Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17262 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

A iz nicega se i devedesete stvorila i hrvatska. A kako ce zavrsiti to cemo tek da vidimo.

Smile

aha ~ to ćeš ti možda da napaneš  sa grupicom istomišljenika  Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
nek se vrate ali nek ne diraju gdje im nije mjesto kao i 90tih..

Pa kad smo mi dirali nesto sto nije nase. Mi samo cemo da se vratimo po svoje.
pa puno ste vi na ovim prostorima dirali što nije vaše.. ali na svu sreću ništa niste postigli.. nego ste se lijepo osramotili i bili poraženi..  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ХРВАТИ!

Ваша вишевековна патолошка мржња према свему што је Србско и Православно јесте отровни плод ваше државотворне неспособности и културне јаловости. Свесни своје духовне беде и ништавила, ви сте од нас Срба покрали све оно што немате почев од језика и историје па до генија попут Руђера Бошковића и Николе Тесле. Притом сте, само у последњих двеста година, побили, прогнали или насилно похрватили преко три милиона Срба.
Срби вам никада неће, и не смеју, заборавити нити опростити ваша паклена зверства над стотинама хиљада јасеновачких, јадовинских, глинских, пребиловачких, медачких и осталих србских мученика. Праведно ћемо, уз Божију помоћ, осветити "Бљесак" и "Олују" и ослободити све земље Србског Отачаства које сте уз подршку белосветских зликоваца привремено отели и оскврнавили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile

aha ~ to ćeš ti možda da napaneš sa grupicom istomišljenika Smile

Pa videcemo. Jos se nista ne zna...

pa puno ste vi na ovim prostorima dirali što nije vaše.. ali na svu sreću ništa niste postigli.. nego ste se lijepo osramotili i bili poraženi.. Smile Smile Smile Smile Smile
Tesko da smo dirali nesto sto nije nase. Mi hocemo samo svoje a za ostalo nas bole...
Nismo ali cemo...
Osramotili se jesmo ali mi na kraju pobedjujemo kroz celu istoriju a i buducem vremenu koje je pred nama cemo vratiti se kao pobednici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Pa vladali jesu u hrvatskoj doduse veoma kratko ali nebitno. To je inace jedina hrvatska nezavisna drzava kroz istoriju. Ona je obuhvtala zagorje, okolinu zagreba i najseverniji deo Dalmacije. Znaci Krajinu nikad nisu obuhvatali. SRBIJA je starija, duze je trajala, veca, sira i snaznija bila od hrvatske oduvek tj. kroz celu istoriju.

Pa na karti SFRJ nije bilo i u tome je problem jer na toj karti nije bilo ni hrvatske kao nezavisne drzave tako da opet nema razloga da to pripadne hrvatskoj. Uz to vec smo razgovarali na ranijim temama o crvenima i koliko su sjebali Srbiju. Svi znamo kolika bi Srbija bila da nije bilo SFRJ i da nikad vas nismo oslobadjali u I svetskom ratu.
A iz nicega se i devedesete stvorila i hrvatska. A kako ce zavrsiti to cemo tek da vidimo.
Osetio sam i ja taj rat ali jako malo (licno) jer sam jos tada bio klinac i nisam mogao nositi pusku u ruku.

Pa ti stalno govoris u tom smislu kako je samo Beograd drzava ili ti Srbija a sad kao nije. Mi Rusiji nikad nismo lizali nista niti im se uvlacili. To je bratska ljubav dva bratska naroda i mi nikad se nismo saginjali pred njima vec ih oduvek postovali kao i oni nas (mada nas nisu do kraja ispostovali).
Mi cemo nase da povratimo ako ne sada mozda za dvadesetak godina, nece uvek NATO podrzavati vas pa cemo vas videti onda vas same protiva nas. A ta vasa okupacija ce onda prestati.

Govorim u tom ratu u Krajini su ucestvovali i ljudi iz Srbije tako da i oni znaju sta je rat mozda i bolje nego ti. Jer ti nisi isao u rov za razliku od njih koji su branili svoj narod. A NATO kada nas je bombardovao je dosad najduze bombardovanje jedne drzave koju je taj NATO bombardovao. I tu nije bilo "par bombica" da si tu bio znao bi a prepoznavajuci hrvate usrali biste se kao pticice. Zamisli da svaki dan zuje avioni iznad tvoje glave a ti si nemocan da ih srusis. Pogodi te bomba i ti si zavrsio. U ratu u Krajini si barem nosio pusku i docekivao neprijatelja na kopnu sa mogucnosnu da spases svoj zivot dok ovde si ti nemocan za bilo sta i samo cekas kada ce nesto da padne i ti si zavrsio.
Pa Srbi odlaze u beli svet prvenstveno zbog zarade i lagodnijeg zivota ekonomski gledano, a ne zbog kukavicluka.
A sad mi objasni kada mi imamo vizni rezim i izolovani smo kako je onda toliko dijaspore (kao sto i sam navodis)? Samo pobijas svoje reci.
Od svih ovih tvojih budalastina ne znam da li da se smejem ili da te zalim?!  Smile  Smile
I zalosno je a i smesno. 

To sto je Hrvatska obuhvatala ti znas najbolje,isto sto ja znam da prije prve Jugoslavije Vojvodina nikada nije bila Srpska a nisu ni Srbi zivjeli tu u vecini,pa tako molim te vratite to Madjarima....a to je ipak razlika o tome sto ti pricas jer Hrvatska je uvijek postojala i poslje tih kraljeva samo u savezu Austro-ugarske...kao sto ste vi bili 500 godina pod turcima,zato i jeste tako crni...
Da je Srbija starija to jedino babama i djedama mozes da pricas,kao i da ste snazni i da upravu ste bili ste i sada ste veca drzava ali Hrvatska je jedno 2000 puta ljepsa od Srbije,a da ste snaziji to je se vidjelo i u drugom,prvom i zadnjem ratu protiv Hrvata ste uvijek gubili i tako ce biti.Volite se puhati i pretiti to vam je vrlina ali kada dodje jedan na jednoga onda bolje da bjezite jer nemate srca...

I glupsone,na SFRJ karti nije ni Srbija bila zapisana kao nezavisna kao ni Hrvatska ali su se znale njene granice,i tu nigdje nije bilo Krajine...ma ta krajina ti je isto kao RS nikada postojala i odjednom se stvorila iz nicega.
I kakvo oslobodenje od koga covjece,zar ti stvarno mislis da je nama tako bilo ruzno u savezu sa Austro-ugarskom to samo kod vas prolazi...a sto se tice Zeljko ti sigurno znas da je uvijek Hrvatska bila naprednija i vise razvijena od Srbije,pa zamisli da nije bilo Jugoslavije gdje bi bila danas Hrvatska...eh koje ti price ovdje prosipas...A znas kako ce zavrsiti ovo sve,Srbija ce biti jos manja nego sto jeste sada...a ako vi bi Srbija ikada opet pokusala ono sto su devedesetih ucinili desio bih se Jasenovac po drugi puta,zato bolje da se poklopite takvi kao ti, i da ucutite...jer znas i sam kako ste uvijek prolazili u ratovima...

Vidis Zeljko ja sam isto bio klinac,ali sam morao da bjezim svaki puta u bunkere kada bi dosla ona uzasna Sirena,i tu sjedio po 8 sati i duze dok nam netko nesaopsti da mozemo opet ici kucama nasim....to ti nikada nisi prezivio i budi sretan.A vi i vasi pisljivi NATO avioni pa covjece oni su jedino gadjali vojne objekte i onakve koji su propagandu sirili poput Zgrade RTS-a,a moglo vas je mnogo manje poginuti da vas je samo Slobo obavjestavao jer je precizno znao gdje ce biti napadi.
Vidis vi imate Bratsku Rusiju Pravoslavnu,a mi imamo nasu bracu katolike ,Austrijance,Svicarce,Italijane i Njemce,ni mi nismo nikome lizali supak nego samo postivali njih kao sto su oni nas i to podpuno....hahahahaa sta ti pricas boze...

Sto se tice tko je isao u rov vjeruj mi da sam ja imao par situacija gdje sam vidio i ljude sa kokardama kako samaraju i kako stavljaju mine  ispred busa samo da bi stanuli...tako da mi ti nepricaj o tome molim te...A to koliko je NATO na vas bacio bombi to nije ni 10% onoga sto ste vi samo na Vukovar bacali.

Znas kako je vas ovdje toliko,jednom dobijete vizu naprimjer turisticku i onda se ozenite ovdje za neke domacine,.....

I imam jos jedno pitanje za tebe posto vidim da si bas pametan,zasto ste vi napali Sloveniju i zasto su vasi tenkovi isli cak i prema njoj,iako to nikada nije bila Srpska zemlja kao sto govoris o drugim podrucijma sta ste tamo onda trazili...
Savjetujem ti da nepises vise,bude mi te zao....znam ja da ti je tesko ali oni koji gube imaju pravo i da se deru na sav glas...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Nismo ali cemo...

Osramotili se jesmo ali mi na kraju pobedjujemo kroz celu istoriju a i buducem vremenu koje je pred nama cemo vratiti se kao pobednici!

oće , oće , bit će , bit će , ništa se ti ne sekiraj ~ sve će to da bidne jednoga dana to je sto posto nema šta da se sumnja ...  Smile Smile Smile

koji si ti lik , svaki drugi post ti je otvorena prijetnja Republici Hrvatskoj koju je btw priznala tvoja domovina Srbija.Pa mislim stvarno si zarobljen u nekom čudnom tripu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54

Nismo ali cemo...

oće , oće , bit će , bit će , ništa se ti ne sekiraj ~ sve će to da bidne jednoga dana to je sto posto nema šta da se sumnja ... Smile Smile Smile

koji si ti lik , svaki drugi post ti je otvorena prijetnja Republici Hrvatskoj koju je btw priznala tvoja domovina Srbija.Pa mislim stvarno si zarobljen u nekom čudnom tripu Smile

sta fali da covjek prijeti?
bolje da prijeti nego da napise nesto tipa: stavljali bombe pod bus samo da bi stanuli
 Smile Smile Smile Smile Smile

S  T  A  N  U  L  I!
e moj tajgere,
jesu li pri tom govorili STANULITE!
a, negdje kod treceg pasusa, ponijelo te pisanije, moj tajgere, srce si nam otvorio, nema veze sto nepismenost i zatucanost tada krenu najvise da izbijaju iz tvoje malenkosti, nema veze, tajgere moj, nek si ti reknuo DOSTA STANULITE VISE Smile

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 18:16:58 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

To sto je Hrvatska obuhvatala ti znas najbolje,isto sto ja znam da prije prve Jugoslavije Vojvodina nikada nije bila Srpska a nisu ni Srbi zivjeli tu u vecini,pa tako molim te vratite to Madjarima....a to je ipak razlika o tome sto ti pricas jer Hrvatska je uvijek postojala i poslje tih kraljeva samo u savezu Austro-ugarske...kao sto ste vi bili 500 godina pod turcima,zato i jeste tako crni...
Da je Srbija starija to jedino babama i djedama mozes da pricas,kao i da ste snazni i da upravu ste bili ste i sada ste veca drzava ali Hrvatska je jedno 2000 puta ljepsa od Srbije,a da ste snaziji to je se vidjelo i u drugom,prvom i zadnjem ratu protiv Hrvata ste uvijek gubili i tako ce biti.Volite se puhati i pretiti to vam je vrlina ali kada dodje jedan na jednoga onda bolje da bjezite jer nemate srca...

I glupsone,na SFRJ karti nije ni Srbija bila zapisana kao nezavisna kao ni Hrvatska ali su se znale njene granice,i tu nigdje nije bilo Krajine...ma ta krajina ti je isto kao RS nikada postojala i odjednom se stvorila iz nicega.
I kakvo oslobodenje od koga covjece,zar ti stvarno mislis da je nama tako bilo ruzno u savezu sa Austro-ugarskom to samo kod vas prolazi...a sto se tice Zeljko ti sigurno znas da je uvijek Hrvatska bila naprednija i vise razvijena od Srbije,pa zamisli da nije bilo Jugoslavije gdje bi bila danas Hrvatska...eh koje ti price ovdje prosipas...A znas kako ce zavrsiti ovo sve,Srbija ce biti jos manja nego sto jeste sada...a ako vi bi Srbija ikada opet pokusala ono sto su devedesetih ucinili desio bih se Jasenovac po drugi puta,zato bolje da se poklopite takvi kao ti, i da ucutite...jer znas i sam kako ste uvijek prolazili u ratovima...

Vidis Zeljko ja sam isto bio klinac,ali sam morao da bjezim svaki puta u bunkere kada bi dosla ona uzasna Sirena,i tu sjedio po 8 sati i duze dok nam netko nesaopsti da mozemo opet ici kucama nasim....to ti nikada nisi prezivio i budi sretan.A vi i vasi pisljivi NATO avioni pa covjece oni su jedino gadjali vojne objekte i onakve koji su propagandu sirili poput Zgrade RTS-a,a moglo vas je mnogo manje poginuti da vas je samo Slobo obavjestavao jer je precizno znao gdje ce biti napadi.
Vidis vi imate Bratsku Rusiju Pravoslavnu,a mi imamo nasu bracu katolike ,Austrijance,Svicarce,Italijane i Njemce,ni mi nismo nikome lizali supak nego samo postivali njih kao sto su oni nas i to podpuno....hahahahaa sta ti pricas boze...

Sto se tice tko je isao u rov vjeruj mi da sam ja imao par situacija gdje sam vidio i ljude sa kokardama kako samaraju i kako stavljaju mine ispred busa samo da bi stanuli...tako da mi ti nepricaj o tome molim te...A to koliko je NATO na vas bacio bombi to nije ni 10% onoga sto ste vi samo na Vukovar bacali.

Znas kako je vas ovdje toliko,jednom dobijete vizu naprimjer turisticku i onda se ozenite ovdje za neke domacine,.....

I imam jos jedno pitanje za tebe posto vidim da si bas pametan,zasto ste vi napali Sloveniju i zasto su vasi tenkovi isli cak i prema njoj,iako to nikada nije bila Srpska zemlja kao sto govoris o drugim podrucijma sta ste tamo onda trazili...
Savjetujem ti da nepises vise,bude mi te zao....znam ja da ti je tesko ali oni koji gube imaju pravo i da se deru na sav glas...

Pa u Vojvodini Srbi su cinili vecinu stnovnistva u odnosu na druge. To sto ti ne znas nije razlog da postujes. Vojvodina nikad nije bila Srpska?! A sta je Srem za vreme kralja Dragutina i Milutina pa kasnije Berislavici i ostali Srpski despoti u Vojvodini tj. Backoj, Baranji, Sremu i Tamiskom Banatu. A i u Slavoniji sin kralja Dragutina koji je bio despot Slavonije Vladislav. I 1918. godine je oslobodjena Vojvodina iako je posojala sansa i 1848. godine. Svejedno to je trebala biti kraljevina Srbija kako je i zamisljeno prvim planom dok slovenci i hrvati nisu poceli da se slepaju uz Srbe i nam lizu dupe kako bi ih oslobodili i "ziveli zajedno". Samo Srbi nisu shvatali tada ili bolje reci kralj da ce mu ti hrvati doci glave.
Ko je crn?! Pa vi niste bili u savezu vec ste bili u austro-ugarskoj kao neka pokrajinica koja nije smela da se pobuni i cuvala je taj polozaj samo da bi vasi grofovi sacuvali fotelje. A narodu je bilo itekako tesko.
Pa Srbi nikad nisu potpuno pali pod turcima jer su postojale i kasnije Srpske despotovine u Vojvodini i Slavoniji kao Vojna Granica. Takodje Crna Gora, Hercegovina i planinski delovi Srbije nikad nisu pali pod turskom vlascu jer tu turci nisu ni smeli da se pojave jer su se bojali. Takodje Srbi su stalno pruzali otpor stranim porobljivacima kao sto su turci i austro-ugari dok ste vi stalno cekali pomoc od Srbije i Srba.

Pa Srbija je prva juznoslovenska drzava i starija je od hrvatske. Pa veci jesmo a da li je lepsa Srbija nevazno jer svakom je svoj kraj najlepsi. Samo jedno pitanje kada je toliko lepa, sto pobeze?!?!
Pa Srbi su oduvek bili snazniji od vas ali mi nikad nismo imali takvu zaledjinu kao vi. U kojem smo to prvom i drugom ratu izgubili od vas?! Nikad cuo?!!? Kada se hrvatska borila jedan na jedan sa Srbima. E to bih zeleo videti. Bas bih zeleo to da docekam pa da vidimo ko je snazniji. Jaooooj da vam nije bilo NATO-a videli bismo vas!!!!
Mi se duvamo jer mozemo... Znas kako ima se moze se...
A Sceracemo se mi...

Pa da vam nije bilo ruzno ne biste ocekivali od Srbije da vas oslobodi. Vukli ste nas za rukav bre!!!!
Citiracu jednog hrvata:
 "U onim neviđenim napadima tamo, u onim jurišima, klanjima i okršajima, bilo je i onog našeg najgordijeg hrvatskog duha, što nam je sačuvano ostalo. Ono je u stvari bilo oslobođenje Stare Hrvatske pod imenom Stare Srbije."
Kolika bi Srbija bila danas da nije bilo vas. Mi bismo vec bili i ekonomski medju razvijenijim drzavama evrope. A za tvoje obavestenje Vojvodina je bila najrazvijenija oblast tako nemoj lupati budalastine.
Zavrsice se tako sto ce Srbija vas ispizditi i povratiti sve svoje teritorije. UJEDINJENJE ILI SMRT. SRBIJA=SRPSTVO.
Pa mi smo na kraju svakog rata izlazili kao POBEDNICI!!!!
Jesmo stradali ali to je ono sto vi nikad necete imati PETLJU i SRCE da se borite za svoje kao MI.
Ovo za jasenovac si preterao. Djubre jedno da li se secas Istocne i Zapadne Slavonije i vasih spaljenih sela. Tako cete vi proci. Samo znas Srbi nisu hrvati tj. nisu iskompleksirani jednim narodom kao vi i ti pa nikad nece ciniti zlocine vec ce se boriti za SVOJE i SRPSTVO. Nas nikad nece ineresovati kao vas ubijanje neduznih civila, jer mi se uglavnom borimo protiv jacih od sebe i ravnopravnih sebi i protiv vojske a ne protiv civila. Pa nismo mi kukavice kao vi pa da samo njih ubijamo a kada se ratuje sa vojskom da vas nigde nema.
Ovim si dokazao da si prava sisa hrvatska i pizda kukavica.

Malo sutra si znao kada ce da te spice. A koliko je baceno bombi na gradove i zgrade u kojima su poginuli oko 2000 ljudi u tom ratu odnosno bombardovanju. Imao sam i ja iskustva u Vukovaru ali znaj ne cudi me sto si se krio jer mislim da bi se i danas krio. Vi se stalno bojite kao deca.

Pa vidi to mi Rusiju a vi i Nemacku i Italiju i Svajcarsku i ameriku si zaboravio ma ceo NATO. A da im niste lizali daj koga ti zajebavas. Pa nisam ja kuce od juce. Inace Rusija ima toliko problema a imala je ih i devedesetih da nisu imali namere da podupru ledja za nas. Mi smo stalno ostajali sami da li zbog nas samih ili drugih ne znam?

Ne znam kako je kod vas i nikad se ne bih zenio hrvaticom. Ali priznaj da vam isto treba viza kao i nama za sve EU drzave. Vi cete mozda pre uci pa necete imati problema sa tim.

Pa mi smo se odmah povukli iz slovenije a nije nam ni znacila po tom se i vidi. Nismo ni stigli donde vec smo se vratili.

I ti nemoj da postujes vise ovakve budalastine jer me nerviras pa moram da ti odgovaram. Obuzdaj se malo tigre nisi u istocnoj Slavoniji.
I ja se ne derem vec citam budalastine i ispravljam ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Ne, mi smo krivi zato sto smo PODNOSILI hrvate onda kada nismo trebali. nekoliko puta u istoriji smo ih mogli potrpati u rezervat oko zagreba i dati im granice, kunu, pasose i ndh.
a opet, kao da bi oni ostali tu da zive, to bi za koju godinu bili srbi nad srbima....

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

oće , oće , bit će , bit će , ništa se ti ne sekiraj ~ sve će to da bidne jednoga dana to je sto posto nema šta da se sumnja ... Smile Smile Smile

koji si ti lik , svaki drugi post ti je otvorena prijetnja Republici Hrvatskoj koju je btw priznala tvoja domovina Srbija.Pa mislim stvarno si zarobljen u nekom čudnom tripu Smile

Pa hoce samo da docekas to...

Koja hrvatska, slazem se imajte svoju drzavu ali nemojte zalaziti na nase teritorije. Nije lepo uzimati tudje. Jedino sto je zarobljeno je RSK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.