Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 148677 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Nisam nista dirao, jedino sto mi je palo na pamet je novi update... Poslao sam im mail cisto da imaju u vidu ovaj problem Smiley

Inace, sta vi imate o opcija na HTC sense? Ljudi pisu kako se sinhronizuju porukuke i ko zna sta jos. Ja kad odem na sajt imam samo mapu sa opcijama da zakljucm ili ibrisem podatke i da ukljucim zvono. Nema nista vise.

A kad pokusam sync na fonu vrte se strelice u krug i nista se ne desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung S10 +
Kod mene HTC Sense sajt izgleda ovako na profilu koji sam davno jos napravio, ( dok sam imao DHD rom na HD2)

posle sam napravio jos jedan nalog i imam isto sto i momboj  Smile

Ocigledno da nesto nestima sa tim HTC Sense  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 22:18:09 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Mare, mnogo stosta ne stima ali se nadam da ce ispraviti u neko dogledno vreme  Smile

Za sada gutam sve ove probleme, videcemo koliko jos Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Markoris zato i ti nemas problema sa fonom,ko zna gde su ovi nabavljali mob....mada to sto si uradio je odlicno,jer prepostavljam da su sverceri nabavili to sa zapada,gde su malo kvalitetniji fonovi...Smiley

I Mombaj....nemoj pogresno da me shvatis,ali imam da im se naj... znas vec cega ako mi budu srali.Dam tolike pare za fon...i sad kao da ga furam sa tim bagovima,kako da ne...Jos vam nisam ni pricao da je najgore od svega..sto sam uzeo broj njihov,i od ukupno 300 besplatnih minuta mesecno,meni je od price,koja je iznosila oko ukupno 50 min( ne racunam telenor mrezu,jer za njih imam jos 1000 min besplatno) ostalo samo 12 min...?!?!?!?! Na koji fazon ne znam,idem sutra do njih...da resim to,mada video sam da su se jos neki ljudi zalili na to..Sto jes jes,preterali su ga...a pogotov za fon.Nadam se da ce sve biti ok sutra.

A sto se aplikacija tice,skinuo sam samo jedan za muziku,atlas i file manager i update....tako da nemam nijedan program vezzan za sms filtriranje  Smile

A momci za HTc sense mi je isto kao i vama....tako da ne znam stvarno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Citat
Markoris zato i ti nemas problema sa fonom,ko zna gde su ovi nabavljali mob....
Nemoj preterivati - koliko ja znam svi HTC telefoni se prave na Tajvanu. Uostalom, proveri i sam - pise ti.

Citat
imam da im se naj... znas vec cega ako mi budu srali.Dam tolike pare za fon...i sad kao da ga furam sa tim bagovima,kako da ne...
To treba da se naj.... HTC-u, a ne mrezi koju koristis. Smile

Citat
Jos vam nisam ni pricao da je najgore od svega..sto sam uzeo broj njihov,i od ukupno 300 besplatnih minuta mesecno,meni je od price,koja je iznosila oko ukupno 50 min( ne racunam telenor mrezu,jer za njih imam jos 1000 min besplatno) ostalo samo 12 min...?!?!?!?!
Ako ti je ovo prvi put da koristis postpejd, prvo proveri na njihovom sajtu kako se zaokruzuju razgovori u tvojoj tarifi.  Smile Npr. ako je na minut, 10 razgovora od po pet sekundi ce ti smanjiti broj besplatnih minuta za deset.  Smile

Sto se tice htcsense.com, problemi definitvno postoje - mislim da imaju problema sa serverom, pa su smanjili zasad broj ponudjenih opcija. Nadam se da ce to uskoro srediti.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 00:30:54 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa dobro kako onda objasnjavas da samo kod Telenora se javlja taj problem sa HTC Desire Hd,a svuda drugde slabo...?! Smile

Sto se tice naj.... upravu si sa jedne strane,i to stoji,ali opet mozda je problem taj samo kod pojednih telefona,a mozda i kod svih...ko zna.

Sto se postpaid-a tice,koriostio sam skoro 3 godine mts-ov tako da je isti princim bio tamo kao sto si ti gore naveo,a isti je takav i u Telenoru,ali opet za mojih 50 min razgovora,nemoguce da mi skinu 250 min....  Smile  Smile

I hvala na pomoci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Gledaj, ja u stvari ne znam kakvi problemi se sve javljaju na konkretnom modelu, i da li samo kod Telenora ili ne. Znam samo da ne postoji savrsen telefon i da nikad nece ni postojati. I znam da, kada se neki model tek pojavi na trzistu, uvek ima mnogo vise problema nego posle par meseci, jer u medjuvremenu izadju raznorazne "zakrpe". Sto se tice offtopic-a, samo jos jednu recenicu (pa mozemo da nastavimo u Telenor temi) - pogledaj listing i dobro ga izuci - svaki razgovor zaokruzi na pun minut (dva, tri, pet...), pa onda napisi sta si utvrdio u temi o Telenoru. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
E pa to sam i planirao kad ga dobijem,da pregledam detaljno...ali cu svejedno ici da vidim kod njih kako je to moguce.Tebi hvala na pomoci...Smiley

A sto se tice onih problema...cekacemo zakrpe..pa cemo videti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Evo ja sam se zalio HTCu onako fore radi i znao sam da cu dobiti neki dafault odgovor al ajd cisto da ga podelim sa vama ovde:

Dear Bojan,

Thank you for contacting us,

Kindly follow the steps below to solve the issue you’re facing:

1) Check if there's an update available for the device by going to Home>Menu>Settings>About Phone>System software updates.
2) Please make sure there is enough free memory on the “Phone memory”, to check the available memory kindly go to Home>Menu>Settings>SD card & Phone storage, make sure that there is at least 5.0 free MBs on the phone memory, if not kindly delete some applications to free memory or you can go to Home>menu>Settings>Applications>Manage applications, and delete the cache of the applications you have
3) Please turn off the handset and restart it again while pressing and holding the "Vol Down" button to open the handset in safe mode, and check if the issue persists or not.
4) If you can access the handset in Safe mode, then the issue will be a result of a 3rd party application, kindly uninstall any 3rd party application that you have on the device, to remove 3rd party applications please open the device in “Safe Mode” and delete the applications.
5) If the issue is still not solved you can kindly try to perform a soft reset to the device by turning the device off, removing the battery and putting it back in again then turning on.
6) If the last step didn't solve the issue, kindly backup all the information on your handset either by synchronizing to a PC/laptop or by using a data backup software to back the information up on the memory card of the handset then perform a Factory reset to your handset, kindly follow the steps below to perform the Factory reset: Go To Home>Menu>Settings> SD card & Phone storage >Factory data reset, Tap "Reset Phone" then tap "Erase everything"

Kindly be informed that this process will erase all the information on the phone memory of your handset.

Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx, you'll find a toll free number that you can dial only from a landline.

To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number 10CSCW53ENA000024.

Sincerely,

Amr

HTC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Sve sam skapirao samo ovo 3 slabo... Smile ,sta restartujem ga preko dugmeta za gasenje i nije mi jasno sta onda drzim dugme za volume?!    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.