Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 148674 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Momboj...isto mi se desava to ponekad,ali u vecini slucajeva mi je normalno to sa sms-om.Jedino jos sto mi se desava jeste da kad me neko zove,da se ceo prozor vezan za tok razgovora stabi u background,u smislu da mi kornja linija gde stizu notifikacije bude zelena i pored slusalica,ko da sam stavio to sa strane.Jel ima neko resenje za ove stvari??? Smile

I da jos nesto...moram priznati da mi mob sa updateom sada bolje radi,i malkice brze,jedino sto je cim oko toga za sms i razgovor...:O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Svasta mi se desava ali to nije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung S10 +
Momboj...isto mi se desava to ponekad,ali u vecini slucajeva mi je normalno to sa sms-om.Jedino jos sto mi se desava jeste da kad me neko zove,da se ceo prozor vezan za tok razgovora stabi u background,u smislu da mi kornja linija gde stizu notifikacije bude zelena i pored slusalica,ko da sam stavio to sa strane.Jel ima neko resenje za ove stvari??? Smile

I da jos nesto...moram priznati da mi mob sa updateom sada bolje radi,i malkice brze,jedino sto je cim oko toga za sms i razgovor...:O

jel se ti z..vas ili ozbiljno pitas?
Da sam na tvom mjestu ja bi telefon reklamirao , dok je jos pod garancijom  Smile

stvarno nekontam sta pricas , hajd napravi screeshot  da vidimo kako to izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Markoris ne zezam vas,istina je... Smile

Iskreno i mislio sam da ga reklamiram...odnecu im  ovih dana  fon,jbga iskreno nisam ocekivao od ovoga telefona da se ovako ponasa pored silne najave...ali jbga...Smile

Mada iz price ostalih ljudi vidim da se i to drugima ljudima desava...

A to za fon moze svakog opasno da pocne da nervira jer kao sto rekoh svaki put po nekom razgovoru,meni se minimizira  prozor razgovora(sa opcijama za dizanje i spustanje slusalice)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7 Edge
Ja sa ovim romom nemam ama bas nikakvih gore navedenih problema

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
HTC Desire HD gets Android 2.2.1 update, improved HD recording

There's an update out for the HTC Desire HD but it's not the major update to Android 2.3 Gingerbread you might have hoped for. It's a tweak and bugfix update that bumps the Desire HD to Android 2.2.1, which reportedly brings improved performance too.

It's an Over The Air update weighing in at 40MB. It will update the HTC Desire HD to software version 1.72.405.3 and the Android version to 2.2.1, the latest available Froyo. Aside from fixing some bugs, the Desire HD is reported to run a little faster overall after the update.

The camera shows a much more noticeable improvement. It's now snappier and the HD recording has reportedly been improved as well.

There's not a peep from HTC about when the HTC Desire HD and their other droids will receive the Android 2.3 Gingerbread update though. That might take a while as HTC will have to port all sorts of custom goodies (including the extensive Sense UI, the fast boot magic, etc) to the latest version of Android OS.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Inace sve je funkcionisalo ok ova 2 dana posle update-a,a sad mi i wi-fi nesto ne radi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung Galaxy Nexus
Inace sve je funkcionisalo ok ova 2 dana posle update-a,a sad mi i wi-fi nesto ne radi... Smile

i mom drugaru se baguje wifi nekada sa novim update-om.. tipa not in range.. jel na to mislis ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Desire HD
Problem koji sam ja imao sa sms-om je danas doziveo vrhunac! Isto me nije obavestio da sam dobio sms (znao sam da je stigao) i kada mi je koleginica poslala jos jedan sms, tada me je obavesto. Medjutim kad sam otvorio poruke, sve su bile izbrisane, tj ipalo je kao da sam samo 1 sms dobio do sada...

Tako da znate ako pocne da vam se desava isto, da sacuvate poruke koje su vam bitne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung Galaxy Nexus
Problem koji sam ja imao sa sms-om je danas doziveo vrhunac! Isto me nije obavestio da sam dobio sms (znao sam da je stigao) i kada mi je koleginica poslala jos jedan sms, tada me je obavesto. Medjutim kad sam otvorio poruke, sve su bile izbrisane, tj ipalo je kao da sam samo 1 sms dobio do sada...

Tako da znate ako pocne da vam se desava isto, da sacuvate poruke koje su vam bitne...

i meni se desava na hd2 (imam android isti kao i ti ), da mi stigne poruka da me ne obavesti.. mada mi se to desava 1 u 100 poruka.. al opet.. to sam privremeno resio stavljanjem widgeta na homescreen..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.