Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156337 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
Pa svaki ROM ima preporuceni radio a to je u mom slucaju (za ARHD 5.1.7) Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2, ako to odradis neces imati problema ni sa signalom ni sa GPS-om etc. meni sve radi extra stabilno, jacina signala i kvalitet razgovora su kao i na fabrickom romu, GPS radi cak i bolje i baterija nesto duze traje.
instalirao sam preporučeni radio kada sam i prvi put flešovao telefon na Ginger i upravo je ta oznaka koju si ti napisao.međutim neznam koji je broj tvog radia relevantan. u tekstu si naveo kao i na forumu:12.54.60.25_26.09.04.11_M2 dok ti na skrišutu piše 12.54.60.25U_26.09.04.11_M2.  kanda ću ja to morati malo prečistiti pa sve iz početka (mada mi se dosta ljudi realno žali na probleme sa mrežom Telenor) pa ako je do instalacija onda ce se to i rešiti. zahvaljujem
Telep: hvala Komšija . nisam znao da su to odradili aplikacijom. očekivao sam da je u pitanju podešavanje ili jednostavno tako odrađen softverski pristup.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 20:32:26 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
i ja sam instalirao revolution i dodatke koji idu uz njega. međutim nisam uspeo da flešujem radio. iako je po oznaci u informacijana o softveru potpuno isti hteo sam da uradim refleš međutim nije išlo i složio bih se sa večerom da zbog toga imam i loš signal.
što se tiče roma odličan je. treba dodati da je mod za kameru itekako popravio karakteristike kamere, tako da sad kamera ide od minimalnih 18 Fps do 31 Fps i to na 720p. sa originalnom kamerom maksimalno je moglo ići do 25Fps (tako je u specifikaciji i navedeno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Kako da rutujem Desire HD sa telenor mreze - podaci Android version 2. 3. 3, Software number 2. 36. 405. 8?
Ja sam nesto trazio i trebam valjda prvo vratiti 2. 36. 405. 8 na 1. 32. xxx. x, ali ne znam kako, spominje se i neka Gold kartica???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
jel mogu ikonice od programa,igara u meniju da se rasporedjuju drugacije da stoje ili mora tako kako sistem odredi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
jel mogu ikonice od programa,igara u meniju da se rasporedjuju drugacije da stoje ili mora tako kako sistem odredi?
u podešavanjma možeš odrediti dali će ikone (aplikacije) biti po abecednom redu, veličini aplikacija ili čini mi se po datumu instalacije. možeš neke aplikacije staviti u folder favoriti (ona zvezdica u zanjan redu menija) i odatle ih koristiti

za Nemanjale: treba uraditi downgrade na fabričku verziju i tek onda rutovati. telenor nije zaključao svoje telefone tako da se oni tretureju kao "unlock" i netreba ti gold card. samo neznam odakle ti na telefonu android 2.3.3 ako je sa telenora i ako je nov.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 21:55:48 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Nov je telefon i kada ubacim recimo mts karticu nece da pronadje mrezu, zar nije onda zakljucan?

Telefon sam podigo u Telenor prosle nedelje i bio je android 2. 2 a onda sam se nakacio na wifi i odradio update na zvanicni 2. 3. 3.     pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
za sta sluzi aplikacija Htc Hub? jel moram swaki put da palim gprs da bi isao na net,nerwira me sto je owako stalno nakacen na net i sto kad udjem u internet explorer nema opcije exit,uwek stoji u pozadini..trosi bateriju mnogoo..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
za sta sluzi aplikacija Htc Hub? jel moram swaki put da palim gprs da bi isao na net,nerwira me sto je owako stalno nakacen na net i sto kad udjem u internet explorer nema opcije exit,uwek stoji u pozadini..trosi bateriju mnogoo..
HTC hub ti je veza sa sa HTS sense sajtom. to ti svakako ne treba jer to kod nas ne radi. što se tiče neta na Marketu nađi aplikaciju (neznam kako se tačno zove čini mi se Datasvičer ili slično) koja služi za startovanj i gašenje GPRS i prečicu stavi na homskrin i tako ćeš imati kontroli nad GPRS.

za Nemanjale: nisam znao da je telenor počeo da zaključava svoje DHD telefone. ja sam u decembru kupio isti i nije bio zaključan. pokušaj da ubaciš MTS  i da u podešavanju ručno odabereš provajdera. ako ni tad ne ide onda je stvarno zaključan!!!
bez obzira na to može se rutovati tako što ćeš uraditi dovngrade i formirati gold card (virtualana sim kartica koja "lažira da telefon nije zaključan). ako hoćeš probaj jer kad tad ćeš to uraditi da bi mogao telefon koristiti u punom obimu
« Poslednja izmena: 17. Jun 2011, 11:40:16 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone

Android nema Internet Explorer..... I neka stoji u pozadini, to ne trosi bateriju....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
dobro na taj exlorer za internet sam mislio.. nego ne mogu da pokrenem bootloader,drzim key volume down i dugme za paljenje telefona deset i duze sekundi i nista se ne desawa,a kad pustim,telefon se normalno upali za dwe sekunde.. kako da pokrenem bootloader?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.