Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 148675 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Samsung S7 Edge
Problem koji sam ja imao sa sms-om je danas doziveo vrhunac! Isto me nije obavestio da sam dobio sms (znao sam da je stigao) i kada mi je koleginica poslala jos jedan sms, tada me je obavesto. Medjutim kad sam otvorio poruke, sve su bile izbrisane, tj ipalo je kao da sam samo 1 sms dobio do sada...

Tako da znate ako pocne da vam se desava isto, da sacuvate poruke koje su vam bitne...
Izem ti ja onda telefon i htc i hd i procesor i sve ako ja treba da se brinem oko najbanalnijih stvari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa upravo to,jos sam gajbi gde imam wi-fi,i nece da se konektuje.I jos mi je ovih dana radilo sve ok,do danas ujutru... Smile

Sto se sms tice bukvalno isto mi se desava ko i moboju.Ne znam sta mi je ciniti,da li da ga nosim na reklamaciju,ili mozda imate neko drugo resenje?

Licno mislim da teledon ko telefon je sasvim ok...nego ko zna odakle ovi i Telenora nabavljaju fonove,a i vidim da se dosta drugih ljudi zali,i da li je moguce da se samo zale ljudi koji su uzeli fon preko Telenora?

Mada ko ce ga znati mozda i gresim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire HD
E ovako ljudi,uzeo sam ovaj telefon pre jedno 3 nedelja, i mogu vam reci nisam nesto zadovoljan.
Telefon brzo prima komande,nemam nikakvih seckanja, osim kada je sa malo baterije,onda krene da mi secka i to ne bas malo, neznam zbog cega,mada mi to ne smeta toliko posto je uglavnom non stop na punjacu xD
E sad ponekad se desi da nece da udje u neku aplikaciju,ali samo lupim restart i dobro je posle (to jednom u 5-6 dana)
Sto se tice sms-ova,uvek me obavesti kada mi stigne poruka,ali ponekad mi napise da mi je poruka stigla od totalno druge osobe, i zato moram da proveram detalje poruke da bih video pravog posaljioaca.
Isto tako neznam dal je ovo samo kod mene..ali od nedavno onaj deo sa zadnjeg dela telefona sto je oko onog blica je poceo da "kvrcka" odnosno kad god ga pipnem prstom cuje se,isto tako je poceo pomalo da upada u telefon kad ga stisnem malo jace..telefon mi stoji u futroli od kad sam ga kupio,tako da neverujem da sam ja to nekako pokvario..ili je to jednostavno tako uvek bilo ali ja nisam obracao paznju..
I telefon mi je jos u garanciji,uzet kod telenora,pa neznam da li da ga reklamiram i da trazim drugi.. zbog ovog sa "kvrcanjem" odnosno neznam da li ce hteti da mi daju drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Evo i ja sam postao novi vlasnik ovog cuda, telefonom sam prezadovoljan i za sad nemam gore navedenih problema (hvala bogu  :mrgreen:), uzeo sam ga u Telenoru, a pre njega sam katko imao IPhone 4 kog su mi maznuli  :cry:. .  i skrenoo mi mnogo vise prija DesireHD, cak mi se cini da je i brzi od mog bivseg IPhona, ekran je nesto bledji nego na IPhone-u  :[115]:
A sto se tice tih sitnijih problema, ispravice to oni u narednih nekoliko update-ova, bez brige Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung S10 +
Mislim da sam prvi u ovoj temi koji je postao vlasnik DHD i nikada nisam imao problema kakvih vi imate ni sa fabrickim kao ni sa "kuvanim" ROM-ovima. telefon je napunjen svim i svacim i opet radi savrseno, zaista nekontam otkud toliki problemi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7 Edge
Izgleda je ipak sve u memorijskim karticama problem... Smile
Jednostavno probajte da izvadite memorijsku pa onda malo cackajte po telefonu pa vidite kako radi...
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 21:25:58 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa gde si uzeo fon markoris,preko Telenora?

Moze biti da je memoriska,da je niza serija tipa 5,pa usporava mob,mada ko ce ga znati  Smile

Imate li vi neki predlog povodom moga slucaja,da li da ga nosim u Telenor,ili mozda novi uptade da sacekam? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung S10 +
nisam uzeo preko Telenora nego prije nego sto se pojevio u Telenoru  Smile
U BIH ga nema ni jedan operater , kupio sam ga od svercera Smiley garancija 2 sec Smiley)) al opet radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Ne znam sta da vam kazem... Ima dosta problema, citam po drugim forumima takodje i ljudi se zale na razne stvari. Ali to je uvek tako, uvek postoji problemi, ne moze da bude sve savrseno. Meni je samo zao sto sam ja sad prvi put usao u Android svet i doziveo ovo. Nije nista strasno ali ne treba da se dogadja...

Sto se sms-a tice nisam nigde nasao resenje sem svakodnevnog backup-a sto cu morati i da namestim. Nisam imao bitne poruke ali mi je bas fora da ne brisem nista i da mi sve stoji kao neka arhiva.

@denys  Znas kada ce Telenor da ti prihavti takvu reklamaciju? Nikad. Uvek mogu da te nabede da ti je ispao i da si sam kriv. Poslednji put kad sam reklamirao Nokia telefon drzali su ga tacno 45 dana i onda mi vratili da mi ne bi slucajno palo na pamet da reklamiram opet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
LG Nexus 4
Proverite da niste instalirali neku 3rd aplikaciju za sms. Meni je danas neki program zeznuo registrovanje propustenih poziva i cim sam ga deinstalirao sve se vratilo u normalu.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.