Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162801 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Lumia 1020
Da ste otpočetka koristili srpske menije, lakše bi vam bilo na srpskom, sve je stvar navike. Ja sam želeo da razbijem tu naviku da koristim programe na engleskom i uspeo sam Smile
Inače, google-ovi programi na srpskom su uvek na ćirilici, pa će biti interesantno ako ceo interfejs bude takav...
Mada, ovo zavisi samo od HTC-a, koliko sam ukapirao, tako da se i latinica može očekivati.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
ja na skuvanom romu imam i ћирилицу  Smile
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 5s
Pozdrav svima,

jel neko pokusao da namesti mail na telefonu a da nije neki javni klijent kao hotmail ili gmail. Naime ja sam podesio hotmail bez problema, ali imam  problem da podesim acount ikomlin-a (citaj Ikom Smiley) Nije mi taj acount tolio vazan jer ga ne koristim, ali posto preko njega dobijam uplatnice za net nije zgoreg da ga imam. Parametre sam dobro ukucao ali i dalje nece, prijavljuje da je server nedostupan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire S
Ovako:

Rotovao sam telefon unrevoked3 metodom
Participirao SD karticu
Odradio Wipe Factory reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik
Instalirao poslednje radio koji sam nasao,i posle njega ovaj ROM ReflexTSenseHD_1.8_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+

Telefon se posle 10 minuta ukljucio,sve je bilo OK,kasnije kad sam opet iskljucio telefon,i kad sam ga ukljucio cekao sam nekih 2-3 minuta,i kad se ukljucio na ekranu je pisalo problem loading widgate,znaci neki widgate-i se nisu ukljucili.

Zna li neko u cemu moze da bude problem.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.82
mob
Apple iPhone
Pozdrav svima,

jel neko pokusao da namesti mail na telefonu a da nije neki javni klijent kao hotmail ili gmail. Naime ja sam podesio hotmail bez problema, ali imam  problem da podesim acount ikomlin-a (citaj Ikom Smiley) Nije mi taj acount tolio vazan jer ga ne koristim, ali posto preko njega dobijam uplatnice za net nije zgoreg da ga imam. Parametre sam dobro ukucao ali i dalje nece, prijavljuje da je server nedostupan.

Probaj recimo sa ovim programom za mail.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
Ovako:

Rotovao sam telefon unrevoked3 metodom
Participirao SD karticu
Odradio Wipe Factory reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik
Instalirao poslednje radio koji sam nasao,i posle njega ovaj ROM ReflexTSenseHD_1.8_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+

Telefon se posle 10 minuta ukljucio,sve je bilo OK,kasnije kad sam opet iskljucio telefon,i kad sam ga ukljucio cekao sam nekih 2-3 minuta,i kad se ukljucio na ekranu je pisalo problem loading widgate,znaci neki widgate-i se nisu ukljucili.

probaj neki drugi ROM.. Ja sam prezadovoljan sa romom koji sam ubacio.. screen cap ispod  Smile

IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire S
Koji je ovo ROM
Mozes li mi poslati link na PP

I kazi mi moram li opet da rootujem telefon ili samo da odraim reset i ubacim ROM.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 5s
Pozdrav svima,

jel neko pokusao da namesti mail na telefonu a da nije neki javni klijent kao hotmail ili gmail. Naime ja sam podesio hotmail bez problema, ali imam  problem da podesim acount ikomlin-a (citaj Ikom Smiley) Nije mi taj acount tolio vazan jer ga ne koristim, ali posto preko njega dobijam uplatnice za net nije zgoreg da ga imam. Parametre sam dobro ukucao ali i dalje nece, prijavljuje da je server nedostupan.

Probaj recimo sa ovim programom za mail.

Nece ni sa tim, ali nema veze...dizem ruke...sad sam pokusao i na iPhone da namestim acount i isto nece. Ma nema veze, proveravacu sa kompa, tu radi Smiley

p.s. Mozda ce neko pomisliti da kucam pogresne podatke ali nije to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
@oldboy,malo mi to čudno. Ja sam ubacio lokalni mail sa posla (sa lokalnog servera firme- "@linde-mh.rs"),najnormalnije radi i svako jutro čitam mail-ove...  Smile

-probaj da postaviš ponovo vidgete i da restartuješ fon. Ako opet neće,probaj sa nekim drugim launcher-om,meni je pomoglo...
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 00:19:54 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Problem je ili do tebe (pogresni parametri) ili do tvog provajdera (ne dozvoljava koriscenje mejl klijenta ako ne pristupas koristeci njihovu internet konekciju i sl.). Ja sam uspesno podesio vise mejl naloga koji ne spadaju u javne (firma, kablovski provajder...), tako da sigurno nije do OS/telefona, naravno, pod uslovom da ne koristis neki skuvani ROM.

Usput, da nisi zaboravio najprostiji nacin na koji mozes pristupiti bilo kom nalogu - web mail? Otvoris browser, ulogujes se na sajtu i to je to. Mozes i da stavis u favorite taj link i sa jednim ili dva klika ulazis u inbox. Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 00:25:03 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.