Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156386 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
koristi li neko neki Rom sa Android 2.3.3 sa Sense 3.0 i kako se ponasa dali ima mnogo bagova
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
Ti hoćeš da disejlbluješ lockscreen, da kada ga upališ da ne moraš ono da slajduješ ka dole?
jeste upravo to. nisam uspeo da provalim kako za pola godine upotrebe (glup!) mada sam još na početku i odustao

Za Ace: ja koristim neki miks. vidim da se pojavilo par verzija ali nekako mi, čitajući o tome ne liči baš
« Poslednja izmena: 20. Maj 2011, 21:42:49 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9

Za Ace: ja koristim neki miks. vidim da se pojavilo par verzija ali nekako mi, čitajući o tome ne liči baš

hvala,,,a kakva je situacija da DHD dobije Update Oficijalni Original  Android 2.3.3 sa Sense 3.0
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800

hvala,,,a kakva je situacija da DHD dobije Update Oficijalni Original  Android 2.3.3 sa Sense 3.0

po onome koliko cam pročitao i to se očekuje negde krajem juna ako je verovati komentarima po raznim forumima, međutim još nigde zvanično nije objavljen taj podatak, slično kao i sa OTA update za naše područje.
 onog trenutka kada natrčim na neki pristojan rom sa sense3.0 instalirat ću ga i staviti skrinšutove. normalno i navesti kako se ponaša i dali ima bagova.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2011, 23:10:38 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja koristim Android Revolution HD 5.1.7  sa HTC Sense 3.0 SMS Interface ,HTC Sense 3.0 Lock-Screen i HTC Sense 3.0 Weather i josh + battery % mod i sve radi odlicno.
Razlog zasto sam rootovao fon je stari lockscreen koji me je iritirao i u skoro 50% slucajeva kada sam vadio fon iz dzepa sam odbijao pozive.
Sto se tice FULL sense 3.0 HTC je objavio da to nikada nece zvanicno stici na nase uredjaje.
Za sada nema valjan custom ROM sa full sense 3.0. ali mislim da je sam lockscreen i weather dovoljan, cak je izashla i kamera od sense 3.0 sa nekim dodatnim opcijama i malo boljim 720p video zapisom ali to josh nisam stavio posto se jos uvek doradjuje.

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 02:26:43 od vecera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
I ja koristim Android Revolution HD 5.1.7 ali nisam instalirao HTC Sense 3.0 SMS Interface ,HTC Sense 3.0 Lock-Screen i HTC Sense 3.0 Weather ,,ali bas cu da instaliram da vidim kako radi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
Ja koristim Android Revolution HD 5.1.7  sa HTC Sense 3.0 SMS Interface ,HTC Sense 3.0 Lock-Screen i HTC Sense 3.0 Weather i josh + battery % mod i sve radi odlicno.
Razlog zasto sam rootovao fon je stari lockscreen koji me je iritirao i u skoro 50% slucajeva kada sam vadio fon iz dzepa sam odbijao pozive.
Sto se tice FULL sense 3.0 HTC je objavio da to nikada nece zvanicno stici na nase uredjaje.
Za sada nema valjan custom ROM sa full sense 3.0. ali mislim da je sam lockscreen i weather dovoljan, cak je izashla i kamera od sense 3.0 sa nekim dodatnim opcijama i malo boljim 720p video zapisom ali to josh nisam stavio posto se jos uvek doradjuje.

[/quote

to stvarno izgleda odlično.
na XDA valjda imaju da se nađu i odvojeno sve opcije koje si naveo i da se mogu instalirati na bilo koji rom koji je miksovan (sense 2.1 + sense 3.0). ja čekam to poboljšanje za kameru i ako developeri uspeju to da urade onda će DHD biti puno kompletniji
P.S. vidiš Ace kako se informacije razlikuju. ja sam video ,doduše nezvaničnu priču za jun a čovek je našao da updatea na sense 3.0 neće ni biti . jbg)
Vecera:Ako možeš kaži mi kakva ti je mreža na Revolution i koji ti je provajder
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 10:32:19 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
P.S. vidiš Ace kako se informacije razlikuju. ja sam video ,doduše nezvaničnu priču za jun a čovek je našao da updatea na sense 3.0 neće ni biti . jbg)

Evo sada sam i ja Instalirao na Android Revolution HD 5.1.7   HTC Sense 3.0 i sve sto je sa Sense 3.0 od Lock,USB,SMS,Camera,Task ,Weather,Live wallpaper i  iznenagen sam i mogu reci da i netereba Upload Cekati  Oficijalni HTC Sense 3.0 (Mada nije lose i da ima Update u skorije vreme) ,,Zaista Ekstra ,,a ja vec dve nedelje koristim Android Revolution HD i nikako da pogledam ispod da ima i Sense 3.0  Smile vecera Mnogo ti Hvala   Smile Smile

Sto se Tice Mreze ja nisam primetio dosada da ima neki problem  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 10:39:00 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Za disejblovanje lock screena aplikacija na marketu no lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa svaki ROM ima preporuceni radio a to je u mom slucaju (za ARHD 5.1.7) Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2, ako to odradis neces imati problema ni sa signalom ni sa GPS-om etc. meni sve radi extra stabilno, jacina signala i kvalitet razgovora su kao i na fabrickom romu, GPS radi cak i bolje i baterija nesto duze traje.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 13:08:45 od vecera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.