Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162236 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
juce sam dobio telefon i nikako se ne snalazim sa wajlesom ,intenetom,gps,youtube,facebook,ne znam da namestim vremensku prognozu itd jel zna neko kako da to namestim da bude besplatno ?i kako da ubacujem igrice?preko memoriske ako neko msn da mi objasni bio bi MU VEOMA ZAHVALAN !HVALA SVIMA
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 22:20:53 od zdravo1111 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Meni samo izlazi da postoji update za Android Market i da je to 28.87 MB.
Ni na netu ne vidim info za verziju 2.33.161.2....

Pronaso sam u cemu je fazon Wink
Telefon je od prijatelja i stvarno mu je izbacio ovaj update 1.33.161.2 sto je i mene zacudilo. Evo u cemu je fazon, ovo je update za Vodafone simlock telefone Smiley
Takodje sam isprobo update na rootovanom telefonu i na njega ne prihvata update.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Nisam, samo sam root-ova tel i to je to. Pogledacu kako se to radi, a ovaj fajl koji si mi dao je taj radio?
Naravno - zasto bih ti inace linkovao taj fajl? Mozes da vidis i po URLu da se radi o radiju, a pise i koja je verzija: http://android.adamg.co.uk/bravo/radio/32.49.00.32U_5.11.05.27.zip.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 22:55:14 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Ne nadam se ni ja da ce Desire dobiti 2.3. Mozda jedino bude taj port ako Nexus One dobije. Sta da se radi.
Ja se nadam.  Smile Postoje neke najave, nezvanicne, koje govore u prilog tome. Uostalom, HTC je i dosad dokazao da nove OS verzije za postojece telefone izbacuje neuporedivo brze od konkurenata, i da ima bolju "after-sales" podrsku od Samsunga, Motorole ili LG-a. To su i razlozi zasto se odlucujemo za HTC po pravilu, zar ne? Smile Elem, nezvanicno ce se Gingerbread (za Desire, Z i HD) pojaviti tek sledece godine, mozda cak tek u martu, ali bitno je da se pojavi. U svakom slucaju, nadam se da ce pre toga izaci Sense 2.0 za Desire, tj. da nece cekati mart da bi nam sve ponudili upakovano. Naime, Sense 2 je po meni gotovo isto toliko znacajan koliko i GB.

Na kraju, mislim da niko trenutno ne moze zasigurno tvrditi koji HTC telefoni ce dobiti GB, ali ako bih morao procentualno da procenim sanse, mislim da Desire ima negde 60 % sansi.

Ono u sta sam siguran je da necemo dobiti update na 3.0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple iPhone
I ja prvo ocekujem novi Sense i lokalizovan softver Smiley
A ako ne bude 2.3 - bice port od Nexus One-a (samo bez Sensea)  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
juce sam dobio telefon i nikako se ne snalazim sa wajlesom ,intenetom,gps,youtube,facebook,ne znam da namestim vremensku prognozu itd jel zna neko kako da to namestim da bude besplatno ?i kako da ubacujem igrice?preko memoriske ako neko msn da mi objasni bio bi MU VEOMA ZAHVALAN !HVALA SVIMA

moze mi pomoci neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Citat
moze mi pomoci neko?
Ne. Ako ne znas da koristis telefone (a to sto pitas su osnovne stvari), prodaj ga. A ako si desetogodisnjak (tako zvucis), pitaj roditelje. U svakom slucaju, znaj da su pitanja toliko infantilna da meni deluje neverovatno da ih je neko postavio ovde a da se pritom ne zajebava.

Edit - posto sam dobre volje, evo ti link do uputstva za rukovanje telefonom, posto je upravo to tvoje pitanje: klik Ako ne znas engleski, vazi isto - prodaj ga i kupi neki sa srpskim menijem.

Citat
A ako ne bude 2.3 - bice port od Nexus One-a (samo bez Sensea)
To sigurno.  Smile Samo sto nisam siguran da li je bolje imati 2.2 + Sense ili 2.3 bez Sense... Smile Jednostavno, neke vrlo bitne stvari koje Desire ima Nexus nema iako koriste isti OS, npr. prilikom prikljucivanja kablom na PC na Nexusu se ne pojavljuje opcija "USB tethering" itd.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 21:12:30 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da li neko zna nekoga ko radi root kartice imam problema oko istog pa da ne detaljisem previse potreban mi je neko ko se razume u to ???
Unapred hvala !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple iPhone
Nisam siguran da razumem - kakav root kartice?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
sorry treba mi neko ko zna da odradi root HTC Desire-a da bi ubacio drugi ROM, ili da odrado GoldenCard ???
« Poslednja izmena: 13. Dec 2010, 17:53:23 od pavkinho »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.