Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:06:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хрватску већ кошта НАТО  (Pročitano 11257 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Сада је то Војска Србије, а не ЈНА.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Bolje i austrougarski konjušar nego Turski rob...

Vidi se da licis na tovarnog konja  -izvini pogresio sam - licis na mazgu- kada ovako njaces. Njaces gluposti da ces se brzo kajati zbog toga kada ti dete sutra pozvali da ratuje negde za NATO a vrate ti ga u dzaku za mrtvake.
U Jugoslaviji. (nepismenjakovicu a ne u smrdoslaviji) ste najbolje ziveli-skotovi klerikofasisticki. Bravar kga slavite po Kumrovcu         a nije ni hrvat- vi obozavate sve tudje junake kao svoje-pametno jer svojih i nemate.
Cak je i ban Jelacic Srpskog porekla a vi ga hrvoji slavite. Kreteni. Nikada niste imali istoriju- samostalne drzave vec od 1991. godine.
Ne znam koliko ce vas kostati ratna odsteta koju cete platiti srpkom zivlju koji ste pobili i proterali sa vekovnih ognjista.
 Inace da te pitam hrvoje da li znas za medjunarodni sud u Strazburu i njegove nadleznosti.? Pa to je ono kad moras da platis ono sto otmes- malopre sam napomenuo sta ste srbima uradili ali platicete i to debelo i jescete *ovna da bi vratili Srbiji dugove i da bi platili ratnu odstetu.
Vas prokletstvo bije da nemate - dugo - svoju drzavu-uvek ste bili necije sluge-konjusari mazgari .....
Srbi jesu 500 godina bili pod Turcima ali su ocuvali nacionalni identitet a vi hiljadama godina pod svima - kao neka kurva koju svi *ebu a ne zna se cije je dete- Tako se ne zna ni vas rodoslov hravoje- imas krvi svih vladara gazda pa i srpske, iako to ne znas i ne priznajes.
Ajde uveseli nas glupostima pa da nastavimo da ti objasnjavamo koliko ce tek da vas sva ova zajebancija  sa NATO-om kosta- mozda ce se predomisliti i uzeti vam drzavu koju su vestacki stvorili.
Skupo, skuplje, nema hrvojeve drzave .
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 15:44:07 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502

Vidi se da licis na tovarnog konja  -izvini pogresio sam - licis na mazgu- kada ovako njaces. Njaces gluposti da ces se brzo kajati zbog toga kada ti dete sutra pozvali da ratuje negde za NATO a vrate ti ga u dzaku za mrtvake.
U Jugoslaviji. (nepismenjakovicu a ne u smrdoslaviji) ste najbolje ziveli-skotovi klerikofasisticki. Bravar kga slavite po Kumrovcu         a nije ni hrvat- vi obozavate sve tudje junake kao svoje-pametno jer svojih i nemate.
Cak je i ban Jelacic Srpskog porekla a vi ga hrvoji slavite. Kreteni. Nikada niste imali istoriju- samostalne drzave vec od 1991. godine.
Ne znam koliko ce vas kostati ratna odsteta koju cete platiti srpkom zivlju koji ste pobili i proterali sa vekovnih ognjista.
 Inace da te pitam hrvoje da li znas za medjunarodni sud u Strazburu i njegove nadleznosti.? Pa to je ono kad moras da platis ono sto otmes- malopre sam napomenuo sta ste srbima uradili ali platicete i to debelo i jescete *ovna da bi vratili Srbiji dugove i da bi platili ratnu odstetu.
Vas prokletstvo bije da nemate - dugo - svoju drzavu-uvek ste bili necije sluge-konjusari mazgari .....
Srbi jesu 500 godina bili pod Turcima ali su ocuvali nacionalni identitet a vi hiljadama godina pod svima - kao neka kurva koju svi *ebu a ne zna se cije je dete- Tako se ne zna ni vas rodoslov hravoje- imas krvi svih vladara gazda pa i srpske, iako to ne znas i ne priznajes.
Ajde uveseli nas glupostima pa da nastavimo da ti objasnjavamo koliko ce tek da vas sva ova zajebancija  sa NATO-om kosta- mozda ce se predomisliti i uzeti vam drzavu koju su vestacki stvorili.

Opančaru nedohebani  dođi da ti platim ratnu odšetu...Samo mi moraš reći u kojoj valuti želiš isplatu...
I reci da li da te čekam na crti VKK...Ako neznaš di je to upitaj šerifa Milu,on će ti reći...
Samo dođi.... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Opančaru nedohebani  dođi da ti platim ratnu odšetu...Samo mi moraš reći u kojoj valuti želiš isplatu...
I reci da li da te čekam na crti VKK...Ako neznaš di je to upitaj šerifa Milu,on će ti reći...
Samo dođi.... Smile

baš si mu spustio  Smile Smile Smile

bila emisija jedna davno i otišli hrvati kao u Sofiju i sve se kao gade jao vidi bjedu, vako, nako kao kod njih je raj i ta pričao kao bogatiji su 300 puta i pitaju Bugare koliko para za nato izdvajaju , kažu oni pa upravo treba da damo 500 mil evra za par aviona, hrvati samo progutaše knedlu, i poslije ide pitanje kako da oni to isfinansiraju  Smile kad uđu u nato
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 17:37:05 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Vidi se da licis na tovarnog konja -izvini pogresio sam - licis na mazgu- kada ovako njaces. Njaces gluposti da ces se brzo kajati zbog toga kada ti dete sutra pozvali da ratuje negde za NATO a vrate ti ga u dzaku za mrtvake.
U Jugoslaviji. (nepismenjakovicu a ne u smrdoslaviji) ste najbolje ziveli-skotovi klerikofasisticki. Bravar kga slavite po Kumrovcu a nije ni hrvat- vi obozavate sve tudje junake kao svoje-pametno jer svojih i nemate.
Ajde uveseli nas glupostima pa da nastavimo da ti objasnjavamo koliko ce tek da vas sva ova zajebancija sa NATO-om kosta- mozda ce se predomisliti i uzeti vam drzavu koju su vestacki stvorili.

Opančaru nedohebani dođi da ti platim ratnu odšetu...Samo mi moraš reći u kojoj valuti želiš isplatu...
Samo dođi.... Smile

Stvarno je gadan novohrvatski, novokomponovani jezik koji niko ne razume.
Pricaj Srpski da te ceo svet razume-kod nas se lepo kaze nedojebani - hrvoje zapamti to i ne izmisljaj gluposti.[b][/b]
dete se uplasilo da uskoro nece imati hrvatsku. Hrvoje, hrvoje, dzaba ti zenge i slicna bagra-da ti nisu NATO-ovci pomagali u domovinskom ratu ne bi imao ni drzavu.
Stvarno ste dokazivali desetljecima svoju "snagU' kroz Jaenovac i masovne spilje i slicne srpske grobnice,dete probudi se iz narkomanskog sna- jer ste poznati borci kada se nadrogirate.
Pocni da se brines koju ces valutu da placas Srbiji.
samo kune ne primamo-ostalo izaberi sam. Zabole me za serifa Mila i crtu  VKK . zasto ja da dolazim kada ces uskoro pored skupih troskova odrzavanja NATO-a da dodjes , izvines se i pokolonis Srbima i das peneze ( jer mozda nnovce kada ti kazem neces razumeti).
Cekam da na vreme spremis lovu hrvoje-dotle pizdi koliko hoces .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nema razloga za ovako prizemnu svadju. Svako vuce svoje istorijsko breme i neku imperiju pod cijom je kapom bio stotinama godina.

Titovu Jugoslaviju je kostalo da angazuje JNA za mirovne misije u Sinaju, Iraku itd pa je to drzava ipak radila i to vrlo aktivno jer je time jacana medjunarodna reputacija, uticaj i pozicija prema velikim silama. Jos tada se znalo da je benefit bio daleko veci od cost-a.

Inace, u NATO misiji u Avganistanu ucestvuju sve zemlje na Balkanu sem Srbije, sve clanice NATO plus neutralne Svedska, Austrija i Svajcarska, Ukrajina, Mongolija, Gruzija, Australija...tako da te price kako Hrvati rade nesto glupo uopste ne stoje. Svaka zemlja ostvaruje svoje nacionalne interese i jaca svoju poziciju kroz takve angazmane.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 17:59:27 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Nema razloga za ovako prizemnu svadju. Svako vuce svoje istorijsko breme i neku imperiju pod cijom je kapom bio stotinama godina.

Titovu Jugoslaviju je kostalo da angazuje JNA za mirovne misije u Sinaju, Iraku itd pa je to drzava ipak radila i to vrlo aktivno jer je time jacana medjunarodna reputacija, uticaj i pozicija prema velikim silama. Jos tada se znalo da je benefit bio daleko veci od cost-a.

Inace, u NATO misiji u Avganistanu ucestvuju sve zemlje na Balkanu sem Srbije, sve clanice NATO plus neutralne Svedska, Austrija i Svajcarska, Ukrajina, Mongolija, Gruzija, Australija...tako da te price kako Hrvati rade nesto glupo uopste ne stoje. Svaka zemlja ostvaruje svoje nacionalne interese i jaca svoju poziciju kroz takve angazmane.

Kada si se malo izduvao mozemo drugacije razgovarati-argumentima.
da ne bese Vuka Draskovica -u poslednje vreme coveka koji je najvise surovao sa NATO-om i koji je dozvolio prolaz NATO trupama kroz Srbiju i pod kojim uslovima mnogo bi drugacije bilo. Pitaj normalnog coveka u Srbiji sta misli o tome sta je Draskovic uradio- najveci neprijateljski potez za SRbiju. zato je otisao u politicki zaborav - ali smo zakasnili sa slanjem u zaborav. Sve je to bradonja uradio, cak poslao i Seselja i Hag-bez valjanih razloga -osim za vcerbalni delikt- ato se vidi da nema pocetka sudjenju i nemaju za sta da ga sude- da bi spasao svoje *upe jer je slao svoje paravojne formacije po ratistima bivse SFRJ- ali oni su samo pljackali i bili najvece kukavice kao i nihov lider - bradati knjizevnik koji viri ipod Danine suknje.
Zasto bi Srbija isla u Avganistan ? Sta Vi tamo trazite, stitite Amere kojih nema u Avganistanu ?
Budalastina - samo vam vracaju hrvoje mrtvacke kovcege avionima natrag u hrvatsku.
lepo sam rekao da ces se setiti bravara. SFRJ je bila veoma jka drzava u svoje vreme i mnoge zemlje su imale poverenja u drzavu na zapadu a sa istoka- dobro znas da su tako nazivali SFRJ.
Crveni pasos je vredeo zlata i svuda je bio postovan a vasa putovnica ili nas pasos ????
Srbija trenutno ima vaznija posla od slanja vojnika u mirovne misisje NATO-a jer dok se ne resi status KIM nema nigde .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Snage NATO-a imaju prolaz kroz celu Evropu, zasto ne bi imale i kroz Srbiju. Taj prolaz je regulisan pod istim onim uslovima koji vaze i za druge zemlje. Ne vidim sta je tu problem i sta ti tu konkretno smeta. Mi sa vecinom NATO zemalja imamo potpisane bilateralne sporazume o vojnoj saradnji, Draskovic je to isto parafirao i sa Briselom. Sasvim normalna stvar.

Sto se tice Hrvata izneo si netacne podatke jer im do sada im niko nije stradao u Avganistanu.

Stavovi su ti kontradiktorni. Sa jedne strane kazes da je SFRJ je uzivala snaznu poziciju, sto je tacno, ali istovremeno ignorises da je njena pozicija i ugled upravo stvoren kroz vrlo aktivnu spoljnu politiku i intezivan angazman u medjunarodnim vojnim misijama.

Za Srbiju u smislu nacionalnih interesa, promocije imidza i uticaja u domenu spoljne politike znaci vise da ima 50 vojnika u Avganistanu nego 1000 reklama na CNN-u.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 18:35:15 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Snage NATO-a imaju prolaz kroz celu Evropu, zasto ne bi imale i kroz Srbiju. Taj prolaz je regulisan pod istim onim uslovima koji vaze i za druge zemlje. Ne vidim sta je tu problem i sta ti tu konkretno smeta. Mi sa vecinom NATO zemalja imamo potpisane bilateralne sporazume o vojnoj saradnji, Draskovic je to isto parafirao i sa Briselom. Sasvim normalna stvar.

Sto se tice Hrvata izneo si netacne podatke jer im do sada im niko nije stradao u Avganistanu.

Stavovi su ti kontradiktorni. Sa jedne strane kazes da je SFRJ je uzivala snaznu poziciju, sto je tacno, ali istovremeno ignorises da je njena pozicija i ugled upravo stvoren kroz vrlo aktivnu spoljnu politiku i intezivan angazman u medjunarodnim vojnim misijama.

Za Srbiju u smislu nacionalnih interesa, promocije imidza i uticaja u domenu spoljne politike znaci vise da ima 50 vojnika u Avganistanu nego 1000 reklama na CNN-u.

Da li si upoznat pod kojim uslovima je bradonja potisao prolazak NATO trupa kroz Srbiju. U to vreme bradonja ispod Danine suknje je bio samo ministar nepostojece drzave SCG- be z ikakvih ovlascenja.
SFRJ je bila mnogo veca zemlja, jaca , postovanija i bez svih briga koje imaju zemlje nastale posle raspada SFRJ. Nijedna nije toliko bogata i silana sa silnim uticajima na danasnju svetsku politicku scenu kao SFRJ onda. Nema kontradiktornosti .
Ove budale kojie su dale CNN promotivne spotove Srbije - su debili. Ne znaju da i manstir kojise pojavljuje na obalama Dunava pripada Rumuniji. Bruka od budaletina. ne mogu oni takvim spotovima povecati imidz Srbije. Sumnjam da je ovo slucajno ovako ispalo vec da je opet proradila neka kuhinja.
Druga slika treba o Srbiji- da strane medijske kuhinje ne prave lazne vesti o Srbiji vec samo realno da izvestavaju sa ovog prostora i eto nove slike o i prave slike Srbije. medjutim ne mogu pojesti sva *ovna koja su po*rali.kasno su u Srbiji politicari shvatili da trebaju da dobiju medijski rat u svetu. Milosevic je to ponajmanje znao i zato je otisao u zaborav kao sto je i zasluzio.
Jos je rano za pogibiju vasih hrvoja u Avganistanu, iskreno voleo bi da se talibani i al kaida poubijaju medjusobno ada vi mirovnjaci to ne mozete spreciti.. Ne mogu da verujem da i vi sami znate zbog cega su vam tamo mirovnjaci- zato sto verujete da mozete nesto postici ili zato sto je NATO naredio.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 19:04:57 od stami4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uslovi za prolazak snaga su regulisani na isti nacin kao u Hrvatskoj, Madjarskoj, Bugarskoj, Grckoj, Slovackoj, Ceskoj, Sloveniji, Francuskoj, Belgiji itd. Iste procedure, ista pravila.

« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 19:21:15 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:06:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.