Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156466 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
ma evo svi kuvari su ga vec uradili Smiley ja sam srokao ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=984822
ima neke djelove od SENSE 3 Smiley

radi fino Smiley

@markoni , baci neki screen , ako te ne mrzi... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
-goran.ristovic , link ka LeeDrOiD_HD_V3.0.0_GB sense2.1 možeš slobodno postaviti , jer se ne radi o ikakvoj pirateriji.....
brate više neznam šta smem a šta ne. nije mi jasno da to smem a da link ka nekim ozbiljnim sajtovima za symbioan(koje sam bio postavio) nesmem.
no nema veze zaboravimo. izvinjavam se za offtopic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Apple iPhone
Te sajtove za Symbian ne smes da postavljas jer su piratski. XDA nije piratski forum.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
Te sajtove za Symbian ne smes da postavljas jer su piratski. XDA nije piratski forum.
dailymobile isto nije piratski dok su ostalu koje sam stavio fakat piratski. i kod ovih daly je zabranjeno postavljanje bilo kakvih ,varez ,krak aplikacija dok je development i modovanje dozvoljeno

instalirao sam sinoć leedroir 3.0.1 i MDJ's V8=-[2.6.35.10][SENSE 2.1/A 2.3.3][OC][CIFS/TUN][SLQB][VR] kernel. dobro to radi s tim da u informacijama o softveru nema naziva kernela ali u set CPU se kernel pojavljuje i mož terati CPU do 1900mhz

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 21:54:07 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 50
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia E 7
kupio sam nov htc dhd i ne radi mi gps. telefon ima android 2.2.1 a od navi programa ima Car Panel, Locations, Maps i Navigation. Ne radi ni jedno od toga,za navigaciju pise "Waiting for location" i tako traje dok ga ja ne prekinem. Za Locations mi pise da treba novu verziju da skinem sa interneta,kliknem na "cancel" jer mi ni internet ne moze pa kliknem na "Show on map" a onda mi ozbaci sve zuto i gore oblake koji se pomjeraju kad se okrece telefon. Je li moguce da nisu na karticu instalirane mape ili nesto? Idikator za satelit mi miga gore pored sata,kao da radi. Ako mi to nece funkcionisati koju navigaciju da instaliram? I kako se uopste u ovaj telefon instaliraju aplikacije? Internet sam pokusao mobilni, O2 de, koristi edge,utms, hsdpa i ne moze. Na htc hd2 mi je taj internet radio perfektno,a ovde cak ne mogu da nadjem ni podesavanja za access point :s
p.s. vracam se na htc hd2,ima windows i ima task menager i file menager!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
kupio sam nov htc dhd i ne radi mi gps. telefon ima android 2.2.1 a od navi programa ima Car Panel, Locations, Maps i Navigation. Ne radi ni jedno od toga,za navigaciju pise "Waiting for location" i tako traje dok ga ja ne prekinem. Za Locations mi pise da treba novu verziju da skinem sa interneta,kliknem na "cancel" jer mi ni internet ne moze pa kliknem na "Show on map" a onda mi ozbaci sve zuto i gore oblake koji se pomjeraju kad se okrece telefon. Je li moguce da nisu na karticu instalirane mape ili nesto? Idikator za satelit mi miga gore pored sata,kao da radi. Ako mi to nece funkcionisati koju navigaciju da instaliram? I kako se uopste u ovaj telefon instaliraju aplikacije? Internet sam pokusao mobilni, O2 de, koristi edge,utms, hsdpa i ne moze. Na htc hd2 mi je taj internet radio perfektno,a ovde cak ne mogu da nadjem ni podesavanja za access point :s
p.s. vracam se na htc hd2,ima windows i ima task menager i file menager!!!!
ako nisi uspeo da sve ove ovo što si naveo uradiš onda bolje se odmah vrati na HD2.
 ne razumem šta si očekivao za navigaciju. nemaš mape što je normalno jer trebaš da ukucaš svoju lokaciju a ne da te  GPS traži u sobi. GPS indikator blinka jer pokušava da se konektuje na satelite a niti ima vidljivost niti si mu zadao koju lokaciju da traži. međutim to sve nema veze jer ti ipak treba neki GPS program. ja imam IGO i radi odlično. za web ti nemogu ništa reći jer uopšte ne koristim GPRS nego wifi i google.
ali ako ti sve ovo smeta pozovi se na moju prvu rečenicu u ovom postu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Bravo
Citat
za web ti nemogu ništa reći jer uopšte ne koristim GPRS nego wifi i google.
Znam za pristup internetu putem wifi, ali mi nije jasno kako pristupas netu preko gugleta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
[/b]
Citat
za web ti nemogu ništa reći jer uopšte ne koristim GPRS nego wifi i [b]google.
Znam za pristup internetu putem wifi, ali mi nije jasno kako pristupas netu preko gugleta? Smile
ne pristupaš netu preko google nego google preko neta. imaš aplikaciju google search pa ako ti je uključen wi fi onda konekcija ide preko njega aako si podesio da ti je preferentna veza mobilni internet onda se kači preko GPRS. da bi došao do podešavanja veza ideš : meni>postavke>bežični pristup i mreže i tu vršiš odabir i podešavanja.
za instalaciju aplikacija ima nekoliko opcija: ideš na aplikaciju "market" i odatle skidaš ponuđeno a ima stvarno dosta ili sa marketa skineš "bar code skener" koji ti služi da skeniraš bar kod aplikacije koji stoji običnu u sklopu sa aplikacijom na netu ili da sa neta skineš željenu aplikaciju u .apk formatu, ubaciš je na memorisku karticu i odatle pokreneš instalaciju.
NOVO:Gingerbread na DHD dostupan preko OTA od danas. trenutno u zapadnoj evropi a brzo se očekuje i šire!!!
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 16:27:14 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Od danas i na HTC Desire HD Android 2.3.3
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jao tek sam sada video prevod na poslednjem screenshotu DISKOVNI POGON hahaha, naša braća razvaljuju sa prevodima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.