Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156374 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
dobro na taj exlorer za internet sam mislio.. nego ne mogu da pokrenem bootloader,drzim key volume down i dugme za paljenje telefona deset i duze sekundi i nista se ne desawa,a kad pustim,telefon se normalno upali za dwe sekunde.. kako da pokrenem bootloader?
isključi fast boot.Napisao sam ti u PM pa pročitaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
A kada budem sd karticu formatirao kao gold karticu onda cu morati uvek nju da koristim u telefon jel da?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
A kada budem sd karticu formatirao kao gold karticu onda cu morati uvek nju da koristim u telefon jel da?
za gold karticu ti treba druga kartica koja ima bar 2GB memorije i kada se proces završi ona se vadi iz telefona i vraća redovna SD kartica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
hocu da instalira revolution i dodatke koji idu uz njega,jel moze i da li isprawno fleshowati owako kao sto sam nasao uputswo na xda sajtu?

how to flash:

Don't use ROM Manager! Flash ROM following the steps below:
Download ROM and place it on your SD card
Download "Format data partition using EXT4 file system" script & place it on your SD card (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)
Boot your phone in recovery mode (vol down + power)
In main menu, select "install zip from sdcard"
Select "choose zip from sdcard" and browse to the location of "Format data partition using EXT4 file system" script
Once again select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM
After flashing process is complete, reboot the device
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800

how to flash:

hocu da instalira revolution i dodatke koji idu uz njega,jel moze i da li isprawno fleshowati owako kao sto sam nasao uputswo na xda sajtu?

how to flash:

Don't use ROM Manager! Flash ROM following the steps below:
Download ROM and place it on your SD card
Download "Format data partition using EXT4 file system" script & place it on your SD card (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)
Boot your phone in recovery mode (vol down + power)
In main menu, select "install zip from sdcard"
Select "choose zip from sdcard" and browse to the location of "Format data partition using EXT4 file system" script
Once again select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM
After flashing process is complete, reboot the device
NE. tvoj telefon nije rutovan i tako nešto bi ga poslalo na sevis.
neznam dali si me shvatio ali moraš imati S-OF( u bootloaderu) tj. da ti telefon bude rutovan za bilo šta osim za aplikacije sa marketa ili eventualno sa interneta.

« Poslednja izmena: 17. Jun 2011, 13:55:44 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
a kako se ubaciju u bootloader S-OF,jel treba nesto da skinem i instaliram?
owako:
1. First download the Gingerbreak.apk file.

2. Extract the zip file and save on your computers desktop. This is a precursor for transferring it to your phone.

3. Connect the phone to your computer.

4. Mount SD card as flash drive as you generally do for USB cable file transfers.

5. Copy the downloaded Gingerbread apk file to SD card root.

6. You should have any File Manager (e.g., Astro File Manager) on your phone. If not, download from Market. These are generally free apps.

7. Disconnect your phone from computer and launch File Manager. You will find in the menu of the phone.

8. Follow the onscreen instructions on File Manager to install APK to your phone from SD card root. You may also use the default application installer software to do this.

9. After installation completes, open the APK.

10. Press ‘root’ button. Simple, isn’t it?

11. The APK exploit will run for some time. Usually it runs for around 10 minutes. Your phone will be rebooted. In case it takes more than ten minutes for auto reboot, please reboot it yourself. Not to panic, this happens a lot of times.

12. Your device is now rooted. Congrats!

13. Make sure that SuperUser app is installed and is running. This is very important for you to enjoy the benefits of rooting.

In order to test if your phone has been successfully rooted, just click a screenshot of your phone. That should show that your phone has been rooted.

Disclaimer: The users should follow the above guidelines at their own risk. We will not be responsible for any loss in any case.

za sta sluzi Android Revolution HD 1.0.0,jel su to neki modovi? kad rootujem telefon,mogu da instaliram krekovane igre ili..?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
a kako se ubaciju u bootloader S-OF,jel treba nesto da skinem i instaliram?
owako:
1. First download the Gingerbreak.apk file.

2. Extract the zip file and save on your computers desktop. This is a precursor for transferring it to your phone.

3. Connect the phone to your computer.

4. Mount SD card as flash drive as you generally do for USB cable file transfers.

5. Copy the downloaded Gingerbread apk file to SD card root.

6. You should have any File Manager (e.g., Astro File Manager) on your phone. If not, download from Market. These are generally free apps.

7. Disconnect your phone from computer and launch File Manager. You will find in the menu of the phone.

8. Follow the onscreen instructions on File Manager to install APK to your phone from SD card root. You may also use the default application installer software to do this.

9. After installation completes, open the APK.

10. Press ‘root’ button. Simple, isn’t it?

11. The APK exploit will run for some time. Usually it runs for around 10 minutes. Your phone will be rebooted. In case it takes more than ten minutes for auto reboot, please reboot it yourself. Not to panic, this happens a lot of times.

12. Your device is now rooted. Congrats!

13. Make sure that SuperUser app is installed and is running. This is very important for you to enjoy the benefits of rooting.

In order to test if your phone has been successfully rooted, just click a screenshot of your phone. That should show that your phone has been rooted.

Disclaimer: The users should follow the above guidelines at their own risk. We will not be responsible for any loss in any case.

za sta sluzi Android Revolution HD 1.0.0,jel su to neki modovi? kad rootujem telefon,mogu da instaliram krekovane igre ili..?
možeš pokušati ali ti savetujem da prvo pročitaš postove koji idu uz to što si prikazao da vidiš kako su drugi ljudi to uradili ili kako je kod njih to prošlo. koliko vidim to deluje dosta bezazleno i prihvatljivo. pravo da ti kažem nesmem ti potvrditi ništa jer nemam takav telefon i neznam. ipak si ti ovde na DHD temi.
što se revolution tiče to je rom koji je poboljšan u odnosu na izvorni i kad rutuješ telefon naći ćeš  još dosta romova koji mogli da ti odgovaraju.
u principu kad imaš rut možeš sve ostalo sa telefonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
oke,znam da malo njih josh uwek poseduje sensation pa tema nije aktivna,a sto se tice swega ostalog,jasno mi je da moram da nadjem odgowarajuci room za telefon samo mi je bio bitan postupak i kojim redosledom to da uradim,narawno da necu jos uwek nista da radim,jos uwek samo istrazujem,i dok ne nadjem prowerene room-owe necu da rootujem telefon,jos uwek mi je owo swe pomalo konfuzno i ceo operativni sistem mi je nepoznat,za sad samo citam i gledam..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
ov
oke,znam da malo njih josh uwek poseduje sensation pa tema nije aktivna,a sto se tice swega ostalog,jasno mi je da moram da nadjem odgowarajuci room za telefon samo mi je bio bitan postupak i kojim redosledom to da uradim,narawno da necu jos uwek nista da radim,jos uwek samo istrazujem,i dok ne nadjem prowerene room-owe necu da rootujem telefon,jos uwek mi je owo swe pomalo konfuzno i ceo operativni sistem mi je nepoznat,za sad samo citam i gledam..
slažem se da na početku netreba žuriti sa rutom naročito ako je u pitanju nov model i treba sačekati da se sve istestira. ovaj tutorial koji si postavio mi deluje jako jednostavno tako da nemam nešto poverenja u njega ali o tom po tom. izbor roma je već nešto drugo ali ponavljam ti, nećeš moći instalirati nijedan rom bez ruta. jednostavno bez ruta nemaš ni rikaveri konzolu no S-off.znači da nemaš ni mogućnost pokretanja instalacije.
Sačekaj još koji dan jer vidin da se iz HTC opasno trude da otvore bootloader i to se očekuje (nezvanično) do kraja meseca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
koliko dugo wam drzi baterija? da li je bolje da ga punim na struju ili preko kompa? sta imate od ukljucenih aplikacija od gprs,gps,wirlesa? zasto alarm nece da zwoni kad je ugasen telefon?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.