Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 148715 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung S10 +
A izvini samo nov sam sa androidom,pa me zanima odakle skidate teme?  Smile
XDA uglavnom
u principu ako zelis da promjenis sve moras se malo vise pozabaviti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Deluje mi to iz tvog pravca malo komplikovanije to detaljnije menjanje...tako da cu se ipak zadrzati na standardnim temama sa XDA,ali hvala ti u svakome slucaju Smiley

Nego me zanima jos jel se zna kad ce izbaciti sledeci update 2.3 (ako ne gresim) ??? Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 10:22:29 od Fazio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kako mogu da proverim dal imam urageno S-OFF na Fonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7 Edge
Boot i gore u prvom redu ti pise !! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Hvala otorinolaringolog e vidis ja to nemam i ne mogu da uradim downgrade na 1.32 za da bi mogao da uradim Root,jer za 1.72.405.3 nema jos Root a mozda i nikada nece imati,,Android zatvara sistem isto sto je i Symbian Radio

Downgradeable - S-OFF - SUPER CID

i just downgrade my 1.72 succesfully, i flash the 1.72 just to see the update (trust me, its a great update, louder sound, more stable, battery life improving), and then i flash downgrade again because i need root,

as we all know that we have 2 type of S-OFF (ENG S-OFF and RADIO S-OFF), we can have one of it, or we can have both for our device,

flashing RUU will remove the ENG S-OFF, and CLOCKWORKMOD, but the RADIO S-OFF will still remain,

so if you have both, your RADIO S-OFF will still be there,

and of course, if you have only the ENG S-OFF, you will be return to normally S-ON,

make sure you have RADIO S-OFF and Super-CID, jkoljo have a great tool with just one click, make sure your CID is : CID-11111111, if HTC__0xx then you dont have Super CID,

to see your CID version, flash the ENG S-OFF, and you will see "SYSTEM INFO" menu in your bootloader,

finally, for people who want to try this 1.72 ROM and want to go back later, just make sure you are in 1.32 now and :

- you have ENG S-OFF and RADIO S-OFF and SUPER CID all in your device,
- after flash, see your bootloader, there should be still ENG S-OFF there, not S-ON,
- and then make sure your CID is CID-11111111, (your CID could be seen from SYSTEM INFO menu in bootloader, after doing ENG S-OFF)
- when you have all that information, go ahead, flash play your 1.72 ROM,
- when you get bored of 1.72, you should be able to downgrade easily,
- after downgrade, don't forget to ROOT again,
- after that, you should have (flash) ENG S-OFF, RADIO S-OFF, SUPER CID, CLOCKWORKMOD RECOVERY again,

if the above way give you an error, or stuck, and you are afraid, try this step, make sure :

- you have ENG S-OFF and RADIO S-OFF and SUPER CID all in your device,
- after flash, see your bootloader, there should be still ENG S-OFF there, not S-ON,
- and then make sure your CID is CID-11111111, (your CID could be seen from SYSTEM INFO menu in bootloader, after doing ENG S-OFF)
- when you have all that information, go ahead, flash play your 1.72 ROM,
- when you get bored of 1.72, you should be able to downgrade easily this way,
- run the RUU file, after you saw "I understand ...", stop right there,
- go to my computer/c:/documents and setting/(your user name)/local setting/temp,
- you will see many folders like this "{832CR809-8C56-9H76-4G85-4G9634IH92H82}", open it one by one, search that containing "ROM.ZIP",
- rename the "ROM.ZIP" to "PD98IMG.zip", and put it in the root directory of your SD Card,
- remove your battery, and put it back again,
- press volume down (keep pressing) and press power,
- the bootloader will recognize the zip, and flash it to your device,

hopes this help,

BR

Izvor
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 08:18:09 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.231
mob
Apple iPhone
Pa nije bas tako aco Smiley Ja da imam DHD ne bi mi ni trebao root. A kod Desirea mi je neophodan uglavnom samo zbog app2sd+.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Citat
Android zatvara sistem isto sto je i Symbian Radio
Apsolutno nisi u pravu. Ja sam Symb napustio pre vise godina, i to pre svega zbog cinjenice da nisam mogao k'o covek da drzim neke aplikacije na memo kartici i da ih instaliram po potrebi, ili da preko telefonskog browsera skinem neku kada mi zatreba i da je odmah instaliram zbog hebenih sertifikata i sl. gluposti koje su Symbian i unistile. Na Androidu sve ovo mogu.

E sad, ako neko hoce mnogo vise od toga, npr. zeli skuvane ROMove (koje ja izbegavam) ili a2sd+, potreban mu je root. Ako pak neko hoce (kao ja npr.) da bude u mogucnosti da potpuno menja sistem, brise i deinstalira sistemske aplikacije koje ne koristi (Facebook, Teeter...), prebacuje boot animation iz /system u /data i jos puno toga, trebace mu i S-OFF.

Veoma bitna stvar - Android, odnosno Google nije smislio S-ON - HTC je krivac:

Citat
HTC implemented security on their newer generation phones. This flag, called @secuflag, controls whether your phone has
it's NAND or flash unlocked. Most noticeably, S-ON (security on) will read-lock your /system and /recovery partition, to name a few. Also, secuflag controls whether zip files being flashed through recovery or fastboot, are signed by HTC.
. I mogu reci da ih unekoliko razumem - znam da mnogi ljudi koji ne znaju sta rade na taj nacin uniste telefon, a onda zele da ostvare pravo na garanciju
. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Samsung S6 & Lumia 9
memoriju imam vise od dovoljno ,a takoge i App2SD radi bes problema.Rot mi treba samo da se ne bi osecao ogranican,a takoge i za Full BackUp

sto se tice uporegivanje zatvaranje sistemu i te ubijanje telefone i garancije ,Onda zasto nisi oslobodili sistem da ne treba Root i tako ljude vise nikad nece ubijati fonove ,a ne oni jos vise zatvaraju (nije bitno dal Android ili HTC ) sistem i ljude u potrazi za probijanje sistemu jos vise ce da ubijaju i sve ce biti isto po meni nema razlike zatvaranje sistema kod Simbiona i Androida sve je isto,a to oko prednosti i mane ne poregujem.Jednostavno svako ogranicenje Iritira :.........
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 16:30:50 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
A bogami dosta aplikacija zahteva root bez njega ne mogu da se instaliraju.!!! Smile

Aco ako ti je za utehu i ja sam u istoj situaciji!!! Smile
Ceka se novi Visionary+ valjda ce se nesto vec resiti ili ce se cekati 2.3 pa ce onda magovi obaviti svoju magiju!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Samsung S6 & Lumia 9
A bogami dosta aplikacija zahteva root bez njega ne mogu da se instaliraju.!!! Smile

Aco ako ti je za utehu i ja sam u istoj situaciji!!! Smile
Ceka se novi Visionary+ valjda ce se nesto vec resiti ili ce se cekati 2.3 pa ce onda magovi obaviti svoju magiju!!! Smile

ja nemam app koje koristim a da zahtevaju root ,ali kao sto sam rekao samo za full backup ,a takoge tu mi je i HD2 a za njega mi ne treba root Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.