Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156486 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
mislim da nije problem u načinu kako je to Ace uradio nego u failu koji je skinuo sa neta. ja sam do sad na isti način flešovao telefon monogo puta (kad god sam naišao na interesantan rom) ali mi se samo jednom dogodilo da sam imao taj eror. već se i nesećam koji je rom bio ali sam kasnije čitajući po forumu naišao da se ljudima događalo isto. zbog toga mislim da je neka  greška sa romom.
DODAO:
Ace dali si promenio radio u preporučeni za gingerbread?!
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 22:10:03 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
posle nekoliko meseci upotrebe došao sam do negativnih osobina ovog aparata. prvo mreža je apsoluto loša. iz početka sam mislio da je provajder krivac (telenor) međuti izgleda da je i sam aparat loše odrađen u tom segmentu. gomila nekih sitnica sada lagno izleze u prvi plan: dilajveri riport je fiksiran na traku sa upozorenjma (kod nokije puno bolje urađena ova opcija), u porukama postoji navodno draft koji ja nisam uspeo naći (ako neko zna neka napiše), zaključavanje telefona filsirano i ne postoji mogućnist izbora (razumem uštedu baterije ali treba postojati ta opcija), operativni sistem open source ali ako slučajno uradite ažuriranje telefona pozdravite se sa root-om do downgrade, aplikacije dostupne i besplatne ali probajte naći ozbiljnu a besplatnu aplikaciju., teme je nemogiće menjati ako nisu urađene za adekvatan room....
i sve ovo mekako bi se zanemarilo ali mreža jeste najveći problem. bolju mrežu i signal su imale nokie koje su se pojavile pre deset godina. neznam šta reći. možda postoje rešenja ali svakako nama nedostupna ( to je dostupno samo developerim ) i opet smo osuđeni na nečiju procenu i dobru volju
toliko o prednosti androida u odnosu na ostale operativne sisteme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 8+
nokia, phahahaha Smiley ako je neko bio zakleti nokijash, onda sam to ja, 10godina iskustva samo sa nokijom, i za mene sad ima samo jedan telefon. Htc HD2... i to je fon dostupan svakome a sa neverovatnim mogucnostima. podrzava sem winMobile  jos nekoliko OS. ja sam dao zeni dhd, meni se licno svidja kako izgleda i sve. ali ne volim android
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
posle nekoliko meseci upotrebe došao sam do negativnih osobina ovog aparata. prvo mreža je apsoluto loša. iz početka sam mislio da je provajder krivac (telenor) međuti izgleda da je i sam aparat loše odrađen u tom segmentu. gomila nekih sitnica sada lagno izleze u prvi plan: dilajveri riport je fiksiran na traku sa upozorenjma (kod nokije puno bolje urađena ova opcija), u porukama postoji navodno draft koji ja nisam uspeo naći (ako neko zna neka napiše), zaključavanje telefona filsirano i ne postoji mogućnist izbora (razumem uštedu baterije ali treba postojati ta opcija), operativni sistem open source ali ako slučajno uradite ažuriranje telefona pozdravite se sa root-om do downgrade, aplikacije dostupne i besplatne ali probajte naći ozbiljnu a besplatnu aplikaciju., teme je nemogiće menjati ako nisu urađene za adekvatan room....
i sve ovo mekako bi se zanemarilo ali mreža jeste najveći problem. bolju mrežu i signal su imale nokie koje su se pojavile pre deset godina. neznam šta reći. možda postoje rešenja ali svakako nama nedostupna ( to je dostupno samo developerim ) i opet smo osuđeni na nečiju procenu i dobru volju

To što se tebi nešto ne sviđa, ne znači da je loše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 8+
true, true Smiley wazzaaap Smiley

prvo covek gleda sta mu treba, pa onda uzima telefon Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800

To što se tebi nešto ne sviđa, ne znači da je loše.
ne govorim o sviđanju ili nesviđanju. DHD je savršeno odrađen telefon ( i sam znaš) ali mi nekako smeta to preterano naduvavanje androida. da mi se telefon nije sviđao nebih ga ni kupio.
naveo sam neke sitnice (osim mreže) koje su evidentne i zašto ih ne spomenuti? nemoramo, moj Komšija, da samo hvalimo telefon koji je tema.
 ako znaš kako na primer rešiti nešto od od tih sitnica a ti pomozi na opšte zadovoljstvo. ili ako grešim ti me ispravi.
za v3k4: nezna zašto ne spomenuti nokia. pa zaboga svi smo naučili osnovne korake o operativnim sistemima baš na nokia telefonima (i sam si rekao). ako ništa treba to poštovati. DHD imam od decembra prošle godine i moja namera nije da ga kudim nego da malo kritički pogledam stavari. a usput telefon sam kupio posle duže razmišljnja i isčitavanja raznih komentara a bogmi i isprobavanja "uživo"
 ponavljam, malo kritike ne znači da sam nezadovoljan telefonom
.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2011, 22:39:08 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 8+
ma hajte gospodzo molim vas... znamo mi dobro sta si ti hteo reci...

jesi li mu updateovao android, ili ubacivao neki kuvani?! zena mi se ne zali na mrezu... mada zensko... sta ona zna...

moguce da su napravili neko softversko resenje... jesi li citao o tome na xda?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Prvo za aplikacije je suludo očekivati da dobiješ besplatan Office, u svakom slučaju nije istina da nema upotrebljivih.
Oko mreže ne znam za taj model ali priča da je nokia tu nešto (u globalu) bolja je glupost. Teme nema ni jedan OS kao što symbian ima. Zaključavanje telefona i dilivery report ne razumem.

Na samsungu ovako izgleda draft (onaj folder u uglu)

« Poslednja izmena: 20. Maj 2011, 09:18:47 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC dezire HD, 5800
Prvo za aplikacije je suludo očekivati da dobiješ besplatan Office, u svakom slučaju nije istina da nema upotrebljivih.
Oko mreže ne znam za taj model ali priča da je nokia tu nešto (u globalu) bolja je glupost. Teme nema ni jedan OS kao što symbian ima. Zaključavanje telefona i dilivery report ne razumem.

Na samsungu ovako izgleda draft (onaj folder u uglu)

hvala za draft. to je ok. za mrežu ne govorim napamet. nisam jedini koji sa tim ima problema. komentari nisu samo kod nas nego i napolju. ČiTaO  na XDA (možeš mislit!). dalje moguće da je i do telenora jer sam primetio i na 5800XM da mi je mreža u poslednje vreme nestabilna.zbog toga sam hteo da vidim kako je kod drugih ljudi.za dilajveri riport sam mislio da uvek u task baru ostaje označen izveštaj i svaki put se mora brisati (na primer to mi se ne sviđa mada ne boli). i konačno ovo oko zaključavanja telefona koliko vidim ne postoji opcija da se zaljučavanje isključi (ili se možda varam?)
sad stvarno nezna zašto vlasnici žena ne komentarišu normalno nego posprdno. čemu to . ja sam ponavlja hteo da se razgovara o tome a ne da se komentari izvću ruglu. ako netrebam ubacivati romove čemu onda i OS?!
P.S. izvini telep znas da se ovo ne odnosi na tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ti hoćeš da disejlbluješ lockscreen, da kada ga upališ da ne moraš ono da slajduješ ka dole?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.