Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162342 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple iPhone
Pojavio se na netu kineski HTC Stock Android 2.2 Froyo ROM for Desire/Bravo (GSM)  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N95_8G
Pojavio se na netu kineski HTC Stock Android 2.2 Froyo ROM for Desire/Bravo (GSM)  Smile

ali ekstaktiran je i novi Radio 5.09.00.08 i a i nov softver 2.06
koj se koriste u nove bejkovane ROMove od XDA DevelopersXDA Developera
« Poslednja izmena: 19. Jul 2010, 12:00:41 od hensk »
IP sačuvana
social share
Samsung D500 ----- ,6600k750,JAMin,N80,k810,N98_8G,e51,5800,..next htc Desire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple iPhone
Red je da i ja, posle skoro nedelju dana koriscenja ovog telefona, napisem po koji utisak.
Ukratko da kazem da je telefon prilicno kvalitetno odradjen, tanak, elegantan. U pocetku mi je bio veliki ali sad sam se navikao.

Prvo o stvarima koje mi 'smetaju':
- jako losa vidljivost na suncu - jedva izvaljujem da li sam uopste i upalio telefon Smiley a plus sam i stavio tamniji wallpaper jer on kao navodno manje trosi bateriju
- 147 MB interne memorije - da nije najavljen Android 2.2, Desire svakako ne bih uzeo
- jacina zvuka preko zvucnika - prilicno tiho i lose se cuju melodije, na Hero-u je to bilo mnogo bolje odradjeno

Sad malo pozitivne stvari:
- ovaj telefon je bruka brz - razlika izmedju Hero (528) i Desire (1 ghz) je ogromna. bukvalno se sve otvara na dodir, nema cekanja, sve je u sekundi. pretpostavljam da na sve to ima uticaja i veca kolicina RAM memorije.
- browser je sjajan - sve otvara jako brzo, ne primecujem neki lag prilikom skrolovanja stranica ili tokom prebacivanja tabova
- zvuk preko slusalica - zvuk je dosta dobar i kvalitetan, iznenadjujuce za mene.... kao sto je ardzuna rekao, njegove slusalice su ocaj ali sam isprobao sa drugim slusalicama
- ekran - ekran je odlican (cak i pored lose osvetljenosti na suncu Smile), veliki i boje su prilicno zive
- igrice - iako ne igram igrice, isprobao sam par Gameloft-ovih i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen grafikom Smiley

Kameru i video nisam isprobao, to mi je najnebitnija stvar. Uslikacu nesto pa cu i postaviti sliku, cisto da i ja vidim na sta to lici Smiley

Bateriju nisam znao gde da stavim Smiley Iako mi je u pocetku delovalo da je baterija ocajna, sada vec mogu da kazem da je zadovoljavajuca - juce ujutru sam je skinuo sa punjaca. Tokom dana - malo sms, malo pozivi, malo net sa update-om prognoze, mail-a, twitter-a, malo web browsing (sve ovo vise puta u toku dana) bilo preko WiFia, bilo preko edge/3g i evo, baterija sada kaze da je ostalo jos 20%. Meni je to vec zadovoljavajuce, ako moze sve to da izgura od jutra do uvece. 3G/HSDPA dosta trose bateriju, stvarno mnogo vise od wifi/edge. Ono sto sam jos primetio je da se baterija dosta trosi dok je telefon u standby modu. Negde sam o tome i citao, tu je valjda HTC za*ebao stvar ili tako nesto ali je i najavljeno da ce sa Androidom 2.2 Desire imati bolju autonomiju baterije. Da li ce biti tako, nadam se da cemo uskoro videti jer nemam vise slobodne interne memorije  Smile

Toliko za sada. Ako vas jos nesto zanima, pitajte  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S7 Edge
Brz jeste ali onaj test sa Galaxy S nikad necu zaboraviti ???
To sa zvucnicima je tacno i stvarno su slabi,za ovakav vodeci model su ispod proseka...
Ekran bas i nisam primetio da je nesto bio necitljiv na suncu a sa svim ostalim se slazem sa gore navedenim
p.s i ja sam ga kupio u ocekivanju 2.2 verzije ali je nisam docekao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0
mob
Apple iP5
Pa obećali su iz HTC-a da Froyo sigurno izlazi do Božića, strpljenje je majka mudrosti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Pa obećali su iz HTC-a da Froyo sigurno izlazi do Božića, strpljenje je majka mudrosti Smiley

Bolje zvuci ono: obecanje - ludom radovanje  Smile

Citat
- jacina zvuka preko zvucnika -
Ako je u pitanju jacina melodije za telefon, ovaj problem se moze resiti vestackim dodavanjem decibela (to mogu da odrade aplikacije tipa Sound Forge, Blaze Media pro, Media Wizard, Audacity...)

Lep review  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 21:56:51 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0
mob
Apple iPhone
Bolje zvuci ono: obecanje - ludom radovanje  Smile

Nije problem da se ceka, navikao sam dok sam imao Hero Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Ma verujem da će za desire najkasnije krajem septembra izaći, a za legend verovatno mesec dana posle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0
mob
Apple iPhone
Mozda bude i ranije, ko zna Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Verovatno, ono sam mislio u najgorem slučaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.