Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski povratnici u RS u lošijem položaju od srpskih u Hrvatskoj  (Pročitano 6556 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Mene zanima zasto se Hrvati ne vracaju iz Zagreba u svoje obnovljene kuce po Hrvatskoj? Smile
Inace, za one koje je mrzelo da procitaju tekst, radi se o tome da Hrvati u RS nisu politicki organizovani, tako da ne mogu da se bore za svoja prava...
To je ono sto sve vreme govorim... ako hocete postovanje prava, morate da se izborite za njega...

Bas tako. Ovi samo kenjaju o Lici i zapadnoj Slavoniji, a niko ne pominje proterane Srbe iz Zagreba.
A sto se politickog zivota u RS tice, neka se brate organizuju. Da necete mozda Dodik da vam osniva stranke?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Mene zanima zasto se Hrvati ne vracaju iz Zagreba u svoje obnovljene kuce po Hrvatskoj? Smile
Inace, za one koje je mrzelo da procitaju tekst, radi se o tome da Hrvati u RS nisu politicki organizovani, tako da ne mogu da se bore za svoja prava...
To je ono sto sve vreme govorim... ako hocete postovanje prava, morate da se izborite za njega...

Bas tako. Ovi samo kenjaju o Lici i zapadnoj Slavoniji, a niko ne pominje proterane Srbe iz Zagreba.
A sto se politickog zivota u RS tice, neka se brate organizuju. Da necete mozda Dodik da vam osniva stranke?
Kako cinicna ova zadnja recenica  Smile....Ne znam sto bi ti sa tim iz Zagreba ????...Njih je jako malo a ne kuzim tko njima moze da smeta u povratku ili su mozda i zgrade porusili ako je neki stan bio Srpski ????
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ajd mi onda Kolumbo objasni kome je smetala srpska porodica Zec koju su onako divljacki poubijali vasi bojovnici usred Zagreba? Cisto podsecanja radi, sin i cerka ubijenog bracnog para Zec danas zive u Banja Luci i mogu misliti koliko im je "lepo" kad cuju jadikovanja Hrvata kako se zale na zivot u gradu u kome im nista ne fali niti ih bilo ko ugrozava. Jel ti i ovo zvuci cinicno?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Hoces da sad politicku situaciju temeljimo na obitelji Zec ????....Pa mogu ti ja sad cijelu stranicu ispisat kojekakvim obiteljima iz RS koje su prozivjele svasta ...I sto stim ????...Pricamo o generalnom problemu a ne jednoj obitelji  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Decko, nas narod kaze, prvo pocisti pred svojim pragom pa onda zagledaj u tudji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Znaci : Hrvati i Hrvatska,rijesavajte sve probleme Srba kod vas,a vi Hrvati kod nas ste na cekanju ?????..Tako znaci treba da bude i to je ok ??
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Necete biti na cekanju kada napravite bitan pomak u svojoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Sve si mi rekao sa tim  Smile Smile...Uzivaj stari  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

pitao si , pa si sam sebi odgovorio 2 puta  Smile Smile ,  samo umjesto RS stavi Hrvatska i Sanader.

pa ti je Anea stranu prije dala odgovor ......

Ajd mi onda Kolumbo objasni kome je smetala srpska porodica Zec koju su onako divljacki poubijali vasi bojovnici usred Zagreba? Cisto podsecanja radi, sin i cerka ubijenog bracnog para Zec danas zive u Banja Luci i mogu misliti koliko im je "lepo" kad cuju jadikovanja Hrvata kako se zale na zivot u gradu u kome im nista ne fali niti ih bilo ko ugrozava. Jel ti i ovo zvuci cinicno?

Pošto vidim da si neinformisan  Smile Smile  , djeca obitelji Zec su rješili sve sporove sa Hrvatskom samo da te informiram , a ti potraži detalje  i daj mi jedan primjer sa druge strane koji je tako okončan .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
nije bacanje para , to će za par godina biti i te kako perspektivni prostori .

što se tiče teme

Hrvatski povratnici u RS u lošijem položaju od srpskih u Hrvatskoj

RS mora najprije prema pravomoćnoj presudi otklonit posljedice genocida , a tek onda pristupit i ostalim problemima kojih će biti iju ju sljedećih godina .......  Smile

Ово је невиђено лупетање!Геноцид из пресуде се односи на појединце,а не на народ.И врло је смешно ово питање о политичком организовању Хрвата у РС,а не пише нигде колико их има,нити како су територијално распоређени?
 А што се тиче Хрватске и повратка Срба,није ту ништа урађено.Вратили су се старци,да умру у родном крају.После њиховог изумирања,могу на тим територијама да се сликају,пошто су руралне,а биће пусте! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.