaju Sense... Valjda sam u pravu Smiley

Edit Smiley
Uhhhh... Youtube widget sada ima subscription update prikazan u okviru widgeta!
I enable-ovanu HQ verzij... Uh... znaci, kakva je slika, kao na najboljoj Pioneer plazmi Smiley
HD2 i iPhone za sada mogu samo da sanjaju ovakav kvalitet videa, a to kazem ja koji sam snimio preko 200 spotova i imam kuci jos uvek profi CRT monitore i znam sta je dobra slika!!!
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 13:18:41 od misabgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
Mislim da ce Desire sacekati na Froyo i da nece biti skoro, jer ce HTC to da odugovlaci zbog optimizacije Sense-a. Mozda i gresim Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95_8G
mislis na ovo valjda,evo ga od pred 10 min

IP sačuvana
social share
Samsung D500 ----- ,6600k750,JAMin,N80,k810,N98_8G,e51,5800,..next htc Desire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbCS2 3.8.0.12
mob
Samsung S7 Edge
Eh sad si ti bas nasao da imas 2.2 a mi svi imamo 2.1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa zar ne vidite da je to vanilla android bez Sensa. Video sam na xda neke polufunkcionalne 2.2 ROMove (takvi romovi postoje čak i za Heroa).
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 19:09:24 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95_8G
Pa zar ne vidite da je to vanilla android bez Sensa. Video sam na xda neke polufunkcionalne 2.2 ROMove (takvi romovi postoje čak i za Heroa).

jeste to je to i stvarno je puno brz FroYo DeFrost Rom,ima nekih bagova i jos se radi na njemu
ali vredi da se proba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbCS2 3.8.0.12
mob
Samsung S7 Edge

jeste to je to i stvarno je puno brz FroYo DeFrost Rom,ima nekih bagova i jos se radi na njemu
ali vredi da se proba
Evo bas sam ga probao i posle 15 minuta se vracam na 2.1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia N95_8G
i ja razmisljam o tome ,
ali ipak hocu da probam jedan rom od amera,koj je
takogze dosta dobar a i e 2.1 koj je dosta brzi

a i prednost e Androida sto se moze softver tako brzo menjati kao kod Iphona,jeli tako
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 09:05:51 od hensk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Nisam bio tu par dana i koliko vidim da i drugi lagano dobijaju verziju 2.2  Smile
Eh sta mene interesuje, nisam imao vremena da se toliko igram sa telefonom pa me interesuje koja navigacija naj bolje sljaka.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 13:47:32 od mrakNL »
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
To nije 2.2.
Postoji tema gde se prica o programima za navigaciju.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.