Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162530 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
FW:2.1upadte1
SW: 1.15.405.4
Iz vip-a sam ga uzeo...
Mozda da idem kod njih pa da im kazem?
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 00:02:14 od Zeto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.38
mob
Apple iPhone
Probaj da instaliras iz Marketa aplikaciju Bluetooth file transfer ili kako se vec zove....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
I to sam probao. Znaci sve zivo sam probao, ali nikako nece...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ma sigurno nešto ne radiš kako treba, meni i na herou i na legendu bt radi savršeno. Možda je i telefon pokvaren.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
jedno pitanje u vezi andorid os...
na htc desire je trenutno 2.1 andorid os...na nekim starijim modelima htc andorid je npr 1.5 ili 1.6...
da li ce moci da se na desire ubaci nova verzija andorid os kada izadje?!
imam htc hd i znam kako ide update romova i wm i radio verzija...a ovo pitam u vezi desire jer razmisljam da uzmem desire umesto hd..pa ako moze mala pomoc?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Evo sad sam ponovo probao da instaliram neki file manager. Pre nego sto sam ga instalirao poslao sam na drugi tel mp3, onda sam instalirao ASTRO i pokusao da saljem ali nisam mogao... Posle sam obrisao ASTRO i opet sam uspeo da saljem...
Definitvno je file manager.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.38
mob
Apple iPhone
jedno pitanje u vezi andorid os...
na htc desire je trenutno 2.1 andorid os...na nekim starijim modelima htc andorid je npr 1.5 ili 1.6...
da li ce moci da se na desire ubaci nova verzija andorid os kada izadje?!
imam htc hd i znam kako ide update romova i wm i radio verzija...a ovo pitam u vezi desire jer razmisljam da uzmem desire umesto hd..pa ako moze mala pomoc?  Smile

S obzirom da je Desire relativno nov model, mislim da ce svakako biti Android 2.2 za njega... Ako pricamo o oficijalnim verzijama.... Skuvanih ROMova ce uvek biti, ma koja verzija OSa da bude Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Apple iPhone
HTC Desire receiving Froyo in June?

I think we may be able to put this one on the highest shelf in the rumors department, but according to a HTC representative, the Desire will be receiving the Android 2.2 update on June 23rd. While that wasn’t explicitly confirmed by the rep, what was said points to a very specific Froyo feature.

So, the story goes like this: an XDA member phoned HTC customer support to complain about the lack of storage for their HTC Desire. After picking a good fight with the Customer Service representative, the customer was handed over to the Supervisor. After getting the obvious answer any Customer Service Supervisor is trained to give, this particular rep slipped out a simple, “But you never heard this from me…A new update is coming the 23rd of June, and you will be able to put some apps on to the micro sd card.” Bingo!

This option is obviously a feature that’s found Froyo. The lack of applications on the SD card is an Android limitation. It’s always been that way, and not until Android 2.2 OS “Froyo” has the issue been solved. More than likely, if you’re a member of XDA, you probably have more knowledge of what your device is capable of than the Customer Service Representatives themselves.

But what’s the possibility of this really happening? I’d say if there’s a device to get Android 2.2 first, besides the Nexus One, it’s the Desire for sure. Then the Evo and Incredible. But it just sounds way too soon. To imagine that HTC has already ported their Sense UI over to Android 2.2 OS sounds almost unbelievable. It took the Droid Eris a long time to get the Android 2.1 OS update, after all. I’m not saying this isn’t possible, and I’m hoping it’s true, but I see it as very, very unlikely.

What’re your thoughts on this? Do you think that HTC can updating their custom UI in time for a June Froyo update with Sense?

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S7 Edge
Evo kako ce moj Desire da izgleda za jedno 5 dana !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Apple iPhone
Sjajno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.