Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:32:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17252 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820

oće , oće , bit će , bit će , ništa se ti ne sekiraj ~ sve će to da bidne jednoga dana to je sto posto nema šta da se sumnja ... Smile Smile Smile

koji si ti lik , svaki drugi post ti je otvorena prijetnja Republici Hrvatskoj koju je btw priznala tvoja domovina Srbija.Pa mislim stvarno si zarobljen u nekom čudnom tripu Smile

Pa hoce samo da docekas to...

Koja hrvatska, slazem se imajte svoju drzavu ali nemojte zalaziti na nase teritorije. Nije lepo uzimati tudje. Jedino sto je zarobljeno je RSK.

Eh moj Rasse bosanski,za razliku od tebe ja pricam vise jezika a dugo vec nezivim dolje,pa tako da grijesim ali vidi se koliko si pametan po tome kako nemas nikakve bolje komentare ni argumente nego se podsmijavas bosancerose...

Znam ja da je vama tesko vjerovati bilo sta sto Srbin nije pisao ali tako je to bilo sjecam se jos nekih stvari sto su junacki Narod radio.ali to nije sada tema toga....

A tebi Zeljko molim te pokazi mi ista gdje pise gdje su Srbi i kada bili vecina u Vojvodini,i znas u NDH ako tako vec gledas je bio i Zemun Hrvatski pa zato cemo mi nasu teritoriju jednog dana vratiti.Da da mi smo se uvijek slepali uz vas samo sto ste uvijek vi trebali nas a evo prvi puta ste sami i bez Turske i nas susjeda pa gledaj koja je to Zemlja,jedna od najsiromasnijh u Europi i dalje!!!
I da vi ste Crni,pogledaj te samo koliko vas ima crnih a koliko svijetlih pa ce se znati kako je to Turcin vladao 500 godina...
Hahahahahhaha nikada niste pali,joj ajde idi covjece lezi i odmori malo...pa boj na kosovu to je vasa cuvena pobjeda,a da nepricam gdje gdje da su turci se odmarali na Ada Ciganiji....i da u Hrvatskoj nikada nije vladao Turcin,i tome hvala bogu.
Sto sam ja pobjegao,pa sta ima ljepota jedne zemlje sa njenom Ekonomijom ili situacijom...
Ja znam da ste u svakome ratu koji je vodjen na Hrvatskom tlu izgubili maksimalno...jer ste ratovali za nesto sto ni sami niste znali za sto....vidis mi vas nikada u Srbiji nikada nismo dirali nikada jedan Hrvatski vojnik tamo nije krocio cizmu i palio sela,sto se o vama nemoze ponoviti.I vidis ti opet pricas o nekoj osveti...pa covjece Oluja je bila blaga ako opet probate,a ako bude nastavak ni sto najveci Srpski radikalac nevjeruje bice Jasenovac drugi dio...to ti je sigurno jer sada nema vise JNA i njenog oruzija koji ste pokrali...vi se borite i protiv slabijih od vas i jacih ali bitno je da uvijek popusite,zeljeli ste se boriti protiv NATO i UCK i tu ste samo tako se napusili....u Bosni mozete Amerikancima zahvaliti sto postojite tu jer da nisu nam rekli da stanemo ispred vrata Banka Luke nebi vas ni tamo bilo.Zato molim te nepricaj mi ti i takvi kao ti o herojstvu...
I nepricaj mi kakvi bi vi bili da je bilo ovako ili onako,eto kakvi ste bili takvi ste i sada.

Ih kako kukas oko tih pisljivih Nato bomba pa covjece da je kod vas bilo ovo sto ste vi u HR ucinili i po bosni pa vi bi i danas bili u soku,nebi se probudili ni 500 godina kasnje od trauma.
Pa kako imas obraza da pricas o tome pa jeste li vi vidjeli kakav je Vukovar izledao,i koga ste vi tamo ubijali,ljude iz Bolnice ste vadili da ih streljate i koljete,a da nepricam koliko je samo bomba palo na Vukovar,izgledao je kao Hiroshima.
Eh da mogu samo jedan na jedan sa bilo kim na ovome forumu, imao bi vam zubar mnogo posla.Ali o tome netrebam ni da pricam jer mi smo nasu hrabrost pokazali u zadnjem ratu i tko je ono vidio i osjetio,sto se o vama Srbima nemoze reci jer za vas je to samo bio neki dobar film protiv USTASA i TURAKA,nikada ono nekome nebi pozelio.
I da Vojvodina je bila veoma razvijena,ali su Slovenija i Hrvatska opet najvise para u kasu SFRJ ubacivale,a da nepricam koliko smo samo vas Kosovo financirali i tu pare gurali......

To sto se ti nebi zenio sa hrvaticom to je tvoja odluka i sreca nasa,a vidis ja imam curu srpkinju...i meni to nije bitno tko je sta samo da je dobar covjek.

Sto se tice Viza,ajde idi nekoga pitaj ili pretrazi malo na internetu,Hrvatska je na Bijelom SENGEN LISTU,razumijes li to mi nemoramo da stojimo po 10 sati ispred ambasada i da donesemo tonu papira i dokumenata.Jednostavno uzmemo putovnicu HR i putujemo.

A neznam odkud ti to da ste na pola puta prema Sloveniji stali,pa i tamo je se veoma kratko ali vodio neki mali ratic jer niste imali slovenske Srbe da vam pomognu pa ste vidjeli da ce te u roku od 5 dana popusiti,mi smo imali na grbaci ove nase Hrvatske Srbe koji su se rado digli i uzeli puske,ali eto zato smo im mi ljepo dali traktore pa pravac ljepa njihova domovina....pa neka tamo sebi grade zivot.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Kada se hrvatska borila jedan na jedan sa Srbima. E to bih zeleo videti. Bas bih zeleo to da docekam pa da vidimo ko je snazniji. Jaooooj da vam nije bilo NATO-a videli bismo vas!!!!

Mi se duvamo jer mozemo... Znas kako ima se moze se...

A Sceracemo se mi...

Imao sam i ja iskustva u Vukovaru...

Ali priznaj da vam isto treba viza kao i nama za sve EU drzave. Vi cete mozda pre uci pa necete imati problema sa tim.

Pa mi smo se odmah povukli iz slovenije a nije nam ni znacila po tom se i vidi. Nismo ni stigli donde vec smo se vratili.

malo sam izdvojio sve tvoje gluposti , i junaštvo tog Vukovarskog borca za ne znam šta si se borio ....

Jesi i ti mislio u Srpskom Zadru da ljetuješ ....  Smile Smile

Samo se pravedan rat može dobit zapamti to jednom zauvijek, niste bili u pravu , ciljevi su vam bili neispravni da sad ne nabrajam šta kako ovo~ono ....

Kao logičan kraj je ovo što sad imate , žao mi je dobrih ljudi u Srbiji koji su taoci takvih kao ti i velikih govornika iz (takozvane i tako će zauvijek da ostane ~ takozvane RSK) koji su upropastili sebe i naciju kojoj pripadaju , a Srbiji napravili ogromnu štetu u međunarodnom ugledu , o ekonomiji da ne pričam uopće jer to se vidi na svakom koraku u Srbiji.

Ne da mi se smarat ~ ovo ti je u kratkim crtama .

Koja hrvatska, slazem se imajte svoju drzavu ali nemojte zalaziti na nase teritorije. Nije lepo uzimati tudje. Jedino sto je zarobljeno je RSK.

Aha  Smile Smile , trebao bi mi pasoš kad idem iz Zagreba u Split preko Knina   Smile Smile , putovao sam tako 4 godine (Zagreb~Senj~Pag~Zadar~Šibenik~Split) i više nikad , ti nemaš pojma kako su  zajebani Hrvati kad im hoćeš nešto ukrast i kurčit se preko Kadijevića , Adžića , Rašete i sličnih "frajera" .Btw kad smo kod njih , gdje su sada ti autoriteti koji su kolo vodili paleći Hrvatsku??

Samo za tvoju informaciju , u Italiju idem sa osobnom (ličnom) kartom  , Engleska nam je ukinula vize , znači idemo tamo sa pasošem u džepu bez ikakvih zajebancija.

Ti nisi bio dalje od Šida , vidi se po priči ... Sjedi i preti ~ to je super kombinacija ~ najopasniji si frajer u svojoj ulici ...  Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 20:50:18 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob

Kada se hrvatska borila jedan na jedan sa Srbima. E to bih zeleo videti. Bas bih zeleo to da docekam pa da vidimo ko je snazniji. Jaooooj da vam nije bilo NATO-a videli bismo vas!!!!

Mi se duvamo jer mozemo... Znas kako ima se moze se...

A Sceracemo se mi...

Imao sam i ja iskustva u Vukovaru...

Ali priznaj da vam isto treba viza kao i nama za sve EU drzave. Vi cete mozda pre uci pa necete imati problema sa tim.

Pa mi smo se odmah povukli iz slovenije a nije nam ni znacila po tom se i vidi. Nismo ni stigli donde vec smo se vratili.

malo sam izdvojio sve tvoje gluposti , i junaštvo tog Vukovarskog borca za ne znam šta si se borio ....

Jesi i ti mislio u Srpskom Zadru da ljetuješ ....  Smile Smile

Samo se pravedan rat može dobit zapamti to jednom zauvijek, niste bili u pravu , ciljevi su vam bili neispravni da sad ne nabrajam šta kako ovo~ono ....

Kao logičan kraj je ovo što sad imate , žao mi je dobrih ljudi u Srbiji koji su taoci takvih kao ti i velikih govornika iz (takozvane i tako će zauvijek da ostane ~ takozvane RSK) koji su upropastili sebe i naciju kojoj pripadaju , a Srbiji napravili ogromnu štetu u međunarodnom ugledu , o ekonomiji da ne pričam uopće jer to se vidi na svakom koraku u Srbiji.

Aha  Smile Smile , trebao bi mi pasoš kad idem iz Zagreba u Split preko Knina   Smile Smile , putovao sam tako 4 godine (Zagreb~Senj~Pag~Zadar~Šibenik~Split) i više nikad , ti nemaš pojma kako su  zajebani Hrvati kad im hoćeš nešto ukrast i kurčit se preko Kadijevića , Adžića , Rašete i sličnih "frajera" .Btw kad smo kod njih , gdje su sada ti autoriteti koji su kolo vodili paleći Hrvatsku??

Samo za tvoju informaciju , u Italiju idem sa osobnom (ličnom) kartom  , Engleska nam je ukinula vize , znači idemo tamo sa pasošem u džepu bez ikakvih zajebancija.

Ti nisi bio dalje od Šida , vidi se po priči ... Sjedi i preti ~ to je super kombinacija ~ najopasniji si frajer u svojoj ulici ...  Smile Smile

Nikola sve si rekao,jasno i za Zeljku valjda razumljivo....
Ja nemam nista vise da dodam i sa ovim zavrsavam raspravu sa onim koji se jos nisu probudili i vidjeli da je godina 2006!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Dogodine u Kninu ~ al sa pasošem ...  Smile Smile

... ja ne mogu da vjerujem da ima uopće takvih likova kao zeljko i sl. , valjda samnom nešto nije u redu ~ naivan sam  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Dogodine u Kninu ~ al sa pasošem ...  Smile Smile

... ja ne mogu da vjerujem da ima uopće takvih likova kao zeljko i sl. , valjda samnom nešto nije u redu ~ naivan sam  Smile

Neznam stvarno,imam toliko prijatelja Srba ali ovaj Zeljko i ovi pacijenti ovdje su manjina u svojoj drzavi,u sta oni vjeruju stvarno za nepovjerovati! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v

oće , oće , bit će , bit će , ništa se ti ne sekiraj ~ sve će to da bidne jednoga dana to je sto posto nema šta da se sumnja ... Smile Smile Smile

koji si ti lik , svaki drugi post ti je otvorena prijetnja Republici Hrvatskoj koju je btw priznala tvoja domovina Srbija.Pa mislim stvarno si zarobljen u nekom čudnom tripu Smile

Pa hoce samo da docekas to...

opet gluposti pišeš.. pa gdje smo to mi zalazili i otimali vaše teritorije?.. zar smo
mi 90tih htjeli stvorit veliku hrvatsku i krenuli u oružanu agresiju na srbiju s ciljem protjerivanja(ubijanja) nehrvatskog stanovništva? 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Eh moj Rasse bosanski,za razliku od tebe ja pricam vise jezika a dugo vec nezivim dolje
Koja faca...  Smile

Znam ja da je vama tesko vjerovati bilo sta sto Srbin nije pisao ali tako je to bilo sjecam se jos nekih stvari sto su junacki Narod radio.ali to nije sada tema toga....
Da da, sam si se uhvatio, kada smo citirali Wikipediu na engleskom tu ste se pravo iskazali. Smile

A tebi Zeljko molim te pokazi mi ista gdje pise gdje su Srbi i kada bili vecina u Vojvodini,i znas u NDH ako tako vec gledas je bio i Zemun Hrvatski pa zato cemo mi nasu teritoriju jednog dana vratiti.Da da mi smo se uvijek slepali uz vas samo sto ste uvijek vi trebali nas a evo prvi puta ste sami i bez Turske i nas susjeda pa gledaj koja je to Zemlja,jedna od najsiromasnijh u Europi i dalje!!!
  Smile Isto kao Sibir, samo daleko ljepsi! Pun zlata, a za razliku od Sb raj!  Smile
I da vi ste Crni,pogledaj te samo koliko vas ima crnih a koliko svijetlih pa ce se znati kako je to Turcin vladao 500 godina...
Hahahahahhaha nikada niste pali,joj ajde idi covjece lezi i odmori malo...pa boj na kosovu to je vasa cuvena pobjeda,a da nepricam gdje gdje da su turci se odmarali na Ada Ciganiji....i da u Hrvatskoj nikada nije vladao Turcin,i tome hvala bogu.
  Smile  Cime se ti ponosis! Strahota! Za razliku od vas mi imamo istoriju koju zna citav svijet, a vi nemate istoriju, ali imate gomilu izmisljenog materijala.  Smile
svakome ratu koji je vodjen na Hrvatskom tlu izgubili maksimalno...jer ste ratovali za nesto sto ni sami niste znali za sto....vidis mi vas nikada u Srbiji nikada nismo dirali nikada jedan Hrvatski vojnik tamo nije krocio cizmu i palio sela
Zato sto vas nije bilo u Srbiji.
sto se o vama nemoze ponoviti.I vidis ti opet pricas o nekoj osveti...pa covjece Oluja je bila blaga ako opet probate,a ako bude nastavak ni sto najveci Srpski radikalac nevjeruje bice Jasenovac drugi dio...
Covjece spasi me ovog cuda! Smile Najjaca Hrvatska vojska krece u pohode! To ce ti biti dobra prica pored kamina za malu djecu! Covjece gledaj kakav je svijet pred nama ne trabunjaj!
to ti je sigurno jer sada nema vise JNA i njenog oruzija koji ste pokrali...vi se borite i protiv slabijih od vas i jacih ali bitno je da uvijek popusite,zeljeli ste se boriti protiv NATO i UCK i tu ste samo tako se napusili....u Bosni mozete Amerikancima zahvaliti sto postojite tu jer da nisu nam rekli da stanemo ispred vrata Banka Luke nebi vas ni tamo bilo.Zato molim te nepricaj mi ti i takvi kao ti o herojstvu...
Jedan Hrvat prica o srpskom herojstvu. Tragikomika!  Smile
I nepricaj mi kakvi bi vi bili da je bilo ovako ili onako,eto kakvi ste bili takvi ste i sada.
Ma da, znas oni su vanzemaljci, a mi smo zemljani!  Smile

Ih kako kukas oko tih pisljivih Nato bomba pa covjece da je kod vas bilo ovo sto ste vi u HR ucinili i po bosni pa vi bi i danas bili u soku,nebi se probudili ni 500 godina kasnje od trauma.
Pa kako imas obraza da pricas o tome pa jeste li vi vidjeli kakav je Vukovar izledao,i koga ste vi tamo ubijali,ljude iz Bolnice ste vadili da ih streljate i koljete,a da nepricam koliko je samo bomba palo na Vukovar,izgledao je kao Hiroshima.
Eh da mogu samo jedan na jedan sa bilo kim na ovome forumu, imao bi vam zubar mnogo posla.Ali o tome netrebam ni da pricam jer mi smo nasu hrabrost pokazali u zadnjem ratu i tko je ono vidio i osjetio,sto se o vama Srbima nemoze reci jer za vas je to samo bio neki dobar film protiv USTASA i TURAKA,nikada ono nekome nebi pozelio.
I da Vojvodina je bila veoma razvijena,ali su Slovenija i Hrvatska opet najvise para u kasu SFRJ ubacivale,a da nepricam koliko smo samo vas Kosovo financirali i tu pare gurali......
Jos malo o Hrvatskom herojstvu!  Smile

To sto se ti nebi zenio sa hrvaticom to je tvoja odluka i sreca nasa,a vidis ja imam curu srpkinju...i meni to nije bitno tko je sta samo da je dobar covjek.
U pravu si napokon, ali ako joj budes pricao price kao na forumu, nece ni ona izdrzati dugo...

Sto se tice Viza,ajde idi nekoga pitaj ili pretrazi malo na internetu,Hrvatska je na Bijelom SENGEN LISTU,razumijes li to mi nemoramo da stojimo po 10 sati ispred ambasada i da donesemo tonu papira i dokumenata.Jednostavno uzmemo putovnicu HR i putujemo.
Super!  Smile

A neznam odkud ti to da ste na pola puta prema Sloveniji stali,pa i tamo je se veoma kratko ali vodio neki mali ratic jer niste imali slovenske Srbe da vam pomognu pa ste vidjeli da ce te u roku od 5 dana popusiti,mi smo imali na grbaci ove nase Hrvatske Srbe koji su se rado digli i uzeli puske,ali eto zato smo im mi ljepo dali traktore pa pravac ljepa njihova domovina....pa neka tamo sebi grade zivot.
Ovo nam sve govori. Etnicko ciscenje... a pricas svo vrijeme o herojstvu i toleranciji. Jel znas ti covjece sta pricas!?
Citat
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 22:02:10 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo odgovora:

@tiger

Koliko ima crnih a koliko svetlih?! A koliko ih ima kod vas?!
Bili su u vecini u odnosu na druge narode cim budem nasao pokazacu ti taj podatak.
Da li su vladali turci ili austrijanci svejedno opet dodje na isto. Samo opet ponavljam Srbi nikad nisu pali u svakom kraju.
Znaci ni ekonomija vase zemlje ne blista bas.
Kako nije krocio kada ste upali na teritoriju RSK. To je isto Srbija.
Nadam se u nase politicare i svetsku situaciju da za barem do 10 godina ponovimo rat pa da vidimo.
Kada smo mi to popusili ranije i kada smo se borili sa slabijima od sebe?!
Vi niste krali oruzje nego je samo vas predsednik bio general... ajde bre pokrali sve sto ste mogli svi oficiri hrvatski su odmah uzeli oruzje i spremali rat.
Vi mozete zahvaliti i amerikancima i NATO-u jer su vam pomogli inace bi sad u zagrebu bila trobojka. Ti govoris nekom da su pomogli...  Smile Sve si smesniji i smesniji...

A vi nikad niste nikog ubijali i vadili iz kuca ljude... ma kakvi hrvati "dobri ljudi".

Bas hocu da mi zubar ima posla! Samo tesko dosad mi nikad nije imao. Svi ste vi hrvati pedercici imao sam priliku da se sukobim sa vama u okolini Sombora i mogu ti reci smesni ste...
Malopre rece i spominjes oluju a sada to nikom ne zelis...

Ma Vojvodina tj. preduzeca nasa su izgradila dosta hotela na vasem primorju i zalagala i u vase zabiti i u Makedonske itd... Samo nemoj to da mi govoris... Znam to bolje od tebe.
Ne znam za hrvatice sa njima mislim da jos nisam imao iskustva barem po prezimenu ali za hrvate mogu kazati da ne mogu biti dobri ljudi.

Nevazno treba vam viza.

Ovo poslednje ne vredi komentarisati jer je izuzetno budalasto.

Jesi i ti mislio u Srpskom Zadru da ljetuješ ....  Smile Smile

Aha  Smile Smile , trebao bi mi pasoš kad idem iz Zagreba u Split preko Knina   Smile Smile , putovao sam tako 4 godine (Zagreb~Senj~Pag~Zadar~Šibenik~Split) i više nikad , ti nemaš pojma kako su  zajebani Hrvati kad im hoćeš nešto ukrast i kurčit se preko Kadijevića , Adžića , Rašete i sličnih "frajera" .Btw kad smo kod njih , gdje su sada ti autoriteti koji su kolo vodili paleći Hrvatsku??

Samo za tvoju informaciju , u Italiju idem sa osobnom (ličnom) kartom , Engleska nam je ukinula vize , znači idemo tamo sa pasošem u džepu bez ikakvih zajebancija.

Ti nisi bio dalje od Šida , vidi se po priči ... Sjedi i preti ~ to je super kombinacija ~ najopasniji si frajer u svojoj ulici ... Smile Smile

Mislio sam da idem do Srpskog Knina.
Jos nije nista gotovo. Videcemo se mi jos. Ovo je bio samo pocetak.
To za dalje od Sida si stvarno najgluplju rec rekao. Video sam ja dosta ali bih hteo videti Srbiju onakvu kakva treba da bude.
Pa budi zahvalan tim politicarima jer je njih bolelo dupe za Srbe vec su uzeli interes i zbrisali. I mi ih trazimo da ih lincujemo.

Ne znam o kakvoj manjini govorite jer ih ima dosta tj. ja ih poznajem.
Nece biti dogodine ali 10 godina videcemo se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Citat

ova mudrost preuzeta iz žute štampe i daleko je od istine.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Mislim da je smijesno da mi ovdje raspravljamo o ratu. Mi smo jos uvijek niko i nista, a kad budemo nesto, necemo razmisljati ovako. Gledacemo da narodu bude bolje i da se dobro zivi. Price o kojekakvim ratovima treba zaboraviti. Ne pitamo se mi nego svijetske sile, koje kroje svijetski poredak iz dana u dan...   Smile O tome sta je bilo, se moze raspravljati, ali ko ce to uvaziti, kad ovdje nema 2 covjeka koji citaju postove kako treba. Sve vise mi prestaje biti zanimljivo da ovdje sa ljudima razmijenjujem misljenja. Sve vise primjecujem primitivizam. Ko misli da cu se ja lose osjecati, zbog toga sto on misli tako, grdno se vara. Ja sam ovdje da bih cuo misljenja druge strane i iznio svoja. To sto druga strana ne cijeni moja misljenja  ( i ne cita ih) to je njien problem... Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:32:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.